X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby to będziemy czekać na foto jutro :)

a ja tak właśnie kobitki myślę,że jutro chyba wezmę na żądanie i spróbuję sie podleczyć w domku,jak nic z tego nie wyjdzie pójdę do lekarza w poniedziałek

Edycik weź urlop i idź do lekarza dostaniesz leki i w weekend już postawią cię na nogi, a tak tylko przeciągniesz sobie i na święta będziesz wykończona chorobą...

Edycik lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:)
    Tradycyjnie po 25 min. filmu odpadłam w objęcia morfeusza;-) masakra od dwóch lat nie obejrzałam filmu w całości ani razu;-))
    Jaśminowa to możemy sobie piątkę przybić ja też jestem z tych maniakalnych co już jak obsikują testy to przekraczam granice zdrowego rozsądku, przyzwoitości i współżycia społecznego ;-PPP nadszarpując jednocześnie budżet domowy w znacznym stopniu;-), mogę stwierdzić, że wysikałam już nie jedną parę fajnych butów;-PP i w ogóle powinnam mieć kartę rabatową na testy z rossmanna:-))i to imienną;-P..dlatego LwD ratuje moją psyche i finanse:-)
    Jaśminowa ja to zakupię tę piłkę do gimnastyki jak polecałaś:- i odstawimy z M. gimnastykę akrobatyczną:-) owu powinno być w weekend najpóźniej w wigilię;-)
    Edycik, Madka, Majju zdrówka:-)
    Ruby o kurcze fajna impra ci się szykuje:-)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak zrobię bo doszedł mi do tego mocny kaszel który bardzo męczy.

Imię_Róży hihi owu w wigilię ojj to by się działo ;) powodzenia kochana

Cinnamonku gdzie jesteś?

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana :-)

Edytka dziękuję jest dobrze to tylko fałszywy alarm :-) ale widzę, że Ty nadal nie wykurowalas się. Nie lubię tego!

Ruby pomysł super :-) mam nadzieję że tutaj tez się pochwalisz, a nie tylko "tam wiesz gdzie "

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby tak zrobię bo doszedł mi do tego mocny kaszel który bardzo męczy.

Imię_Róży hihi owu w wigilię ojj to by się działo ;) powodzenia kochana

Cinnamonku gdzie jesteś?

ty już kochana możesz mieć zapalenie oskrzeli nawet...idź idź żeby na płuca ci się nie osiadło...

Cynamom ma teraz obowiązki, musi nakarmić , wyprowadzić , pobawić się, nie ma lekko, dziewczyna urobiona po pachy teraz będzie :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Dzień dobry z rana :-)

Edytka dziękuję jest dobrze to tylko fałszywy alarm :-) ale widzę, że Ty nadal nie wykurowalas się. Nie lubię tego!

Ruby pomysł super :-) mam nadzieję że tutaj tez się pochwalisz, a nie tylko "tam wiesz gdzie "

haha dobre :) no wrzucę wam jakieś bez głowy :D

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ty już kochana możesz mieć zapalenie oskrzeli nawet...idź idź żeby na płuca ci się nie osiadło...

niestety możesz mieć rację...

no i muszę zacząć pakować prezenty bo czekają w kolejce do spakowania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    niestety możesz mieć rację...

no i muszę zacząć pakować prezenty bo czekają w kolejce do spakowania :)

moja dwa też niespakowane, a dla szwagra jeszcze nawet nie wysłali, zaczynam się bać...reszta w drodze :)

Ja obiecałam sernik jutro w pracy z okazji urodzin więc dzisiaj muszę się za pieczenie wziąć po południu , a o 15.15 mamy jasełka w przedszkolu <3

Przedwczoraj brałam u młodej z szafy ciuchy i wiecie co się stało? drzwi z szafy prawie na mnie spadły- prawie bo je zapałam, a co jakby to młoda była..masakra takie robią meble/zawiasy...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja planuję zrobić pierogi ruskie w ten weekend :) hihih skoro w zeszły z kapusta i grzybkami mi wyszły to spróbuję i ruskie ;)

Ruby sernik mmmm podeślij i mi kawałek :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ;)
    Edycik ja myślę że ty masz bardzo dobry pomysł urlop na żądanie i trochę odpocznij może w sam raz te 3 dni w domu zdziałają cuda i będziesz w poniedziałek już zdrowa. Mój telefon niestety bardzo. Działa tylko połowa ekranu dotykowego. A pozty co to znaczy nie spakowałaś jeszcze prezentów?? U mnie już w koszu spakowane czekają na przyjazd gości a te na wigilię już do domu zawiezione.

Jaśminowa czyli już niedługo tylko odpoczynek Cię czeka suuper ;) Będziesz miała dla nas więcej czasu ;)

Kasiu chyba u nas wszystkie okres przed świąteczny mają tak to nasze forum zwolniło. Jeszcze 8 stron do 1000 w normalnych warunkach zbliżałybyśmy się do 2000 ;)

Aguś czemu na ostatnich nogach? wsiadaj na fotel na kułkach i na nim jeszcze dużo zdziałasz a na zwiększenie energii polecam http://www.rmfon.pl/play,17 które leci właśnie u mnie i nawet małż zaczął śpiewać Ding Dong Kai

Maju zdrówka i podziwiam z taką temperaturą do roboty, chodź znając mnie też bym biegła.

Miłego dnia kochane dla Wszystkich

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa a co za model miałaś jesli moge spytać?

też myślę,że pomysł z urlopem na żądanie mam dobry jak się nie polepszy w poniedziałek do lekarza,mąż mówi,że powinnam tak zrobić :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszkaa a co za model miałaś jesli moge spytać?

też myślę,że pomysł z urlopem na żądanie mam dobry jak się nie polepszy w poniedziałek do lekarza,mąż mówi,że powinnam tak zrobić :)
    Z3compact
    Masz mądrego męża

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa nie chcę Cię martwić,ale wymiana w Z3compact ekranu dotykowego będzie Cię troszkę kosztować :( będziesz chciała pewnie wymienić ekranik?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, ja dziś później, bo od rana zamawiałam na szybko prezent dla lubego od moich rodziców, bo mi mama taką misję zleciła :)
    Zamówione, zapłacone teraz tylko czekać na dostawę. Ja dziś zaczynam kolejny cykl. Podsumowując ten, w którym się nie statałam, to po owulacji był zupełnie inny niż zawsze. Piersi bolały delikatnie, jajniki prawie wcale, żadnych uderzeń gorąca, rozpalenia itp. a i temperatury jakieś niższe i wykres krzywy. I mój móżdżek kombinuje - a może w poprzednich cyklach coś się jednak działo? Głupia ja :) Na nowy cykl na razie planów brak, może LwD przez jeszcze jeden miesiąc?

Jasminowa lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszkaa nie chcę Cię martwić,ale wymiana w Z3compact ekranu dotykowego będzie Cię troszkę kosztować :( będziesz chciała pewnie wymienić ekranik?
    już sobie kupiłam za 150 zł i dziś jadę podmienić. Akurat wczoraj przed jego upadkiem zdjęłam obudowę żeby ją wyczyścić. Miałam wczoraj po prostu pecha

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dzień dobry kochane, ja dziś później, bo od rana zamawiałam na szybko prezent dla lubego od moich rodziców, bo mi mama taką misję zleciła :)
    Zamówione, zapłacone teraz tylko czekać na dostawę. Ja dziś zaczynam kolejny cykl. Podsumowując ten, w którym się nie statałam, to po owulacji był zupełnie inny niż zawsze. Piersi bolały delikatnie, jajniki prawie wcale, żadnych uderzeń gorąca, rozpalenia itp. a i temperatury jakieś niższe i wykres krzywy. I mój móżdżek kombinuje - a może w poprzednich cyklach coś się jednak działo? Głupia ja :) Na nowy cykl na razie planów brak, może LwD przez jeszcze jeden miesiąc?
    Potrzebna łopata czy traktor?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie potrzeba :) Już się cieszę, że owulka po Nowym Roku, akurat będę miała urlop i planowany remont więc umęczona będę zgodnie z zaleceniami o. Sroki ;)

katiuszaa, Ruby, Edycik, AgaL, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Nic nie potrzeba :) Już się cieszę, że owulka po Nowym Roku, akurat będę miała urlop i planowany remont więc umęczona będę zgodnie z zaleceniami o. Sroki ;)

brawo ty! :) witamy w nowym cyklu:)

Ja zamówiłam sobie inozytolek i kwas foliowy, czas zacząć suplementować bo w styczniu trzeba się mobilizować :)

Cynamon - jeśli używasz też inozytolu+kwas f zamiast inofemu to polecam na allegro zajrzeć, jest tam inozytol w większej dawce i 90 tabletek za 50 zł + kwas za 3 zeta w dawce 400 także zestaw na dłużej nie za drogo.

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka powodzenia w nowym cyklu :*

katiuszkaa no to całkiem nie duzo zapłaciłaś za ekranik.Cena przyzwoita.

Paryzetka83, katiuszaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że grudzień jest jakiś inny niż poprzednie cykle. Wszystkie bardzo cieszymy się z przyjścia czerwonej wredoty i rozpoczętego nowego cyklu. Łopaty odłożone na bok bo w grudniu nam nie potrzebne. To musi zaowocować zielonym styczniem ;)
    PS. Czy nasze cykle się w końcu synchronizowały ;)

cinnamon cookie, Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ