Starania z ziółkami Ojca Grzegorza Sroki 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Ja wprawdzie nie o. Sroki a o. Klimuszko ale tez zioła w poniedziałek będę zaczynać pić te na drugą fazę (bo te są podzielone na zioła pite podczas 1 i 2 fazy cyklu)https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej
Ja piję od maja. Szczerze to nie zauważyłam jakieś dużej różnicy po tych ziołach. Plusem jest to, że w smaku są dobre. Przynajmniej dla mnie. Oczywiście to moja opinia i u każdej kobiety może być inaczej dlatego polecam je sprawdzić osobiście.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Tu jest cały wielki temat o ziołach o. Sroki, może lepiej tam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ziola-ojca-sroki-nr-3,1008,113.html
Piję zioła trzeci cykl (po pierwszym miałam niecały miesiąc przerwy ze względu na cb).
Tak więc zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu picia, ale nie wyszło.
KAL, czy to możliwe, żeby zioła dały efekt już po 11 dniach? Sperma produkuje się 3 miesiące, czyli te plemniki to te sprzed 3 miesięcy. A ilość nasienia - masz na myśli objętość spermy, czy robiliście badania?
Do tej pory piłam je cały cykl, ale ostatnio po owulacji odstawiłam, bo zaczęłam się zastanawiać - w składzie tych ziół są takie, które są określane jako zioła mogące doprowadzać do poronienia (chociażby ruta).
Co więcej, w składzie mieszanki na drugą fazę jest mięta, o której też czytałam, że może być niebezpieczna (. W mieszance na poronienia jest z kolei dziurawiec - to samo.
I sama już nie wiem, co myśleć.
Póki co po prostu odstawiłam zioła po owulacji i będę piła przez połowę cyklu.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ciesze się kochane że tyle z was się odezwało, ja starałam się o pierwsze dziecko z byłym partnerem 4 lata jakoś, gdy zmieniłam parntera i wyszłam za mąż zajeło nam to 2 miesiące ale od 3 miesięcy wcześniej piłam ziółka Ojca Sroki więc jestem pewna że to one nam pomogły teraz piję od początku cyklu 5 dzień. Żałuję że wcześniej nie zaczełam to nasz 4 cykl starań. A wy ile się staracie? mi 88 ile piłaś zioła jak zaszłaś? a i ile się staraliście przed ziołami ?
Loczek88 lubi tę wiadomość
{❁} ──── Tam gdzie jest nadzieja,tam jest życie..
[/url] -
W piątym cyklu się "udało". W czwartym zaczęłam brać wiesiołek i bardzo poprawił mi się śluz, w piątym zaczęłam z Inofolikiem i ziołami o. Sroki. Wtedy zaszłam w ciążę. Potem 3-4 tygodnie przerwy w oczekiwaniu na nowy cykl, no i zaczęłam od nowa - już bez Inofoliku, bo nie mogę przyjmować kwasu foliowego w takiej postaci
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
w maju zaczęłam pić zioła, we wrześniu zaszłam w ciążę, ale niestety było poronenie samoistne
Staramy się z mężem od września 2016r.
Nie wiem czy to była zasługa ziół czy po prostu nam się udało. Aktualnie mam miesiąc przerwy w piciu. Ale zastanawiają mnie słowa mi88. Bedę musiała się bardziej w to zagłębić.mi88 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Jak to powiedział G, Sroka podobno trzeba wierzyć w zioła wtedy pomogą piję od wczoraj miałam dziwne kłócica w dole brzucha nie miałam takich już dawno więc myślę że powoli coś ziółka zaczynają naprawiać. Mi 88 powodzenia mam nadzieję że szybko się uda zajść i utrzymać ciążę przynajmniej na 9 miesięcy ;*
mi88, Loczek88 lubią tę wiadomość
[/url] -
Loczek88 ale fajnie że jesteś ja też staram się od lipca i od tego cyklu piję ziółka opowiedz coś o sobie? starasz się o pierwsze dzieciątko? ile trwają twoje cykle?
Loczek88 lubi tę wiadomość
[/url] -
topciaqqova27 wrote:Alegzi witaj ;*
a jak u Ciebie ziółka działają? piłaś je już 3 cykle? widzisz jakaś poprawę?
szczerze mówiąc nie zauważyłam jakiejś poprawy w śluzie No, ale może za słabo wierzę Zobaczę jak teraz nie będę piła tych ziół jaki będę miała śluz.
Oprócz ziółek o. Sroki bierzecie coś jeszcze może?
1cs z CLO
-
W lutym będzie 24 miesiące, po roku poszłam do gin która powiedziała pi zrobieniu usg dopochwowe cytologia i wywiad ze jest ok i że nie wszystkim od razu się udaje. Początkowo nie przejęła się aż tak bardzo daliśmy sobie trochę czasu poszperalam po necie i wpadłam na ziolka i zaczęłam je stosować i nic więc od tego cyklu biorę się za siebie i zaczynam robić badanie te co mogę na własną rękę i pójdę z tym do lekarza żeby coś dalej robić, a co do ziół dobrze znosiłam śluz się poprawił ale brałam też wiesiołka a z tym miałam problem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 20:28
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia, ja miałam podobnie jak Ty. Poszłam do gin., zrobiliśmy podstawowe badania (tarczyca, nasienie itp.). Wszystko było ok i mieliśmy się dalej starać naturalnie. W lutym planujemy pójść do kliniki, bo ile się można starać bez rezultatu? Co prawda raz zaszłam w ciążę, ale miała samoistne poronienie. My się już staramy 15 cykl. Trochę za długo jak dla mnie1cs z CLO