start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam doła, wykres do dupy tempka tak samo dołująca Gdybym miała zmienić ją na ten nowy czas wychodzi wtedy 36.76. Spadek temp. w tym cyklu jest za wczesny ale nie chce się nastawiać na ciąże bo i tak wiem że przeczucie mnie zawiedzie. Dobrze że chociaż pogoda jest piękna, zrobiłam obiad i może później wyjde sobie na spacer do lasu
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Mam doła, wykres do dupy tempka tak samo dołująca Gdybym miała zmienić ją na ten nowy czas wychodzi wtedy 36.76. Spadek temp. w tym cyklu jest za wczesny ale nie chce się nastawiać na ciąże bo i tak wiem że przeczucie mnie zawiedzie. Dobrze że chociaż pogoda jest piękna, zrobiłam obiad i może później wyjde sobie na spacer do lasu
Plumb80, gosia2020 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Mam doła, wykres do dupy tempka tak samo dołująca Gdybym miała zmienić ją na ten nowy czas wychodzi wtedy 36.76. Spadek temp. w tym cyklu jest za wczesny ale nie chce się nastawiać na ciąże bo i tak wiem że przeczucie mnie zawiedzie. Dobrze że chociaż pogoda jest piękna, zrobiłam obiad i może później wyjde sobie na spacer do lasu
Ja chcę do lasu !!!!!! A lasu w pobliżu brakgosia2020 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny czy przez tą zmianę czasu to powinnam zmienić tempkę?
jak obudziłam sie to była 5.30 na moim zegarku którego nie przestawiałam czyli według nowego czasu 4.30!1
Temp była 37,00 czyli według nowego czasu powinnam wpisać 37,1? -
nick nieaktualny
-
mycha28 wrote:dziewczyny czy przez tą zmianę czasu to powinnam zmienić tempkę?
jak obudziłam sie to była 5.30 na moim zegarku którego nie przestawiałam czyli według nowego czasu 4.30!1
Temp była 37,00 czyli według nowego czasu powinnam wpisać 37,1?
a nie powinnam ją odjąc czyli 36,9 ? -
nick nieaktualnymycha28 wrote:dziewczyny czy przez tą zmianę czasu to powinnam zmienić tempkę?
Temp była 37,00 czyli według nowego czasu powinnam wpisać 37,1? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny