Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby to będziemy czekać na foto jutro
a ja tak właśnie kobitki myślę,że jutro chyba wezmę na żądanie i spróbuję sie podleczyć w domku,jak nic z tego nie wyjdzie pójdę do lekarza w poniedziałek
Edycik weź urlop i idź do lekarza dostaniesz leki i w weekend już postawią cię na nogi, a tak tylko przeciągniesz sobie i na święta będziesz wykończona chorobą...Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam z rana:)
Tradycyjnie po 25 min. filmu odpadłam w objęcia morfeusza;-) masakra od dwóch lat nie obejrzałam filmu w całości ani razu;-))
Jaśminowa to możemy sobie piątkę przybić ja też jestem z tych maniakalnych co już jak obsikują testy to przekraczam granice zdrowego rozsądku, przyzwoitości i współżycia społecznego ;-PPP nadszarpując jednocześnie budżet domowy w znacznym stopniu;-), mogę stwierdzić, że wysikałam już nie jedną parę fajnych butów;-PP i w ogóle powinnam mieć kartę rabatową na testy z rossmanna:-))i to imienną;-P..dlatego LwD ratuje moją psyche i finanse:-)
Jaśminowa ja to zakupię tę piłkę do gimnastyki jak polecałaś:- i odstawimy z M. gimnastykę akrobatycznąowu powinno być w weekend najpóźniej w wigilię
Edycik, Madka, Majju zdrówka:-)
Ruby o kurcze fajna impra ci się szykuje:-)Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby tak zrobię bo doszedł mi do tego mocny kaszel który bardzo męczy.
Imię_Róży hihi owu w wigilię ojj to by się działopowodzenia kochana
Cinnamonku gdzie jesteś?
ty już kochana możesz mieć zapalenie oskrzeli nawet...idź idź żeby na płuca ci się nie osiadło...
Cynamom ma teraz obowiązki, musi nakarmić , wyprowadzić , pobawić się, nie ma lekko, dziewczyna urobiona po pachy teraz będzieEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Dzień dobry z rana
Edytka dziękuję jest dobrze to tylko fałszywy alarmale widzę, że Ty nadal nie wykurowalas się. Nie lubię tego!
Ruby pomysł supermam nadzieję że tutaj tez się pochwalisz, a nie tylko "tam wiesz gdzie "
haha dobreno wrzucę wam jakieś bez głowy
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:niestety możesz mieć rację...
no i muszę zacząć pakować prezenty bo czekają w kolejce do spakowania
moja dwa też niespakowane, a dla szwagra jeszcze nawet nie wysłali, zaczynam się bać...reszta w drodze
Ja obiecałam sernik jutro w pracy z okazji urodzin więc dzisiaj muszę się za pieczenie wziąć po południu , a o 15.15 mamy jasełka w przedszkolu
Przedwczoraj brałam u młodej z szafy ciuchy i wiecie co się stało? drzwi z szafy prawie na mnie spadły- prawie bo je zapałam, a co jakby to młoda była..masakra takie robią meble/zawiasy... -
nick nieaktualnyHello
Edycik ja myślę że ty masz bardzo dobry pomysł urlop na żądanie i trochę odpocznij może w sam raz te 3 dni w domu zdziałają cuda i będziesz w poniedziałek już zdrowa. Mój telefon niestety bardzo. Działa tylko połowa ekranu dotykowego. A pozty co to znaczy nie spakowałaś jeszcze prezentów?? U mnie już w koszu spakowane czekają na przyjazd gości a te na wigilię już do domu zawiezione.
Jaśminowa czyli już niedługo tylko odpoczynek Cię czeka suuperBędziesz miała dla nas więcej czasu
Kasiu chyba u nas wszystkie okres przed świąteczny mają tak to nasze forum zwolniło. Jeszcze 8 stron do 1000 w normalnych warunkach zbliżałybyśmy się do 2000
Aguś czemu na ostatnich nogach? wsiadaj na fotel na kułkach i na nim jeszcze dużo zdziałasz a na zwiększenie energii polecam http://www.rmfon.pl/play,17 które leci właśnie u mnie i nawet małż zaczął śpiewać Ding Dong Kai
Maju zdrówka i podziwiam z taką temperaturą do roboty, chodź znając mnie też bym biegła.
Miłego dnia kochane dla Wszystkich
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszkaa a co za model miałaś jesli moge spytać?
też myślę,że pomysł z urlopem na żądanie mam dobry jak się nie polepszy w poniedziałek do lekarza,mąż mówi,że powinnam tak zrobić
Masz mądrego mężaEdycik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, ja dziś później, bo od rana zamawiałam na szybko prezent dla lubego od moich rodziców, bo mi mama taką misję zleciła
Zamówione, zapłacone teraz tylko czekać na dostawę. Ja dziś zaczynam kolejny cykl. Podsumowując ten, w którym się nie statałam, to po owulacji był zupełnie inny niż zawsze. Piersi bolały delikatnie, jajniki prawie wcale, żadnych uderzeń gorąca, rozpalenia itp. a i temperatury jakieś niższe i wykres krzywy. I mój móżdżek kombinuje - a może w poprzednich cyklach coś się jednak działo? Głupia jaNa nowy cykl na razie planów brak, może LwD przez jeszcze jeden miesiąc?
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszkaa nie chcę Cię martwić,ale wymiana w Z3compact ekranu dotykowego będzie Cię troszkę kosztować
będziesz chciała pewnie wymienić ekranik?
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Dzień dobry kochane, ja dziś później, bo od rana zamawiałam na szybko prezent dla lubego od moich rodziców, bo mi mama taką misję zleciła
Zamówione, zapłacone teraz tylko czekać na dostawę. Ja dziś zaczynam kolejny cykl. Podsumowując ten, w którym się nie statałam, to po owulacji był zupełnie inny niż zawsze. Piersi bolały delikatnie, jajniki prawie wcale, żadnych uderzeń gorąca, rozpalenia itp. a i temperatury jakieś niższe i wykres krzywy. I mój móżdżek kombinuje - a może w poprzednich cyklach coś się jednak działo? Głupia jaNa nowy cykl na razie planów brak, może LwD przez jeszcze jeden miesiąc?
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Nic nie potrzeba
Już się cieszę, że owulka po Nowym Roku, akurat będę miała urlop i planowany remont więc umęczona będę zgodnie z zaleceniami o. Sroki
katiuszaa, Ruby, Edycik, AgaL, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Nic nie potrzeba
Już się cieszę, że owulka po Nowym Roku, akurat będę miała urlop i planowany remont więc umęczona będę zgodnie z zaleceniami o. Sroki
brawo ty!witamy w nowym cyklu:)
Ja zamówiłam sobie inozytolek i kwas foliowy, czas zacząć suplementować bo w styczniu trzeba się mobilizować
Cynamon - jeśli używasz też inozytolu+kwas f zamiast inofemu to polecam na allegro zajrzeć, jest tam inozytol w większej dawce i 90 tabletek za 50 zł + kwas za 3 zeta w dawce 400 także zestaw na dłużej nie za drogo.Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę że grudzień jest jakiś inny niż poprzednie cykle. Wszystkie bardzo cieszymy się z przyjścia czerwonej wredoty i rozpoczętego nowego cyklu. Łopaty odłożone na bok bo w grudniu nam nie potrzebne. To musi zaowocować zielonym styczniem
PS. Czy nasze cykle się w końcu synchronizowałycinnamon cookie, Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość