start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
witam nowe koleżanki
ja wczoraj umierałam z bólu brzucha, żoładka czy wątroby nie wiem co to było taki mocny skurcz aż do klatki piersiowej nie mogłam się załatwić ani odgazować nic jeden wielki balon.
wzięłam chyba z 10 espumisanów i trochę przeszło wieczorem że mogłam zasnąć ale dziś też to samo tylko trochę słabiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ja chyba jutro dostane @, dlatego spadla temp.. Sprawdzam i miesiac temu tez w 27 dniu dostalam.. Wiec pewnie dupa (((
Kochana ale nie możesz się wszystkim przejmować bo to nic nie da, jedynie to możesz sobie nerwami i stresem opóźnić owulację, ewentualnie @ , a tego chyba nie chcesz
Ja wiem że jest ci ciężko bo też nie jestem w humorze widząc ten spadek, ale jakoś podchodzę do tego z dystansem, jak nie teraz to przecież jest jeszcze następny miesiąc
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
siema dziewczynki
mi tez dziś tempka spadła, a mierzyłam wg starego czasu więc jak jutro się nie podniesie to piździawka- tylko na @ czekać
zresztą, ja od początku mówiłam, ze to nie ten cykl, bo coś mi w nim nie pasuje miło by było, bo by się dzidzia w prezencie urodzinowym dla małża urodziła, ale z drugiej strony, jak zaciążymy w listopadzie, to się urodzi na naszą rocznicę ślubu
co ma być to bedzie
jedziemy zaraz ze szagrami na spacer samochodowy i na grilika
milej niedzielki kobitkiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki!!
U mnie tempka poszła w góre mierzyłam ją o 7 rano starego czasu więc dodałam 0,1 wynosiła 36,72 (czas cofamy do tyłu) więc dodajemy... Test ok 9,30 owulacyjny są jeszcze dwie kreski ale testowa już słabsza więc jestem po owulacji:)Dziś jeszcze się bzykniemy na wszelki wypadek a później tylko czekanie....
Anitka żyjesz??
Ruda bez stresu proszę cię ładnie u Ciebie wygląda choć tempka powinna być powyżej 37 chyba ja się nie znam.... Kup nowy termometr jak się nie uda jak pisały dziewczyny jak nie ma @ to jest dobrze... Zaciskam już kciuki!!Plumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny no co wy od rana takie smuty... pogoda ładna trzeba korzystać a nie się tu dołować :* ja łapię promienie słońca przez okno bo jeszcze jestem w łóżku! uwielbiam sie tak wylegiwać. wstanę dopiero na obiad na 12
Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dostrzeglam juz jakies nitki krwi
Mam dosc dziewczyny to takie trudne
Ja w tym cyklu zupełnie wyluzowałam. Nie analizuję wykresu,nie głowię się co i jak. Z Mężem kochamy się tak na maksa namiętnie,a nie po to aby zapłodnić. I myśląc o końcówce - nie zakładam wcale,że mogę być w ciąży. W ten sposób się mniej rozczaruję.A jak się uda,moja radość i Męża będzie jeszcze większa.
Głowa do góry
Paulinko - żyję,żyję
Dziękuję Słońce za tak wspaniałe i miłe słowa. I wiem,że kto jak kto,ale Ty napisałaś szczerze. Dlatego tym bardziej się cieszę I to daje mi kopa do dalszego działania. Kolejna osoba pozytywnie ocenia moją prace,zatem tym bardziej wierzę w to co robię. Dziękuję
A ja nadal mam ból w podbrzuszu i ta cewka mnie wkurza.Na pewno nie jest to od pęcherza,bo już nieraz miałam zapalenie pęcherza i wiem jakie mam wtedy objawy. Czuję taki jakby nacisk na tą dolną część. Poza tym zero innych objawów.Czekam cierpliwie.Temp poszła w górę i w końcu OVU zaznaczył mi owulkę,mimo,że przerywanymi.Ja obstawiałabym na trochę wcześniej,ale co tam... i tak nic to nie zmieni. Ciąża zleżna jest od tego,co się dzieje w środku nas,a nie od wykresu.
Pozdrawiam dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 10:33