Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:37
Anutka lubi tę wiadomość
-
Tak was dziewczynki czytam.... Kurcze dostalam tez CLO, dzis moj pierwszy dzien cyklu. Mam nrac od 5 dnia....
Mowicie ze owulka sie przesunie?, cykl sie wydluzy? Kurcze, moj maz ma na "te dni" dojechac do mnie ( mieszkamy w niemczech, a ja teraz jestem 2 miesiace w pl u rodzicow). Nie mam tu mojego ginekologa wiec mozliwosc monitoringu tez mala... Myslalam ze przyjedzie 12 i tak do 16 bedziemy serduszkowac. Ale jak w razie mi sie owu przestawi....hmmm....to nam nie wypali.Anutka lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Anette wrote:Tak was dziewczynki czytam.... Kurcze dostalam tez CLO, dzis moj pierwszy dzien cyklu. Mam nrac od 5 dnia....
Mowicie ze owulka sie przesunie?, cykl sie wydluzy? Kurcze, moj maz ma na "te dni" dojechac do mnie ( mieszkamy w niemczech, a ja teraz jestem 2 miesiace w pl u rodzicow). Nie mam tu mojego ginekologa wiec mozliwosc monitoringu tez mala... Myslalam ze przyjedzie 12 i tak do 16 bedziemy serduszkowac. Ale jak w razie mi sie owu przestawi....hmmm....to nam nie wypali.Anette lubi tę wiadomość
-
.
Anutka lubi tę wiadomość
-
nie od Owu - już pij do owulki po kielichu czerwonego wina wieczorkiem!!! najlepiej wytrawne. no i wcinaj orzechy włoskie i migdały całymi garściami
Anette, nie martw się na zapas. Mi tam nic się nie wydłużyło!! Cykl się wręcz skrócił!!!!Anette lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
No to bedziemy serduszkowac jak zaplanowalam
A powiedzcie mi czy clo ma wplyw na temperature?
Biore tez progesteron w dugiej fazie cyklu i wlasnie zaczynam go brac po skoku temp.Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
.
-
Stymuluje jajniki do pracy i z reguły rosną po nim pęcherzyki
Welonisia a ja tak wczoraj chciałam się napić i jakos mi nie wchodziło. Ja już sama nie wiem czy mój organizm sobie wymyślił, że tylko do owulacji i koniec czy co? No nie smakowało mi
-
karolaa wrote:A na co on jest na regulacje? Czy na co?
livia30 organizm sam sobie reguluje wszystko i wie co jest dla niego dobre a co nie dlatego pewnie winko ci nie smakowało
mnie wczoraj smakowało i dzis załuje