Staranie z inofem badz innym suplementem
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ja pije inofolik od prawie miesiąca i to co obecnie zauważylam to to, ze stracilam calkowicie ochotę na słodycze, co jest dla mnie czymś wyjątkowo nietypowym, bo jestem osobą, która praktycznie codziennie miała ogromną poyrzebę i ochotę na słodkości, miewałam wieczorami takie napady, a o sytuacjach stresujących to już nie wspomnę.
Także z osoby, która nie wierzyła, że uda się jej zrezygnować ze słodyczy stałam się tą, która słodyczy już nie potrzebuje...
Moje pozostałe obserwacje:
Mam duuuuużo więcej energii, skończyły mi się problemy z zasypianiem, a w ciągu dnia nie jestem senna (a nie zmianiałam w żaden sposób stylu życia).
Nie wiem czy to zasługa Inofoliku, natomiast tego bym się dopatrywała.
Tyle na chwilę obecną.
Ps. Biorę narazie jedną saszetkę dzienniesierpniowe_nadzieje -
kaka470 wrote:Hej dziewczyny stosował ktoś może ten żel Sasmar Conceive Plus ?????? Jakieś opinie , pomógł komuś????
Ja już staram sie prawie rok ale ostatnio wymusiłam badania tarczycy i okazało się ze mam tsh powyżej 4. Od wczoraj na lekach. Może to pomożekaka470 lubi tę wiadomość
-
Natalek wrote:Ja stosowałam Conceive ale póki co efektów nie widzę. W sumie stosowałam tylko kilka razy bo jak zaczęłam pic inofem to śluz płodny mnie zaczął znów zalewać i nie było potrzeby dodawania "poślizgu".
Ja już staram sie prawie rok ale ostatnio wymusiłam badania tarczycy i okazało się ze mam tsh powyżej 4. Od wczoraj na lekach. Może to pomoże
Dziękuję