X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby to będziemy czekać na foto jutro :)

a ja tak właśnie kobitki myślę,że jutro chyba wezmę na żądanie i spróbuję sie podleczyć w domku,jak nic z tego nie wyjdzie pójdę do lekarza w poniedziałek

Edycik weź urlop i idź do lekarza dostaniesz leki i w weekend już postawią cię na nogi, a tak tylko przeciągniesz sobie i na święta będziesz wykończona chorobą...

Edycik lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:)
    Tradycyjnie po 25 min. filmu odpadłam w objęcia morfeusza;-) masakra od dwóch lat nie obejrzałam filmu w całości ani razu;-))
    Jaśminowa to możemy sobie piątkę przybić ja też jestem z tych maniakalnych co już jak obsikują testy to przekraczam granice zdrowego rozsądku, przyzwoitości i współżycia społecznego ;-PPP nadszarpując jednocześnie budżet domowy w znacznym stopniu;-), mogę stwierdzić, że wysikałam już nie jedną parę fajnych butów;-PP i w ogóle powinnam mieć kartę rabatową na testy z rossmanna:-))i to imienną;-P..dlatego LwD ratuje moją psyche i finanse:-)
    Jaśminowa ja to zakupię tę piłkę do gimnastyki jak polecałaś:- i odstawimy z M. gimnastykę akrobatyczną:-) owu powinno być w weekend najpóźniej w wigilię;-)
    Edycik, Madka, Majju zdrówka:-)
    Ruby o kurcze fajna impra ci się szykuje:-)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak zrobię bo doszedł mi do tego mocny kaszel który bardzo męczy.

Imię_Róży hihi owu w wigilię ojj to by się działo ;) powodzenia kochana

Cinnamonku gdzie jesteś?

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana :-)

Edytka dziękuję jest dobrze to tylko fałszywy alarm :-) ale widzę, że Ty nadal nie wykurowalas się. Nie lubię tego!

Ruby pomysł super :-) mam nadzieję że tutaj tez się pochwalisz, a nie tylko "tam wiesz gdzie "

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby tak zrobię bo doszedł mi do tego mocny kaszel który bardzo męczy.

Imię_Róży hihi owu w wigilię ojj to by się działo ;) powodzenia kochana

Cinnamonku gdzie jesteś?

ty już kochana możesz mieć zapalenie oskrzeli nawet...idź idź żeby na płuca ci się nie osiadło...

Cynamom ma teraz obowiązki, musi nakarmić , wyprowadzić , pobawić się, nie ma lekko, dziewczyna urobiona po pachy teraz będzie :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Dzień dobry z rana :-)

Edytka dziękuję jest dobrze to tylko fałszywy alarm :-) ale widzę, że Ty nadal nie wykurowalas się. Nie lubię tego!

Ruby pomysł super :-) mam nadzieję że tutaj tez się pochwalisz, a nie tylko "tam wiesz gdzie "

haha dobre :) no wrzucę wam jakieś bez głowy :D

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ty już kochana możesz mieć zapalenie oskrzeli nawet...idź idź żeby na płuca ci się nie osiadło...

niestety możesz mieć rację...

no i muszę zacząć pakować prezenty bo czekają w kolejce do spakowania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    niestety możesz mieć rację...

no i muszę zacząć pakować prezenty bo czekają w kolejce do spakowania :)

moja dwa też niespakowane, a dla szwagra jeszcze nawet nie wysłali, zaczynam się bać...reszta w drodze :)

Ja obiecałam sernik jutro w pracy z okazji urodzin więc dzisiaj muszę się za pieczenie wziąć po południu , a o 15.15 mamy jasełka w przedszkolu <3

Przedwczoraj brałam u młodej z szafy ciuchy i wiecie co się stało? drzwi z szafy prawie na mnie spadły- prawie bo je zapałam, a co jakby to młoda była..masakra takie robią meble/zawiasy...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja planuję zrobić pierogi ruskie w ten weekend :) hihih skoro w zeszły z kapusta i grzybkami mi wyszły to spróbuję i ruskie ;)

Ruby sernik mmmm podeślij i mi kawałek :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ;)
    Edycik ja myślę że ty masz bardzo dobry pomysł urlop na żądanie i trochę odpocznij może w sam raz te 3 dni w domu zdziałają cuda i będziesz w poniedziałek już zdrowa. Mój telefon niestety bardzo. Działa tylko połowa ekranu dotykowego. A pozty co to znaczy nie spakowałaś jeszcze prezentów?? U mnie już w koszu spakowane czekają na przyjazd gości a te na wigilię już do domu zawiezione.

Jaśminowa czyli już niedługo tylko odpoczynek Cię czeka suuper ;) Będziesz miała dla nas więcej czasu ;)

Kasiu chyba u nas wszystkie okres przed świąteczny mają tak to nasze forum zwolniło. Jeszcze 8 stron do 1000 w normalnych warunkach zbliżałybyśmy się do 2000 ;)

Aguś czemu na ostatnich nogach? wsiadaj na fotel na kułkach i na nim jeszcze dużo zdziałasz a na zwiększenie energii polecam http://www.rmfon.pl/play,17 które leci właśnie u mnie i nawet małż zaczął śpiewać Ding Dong Kai

Maju zdrówka i podziwiam z taką temperaturą do roboty, chodź znając mnie też bym biegła.

Miłego dnia kochane dla Wszystkich

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa a co za model miałaś jesli moge spytać?

też myślę,że pomysł z urlopem na żądanie mam dobry jak się nie polepszy w poniedziałek do lekarza,mąż mówi,że powinnam tak zrobić :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszkaa a co za model miałaś jesli moge spytać?

też myślę,że pomysł z urlopem na żądanie mam dobry jak się nie polepszy w poniedziałek do lekarza,mąż mówi,że powinnam tak zrobić :)
    Z3compact
    Masz mądrego męża

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa nie chcę Cię martwić,ale wymiana w Z3compact ekranu dotykowego będzie Cię troszkę kosztować :( będziesz chciała pewnie wymienić ekranik?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, ja dziś później, bo od rana zamawiałam na szybko prezent dla lubego od moich rodziców, bo mi mama taką misję zleciła :)
    Zamówione, zapłacone teraz tylko czekać na dostawę. Ja dziś zaczynam kolejny cykl. Podsumowując ten, w którym się nie statałam, to po owulacji był zupełnie inny niż zawsze. Piersi bolały delikatnie, jajniki prawie wcale, żadnych uderzeń gorąca, rozpalenia itp. a i temperatury jakieś niższe i wykres krzywy. I mój móżdżek kombinuje - a może w poprzednich cyklach coś się jednak działo? Głupia ja :) Na nowy cykl na razie planów brak, może LwD przez jeszcze jeden miesiąc?

Jasminowa lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszkaa nie chcę Cię martwić,ale wymiana w Z3compact ekranu dotykowego będzie Cię troszkę kosztować :( będziesz chciała pewnie wymienić ekranik?
    już sobie kupiłam za 150 zł i dziś jadę podmienić. Akurat wczoraj przed jego upadkiem zdjęłam obudowę żeby ją wyczyścić. Miałam wczoraj po prostu pecha

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dzień dobry kochane, ja dziś później, bo od rana zamawiałam na szybko prezent dla lubego od moich rodziców, bo mi mama taką misję zleciła :)
    Zamówione, zapłacone teraz tylko czekać na dostawę. Ja dziś zaczynam kolejny cykl. Podsumowując ten, w którym się nie statałam, to po owulacji był zupełnie inny niż zawsze. Piersi bolały delikatnie, jajniki prawie wcale, żadnych uderzeń gorąca, rozpalenia itp. a i temperatury jakieś niższe i wykres krzywy. I mój móżdżek kombinuje - a może w poprzednich cyklach coś się jednak działo? Głupia ja :) Na nowy cykl na razie planów brak, może LwD przez jeszcze jeden miesiąc?
    Potrzebna łopata czy traktor?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie potrzeba :) Już się cieszę, że owulka po Nowym Roku, akurat będę miała urlop i planowany remont więc umęczona będę zgodnie z zaleceniami o. Sroki ;)

katiuszaa, Ruby, Edycik, AgaL, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Nic nie potrzeba :) Już się cieszę, że owulka po Nowym Roku, akurat będę miała urlop i planowany remont więc umęczona będę zgodnie z zaleceniami o. Sroki ;)

brawo ty! :) witamy w nowym cyklu:)

Ja zamówiłam sobie inozytolek i kwas foliowy, czas zacząć suplementować bo w styczniu trzeba się mobilizować :)

Cynamon - jeśli używasz też inozytolu+kwas f zamiast inofemu to polecam na allegro zajrzeć, jest tam inozytol w większej dawce i 90 tabletek za 50 zł + kwas za 3 zeta w dawce 400 także zestaw na dłużej nie za drogo.

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka powodzenia w nowym cyklu :*

katiuszkaa no to całkiem nie duzo zapłaciłaś za ekranik.Cena przyzwoita.

Paryzetka83, katiuszaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że grudzień jest jakiś inny niż poprzednie cykle. Wszystkie bardzo cieszymy się z przyjścia czerwonej wredoty i rozpoczętego nowego cyklu. Łopaty odłożone na bok bo w grudniu nam nie potrzebne. To musi zaowocować zielonym styczniem ;)
    PS. Czy nasze cykle się w końcu synchronizowały ;)

cinnamon cookie, Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ