Starania z nadwagą
-
WIADOMOŚĆ
-
marzymisie wrote:Ile dpo ?
Peak owulacji miala wedlug testow owu dokladnie 2 tygodnie temu, na wczoraj mialam wyznaczone testowanie i byla biel na tescie. Dzis nad ranem sie przebudzilam chcialo mi sie siku ok 5-6 i poszlam do toalety, ale wstalam dopiero o 8 i siknelam na test, chociaz nie mialam juz w planach testowac dzis. No i jest blada kreseczka. na zdjeciu slabo widac (sprobuje pozniej wrzucic zdjecie), ale 'na zywo' jest widoczna, ale slaba. Jutro powtorze test.marzymisie, Basik83 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Potforzasta, to na poprawe humoru. Mam nadzieje, że tak będzie chociaż
Ostatnio kompletnie nie mam siły na nic. Jestem zmęczona. Dni mijają a ja po pracy zero mocy. Robię minimum.
Tzn ogarniam coś na obiad lub biore pogotowane zapasy a potem lenistwo.
Z wielkim trudem wyprawiam sie do pracy
-
Ja ścielam włosy do ramion bo juz odrosly i mnie denerwowały
marzymisie, Basik83 lubią tę wiadomość
-
Ja pamiętam jak w lipcu ścielam do ramion a miałam do pasa jaka ulga na głowie
marzymisie lubi tę wiadomość
-
Tez jestem ciekawa a jeszcze bardziej jak to jest usłyszeć serduszko, poczuć pierwsze ruchy eh pókico marzenia jak dla mnie
-
marzymisie wrote:madzialenka, ja wciąż zastanawiam się jakie to uczucie ujrzeć w końcu II kreski na teście.
To musi być cudowne, nie do opisania. Trochę euforii, lawina niedowierzania, szczypta strachu i przeogromne szczęście , czy się nie mylę?
U mnie szok i niedowierzanie, ekscytacja,na pewno szczescie ale wiem, ze to na razie bardzo wczesnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 22:17
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Basik83 wrote:Wam tez sie.w.koncu uda moje kochane
Basik83, marzymisie lubią tę wiadomość
-
U mnie dziwnie jest. Od wtorku mi się dziwne rzeczy dzieją w brzuchu. Ciągle albo coś ciągnie, albo kłuje albo bulgocze... masakra jakaś. Niby myślałam że jelita ale zaczynam mieć wątpliwości czy aby wszystko od jelit pochodzi. Bo czasem jakby ciągnie w macicy, czasem piersi od pachwin bolą. A muszę przyznać szczerz, że do objawów przedokresowych to jestem nie przyzwyczajona bo nigdy ich nie miałam. Z resztą, objawy przedokresowe od 8dc to tez chyba nie tak powinno być.
A moją diete ostatnio szlag trafia bo zamiast jeść 1800 to ciągle wychodzi mi 2000 ale to przez te napady głodu. Faza lutealna jest naprawdę do dupy... Jakoś przed owulką nie mam problemu żeby się powstrzymać przed słodkim albo ogólnie nadmiarem jedzenia... -
No ja tez czasami mam napady.ale ostatnio jako tako
No ja objawy zupelnie.inne.aczkolwiek podobne.
Powiem.szczerze ze jak.teraz mi sie nie uda to nie wiem jak.bedzie.dalej.
Boje sie.ze.maz sie.rozmusli eh jakis.dziwny mam.dzien
Ta tempka u mnie.ciagle.ta sama.mdlosci.sa.wiwksze niz.ostatnio.ale moze za.bardzo sie nakrecilam.i psychila robi swoje. -
Ech ja też mam czasem takie napady głodu nienawidzę tego bo jem wszystko co mi pod rękę podejdzie oczywiście jadalnego