X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Ruda27 ja tam ni widze zeby Ci spadała

Jesli musze odjac przez zmiane czasu, to wychodzi ze mi spadla na 36,7...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jutro dostane @, dlatego spadla temp.. Sprawdzam i miesiac temu tez w 27 dniu dostalam.. Wiec pewnie dupa :((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty jutro powinnas dostac @ tak? ja jak do paru dni mnie zaczną bolec piersi tzn że @tez przyjdzie;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia Ty masz jeszcze czas do @
    Mi ovu wyznaczylo @ na srode, ale w ostatnim cyklu dostalam w 27 dniu, wiec wypada na jutro tez :( plus ten spadek temperatury :( jestem juz zalamana :(

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

witam nowe koleżanki :)

ja wczoraj umierałam z bólu brzucha, żoładka czy wątroby nie wiem co to było taki mocny skurcz aż do klatki piersiowej nie mogłam się załatwić ani odgazować nic jeden wielki balon.
    wzięłam chyba z 10 espumisanów i trochę przeszło wieczorem że mogłam zasnąć ale dziś też to samo tylko trochę słabiej :(

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 nie załamuj się...wiem łątwo mi się pisze ale ja tez czekam jak na zbawienie z zielona kropka...tyle ze ja poznam ze mam dostac @ bo mnie pare dni przed bola mega piersi a ze mam duze to to czuje...'/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ja chyba jutro dostane @, dlatego spadla temp.. Sprawdzam i miesiac temu tez w 27 dniu dostalam.. Wiec pewnie dupa :((((

Kochana ale nie możesz się wszystkim przejmować bo to nic nie da, jedynie to możesz sobie nerwami i stresem opóźnić owulację, ewentualnie @ , a tego chyba nie chcesz :)
    Ja wiem że jest ci ciężko bo też nie jestem w humorze widząc ten spadek, ale jakoś podchodzę do tego z dystansem, jak nie teraz to przecież jest jeszcze następny miesiąc :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ja juz mam dosc :( ilez mozna :/ wiem, ze nie staram sie max dlugo ale juz jedna ciaze stracilam.. A teraz znowu zajsc nie moge :( co za niesprawiedliwe zycie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, ale wiesz co miesiac mowiac sobie, mam kolejny cykl i kolejny i kolejny to mnie to bardziej doluje :( zycie jest takie okrutne :( ile jeszcze trzeba czekac? Rok, dwa :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem Ruda27 ja 5 la t emu tez pooniłam a teraz 2 cykl sie staram więc jeszcze nie długo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) a u mnie tempka poszła ładnie w gore :) ale jeszcze nie ma co sie cieszyc, bo do małpy 4 dni zostały i wszystko moze sie zmienic... ja jednak licze, ze tempka bedzie juz na takim poziomie :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siema dziewczynki :)

mi tez dziś tempka spadła, a mierzyłam wg starego czasu :/ więc jak jutro się nie podniesie to piździawka- tylko na @ czekać
    zresztą, ja od początku mówiłam, ze to nie ten cykl, bo coś mi w nim nie pasuje :( miło by było, bo by się dzidzia w prezencie urodzinowym dla małża urodziła, ale z drugiej strony, jak zaciążymy w listopadzie, to się urodzi na naszą rocznicę ślubu :):):)
    co ma być to bedzie :)

jedziemy zaraz ze szagrami na spacer samochodowy :) i na grilika :)
    milej niedzielki kobitki :):):)

Plumb80 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry Laseczki moje kochane :* ja od wczoraj mecze sie z bolem zeba :/ gozdziki szalwia itd itp no zesrac sie mozna bylo :/ ale dzis juz troszke lepiej :) caluje Was mocno :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki!!
    U mnie tempka poszła w góre mierzyłam ją o 7 rano starego czasu więc dodałam 0,1 wynosiła 36,72 (czas cofamy do tyłu) więc dodajemy... Test ok 9,30 owulacyjny są jeszcze dwie kreski ale testowa już słabsza więc jestem po owulacji:)Dziś jeszcze się bzykniemy na wszelki wypadek a później tylko czekanie....
    Anitka żyjesz??
    Ruda bez stresu proszę cię ładnie u Ciebie wygląda choć tempka powinna być powyżej 37 chyba ja się nie znam.... Kup nowy termometr jak się nie uda jak pisały dziewczyny jak nie ma @ to jest dobrze... Zaciskam już kciuki!!

Plumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 ja w ciązy na ból zęba brałam paracetamol 500, kobietą w ciązy niby nie szkodzi:)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 27 października 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :) no co wy od rana takie smuty... pogoda ładna trzeba korzystać a nie się tu dołować :* ja łapię promienie słońca przez okno bo jeszcze jestem w łóżku! uwielbiam sie tak wylegiwać. wstanę dopiero na obiad na 12 :D

Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka skoro ja zawsze mierze o 7.30- dzisiaj zmierzylam o 7,30 nowego czasu, to powinnam dodac czy odjac?
    Ja sie pogubilam juz :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 10:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa dobrze zrobilam, powinnam odjac prawda? Czyli jednak mi spada przed @ :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostrzeglam juz jakies nitki krwi :(
    Mam dosc dziewczyny :( to takie trudne :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dostrzeglam juz jakies nitki krwi :(
    Mam dosc dziewczyny :( to takie trudne :/
    Wspieram Kochana. Proszę,nie dołuj się tak bardzo. Wiem,że to czekanie i nadzieje w kolejnym cyklu dołują po dłuższym czasie,ale przecież nie zamyka Ci się droga do bycia mamą.
    Ja w tym cyklu zupełnie wyluzowałam. Nie analizuję wykresu,nie głowię się co i jak. Z Mężem kochamy się tak na maksa namiętnie,a nie po to aby zapłodnić. I myśląc o końcówce - nie zakładam wcale,że mogę być w ciąży. W ten sposób się mniej rozczaruję.A jak się uda,moja radość i Męża będzie jeszcze większa.
    Głowa do góry :)

Paulinko - żyję,żyję ;)
    Dziękuję Słońce za tak wspaniałe i miłe słowa. I wiem,że kto jak kto,ale Ty napisałaś szczerze. Dlatego tym bardziej się cieszę :D I to daje mi kopa do dalszego działania. Kolejna osoba pozytywnie ocenia moją prace,zatem tym bardziej wierzę w to co robię. Dziękuję <3 <3

A ja nadal mam ból w podbrzuszu i ta cewka mnie wkurza.Na pewno nie jest to od pęcherza,bo już nieraz miałam zapalenie pęcherza i wiem jakie mam wtedy objawy. Czuję taki jakby nacisk na tą dolną część. Poza tym zero innych objawów.Czekam cierpliwie.Temp poszła w górę i w końcu OVU zaznaczył mi owulkę,mimo,że przerywanymi.Ja obstawiałabym na trochę wcześniej,ale co tam... i tak nic to nie zmieni. Ciąża zleżna jest od tego,co się dzieje w środku nas,a nie od wykresu.

Pozdrawiam dziewczynki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 10:33

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ