Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki staram się pytać i dowiadywać.
Mam wrażenie, że coś tam sobie notuje i liczę, że będzie miał plan działania.
A ciąży biochemicznej nie było mowy.
Klinika zajmująca się niepłodnością zajmuje się ogólnie ginekologią - i można tam chodzić na różne badania. Jeśli planuję ciąże i wiem, że mam nieregularne cykle to wolę chodzi od razu tam gdzie mogę przejść cały proces.
Normalna ginekolożka kazała próbować i pojawić się 6 miesięcy później (tak minął rok) z może 4-5 @.
Chociaż tutaj też moja negatywna cecha, iż do wszystkiego podchodzę zorganizowanie, zadaniowo ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Mam pytanie do tych które stosują Clo, czy po nim odnotowałyście skok tempki?
Bo ja wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę a dzisiaj tempka poszła do góry i zastanawiam się czy wszystko jest ok.
ja zawsze mam uderzenia goraca od 1 dnia po clo wiec jesli mozna to zaliczyc do skoku tempki to ja mam
Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
nick nieaktualnyMam nadzieję, że lekarz pomylił się co do wyników wskazujących na owulację a nie na to co jest teraz.
Przerodziło się to w coś jak @ - ale trwa już tydzień (najpierw wprawdzie drobniejsze plamienie) i jest już uciążliwe
Ale może to i dobrze ...Jeśli to okres to może organizm popracuje w nadchodzących dniach bez stymulacji... a widzę się mężusiem trzy weekendy z rzędu.
Kontrola dopiero w poniedziałek.
J. -
nick nieaktualnyBdania sa wazne tylko pol roku, naparwde dziwi mnie tez ten lekarz ja wchodzilam na strone tej kliniki pewien czas temu, bo robilismy badania meza i tam bylo wyraznie wszystko opisane i nie tylko w kontekscie leczenia nieplodnosci ale ogolnie. Widocznie trzeba go nastawic odpowiedno i zadac odpowiedzi.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:02
-
Bella93 wrote:Witam:)
Zaczynam powolny proces wprowadzania CLO "do diety".
Pół tabl. raz dziennie od 3 do 5dc.
Nie staram się w tym czasie o dzidziusia, potrzebuję rzetelnych informacji, że nie będą to próby na marne. W drugim cyklu monitoring.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Witam:)
Zaczynam powolny proces wprowadzania CLO "do diety".
Pół tabl. raz dziennie od 3 do 5dc.
Nie staram się w tym czasie o dzidziusia, potrzebuję rzetelnych informacji, że nie będą to próby na marne. W drugim cyklu monitoring.Magda_lena88 lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyPecherzyk gotowy do zaplodnienia nie oznacza ze zaskoczy Natomiast to lek na owulacje wiec jak bierzez to jasne ze na 99% bedzie owulacja .... Biorac Clo tez mozesz miec pozniej torbiele i czasami to jest nie do unikniecia. Niemniej zycze powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 16:54
-
.
-
nick nieaktualnyBella ale to juz kwestie indywidualne, jak pecherzyki nie pekaja to potrzebna nastepna diagnoza, mi lekarz z kolei mowil, ze za duzo lekarzy przepisuje pregnyl na pekanie a jednak lepiej poczekac i samo peknie, czego doswiadczylam ale jak pisze to kwestie indywidualne. Zreszta tez na ulotce CLO jest opisane ze w razie braku owu powtarza sie dawke i wtedy jest dosc duze prawdopodobienstwo ze zadziała, oby :)Natomiast dostajesz wtedy pregnyl i peka, a ten 1% to te kobiety co nie maja owu po leczeniu, ale z tego co czytam to raczej poki co nie spotkalam sie z takim przypadkiem ale byc moze istnieja.
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Bella ale to juz kwestie indywidualne, jak pecherzyki nie pekaja to potrzebna nastepna diagnoza, mi lekarz z kolei mowil, ze za duzo lekarzy przepisuje pregnyl na pekanie a jednak lepiej poczekac i samo peknie, czego doswiadczylam ale jak pisze to kwestie indywidualne. Zreszta tez na ulotce CLO jest opisane ze w razie braku owu powtarza sie dawke i wtedy jest dosc duze prawdopodobienstwo ze zadziała, oby :)Natomiast dostajesz wtedy pregnyl i peka, a ten 1% to te kobiety co nie maja owu po leczeniu, ale z tego co czytam to raczej poki co nie spotkalam sie z takim przypadkiem ale byc moze istnieja.
ja brałam clo i pozniej mialam podany pregnyl... pecherzyki nie pekly....Bella93, Bella93 lubią tę wiadomość
-
morelka wrote:ja zawsze mam uderzenia goraca od 1 dnia po clo wiec jesli mozna to zaliczyc do skoku tempki to ja mam
Dzięki
Ja przy Clo zauważyłam u siebie dziwny objaw - przez 5 dni przyjmowania go non stop ryczałam. Płakałam z byle powodu! Wszystko mnie wzruszało. Łzy non stop przez 5 dni.
I dziewczyny udało mi się przy pierwszym cyklu z Clo.Angelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Dzięki
Ja przy Clo zauważyłam u siebie dziwny objaw - przez 5 dni przyjmowania go non stop ryczałam. Płakałam z byle powodu! Wszystko mnie wzruszało. Łzy non stop przez 5 dni.
I dziewczyny udało mi się przy pierwszym cyklu z Clo.
gratulacjeKrokodylica lubi tę wiadomość