start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak tylko mi wyszlo ze owulacja była 24 w 13dc no wszędzie inaczej pisza ze lepiej rano albo popołudniu ;p bądź wieczorem .. ale zaczne za póltorej tygodnia po miesiączce robic te testy bo co ja tu tylko 4dni jestem wiec na wykresie nic konkretnego nie mam tak jak inne co tu saPaulia87 wrote:Malinka to jesteś albo przed albo po:) I testy owulacyjne robi się kochana do godz 20:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Powiedzcie mi jak to robimy z ta godzina mierzenia dzisiaj, w koncu w nocy byla zmiana czasu? To chyba inaczej to powinno byc zapisane prawda? Bo teoretycznie jak zawsze o 7.30 mierzylam a bym czasu nue zmienjla to dzisiaj by to bylo o 8.30..
Mam dola bo temp dalej stoi. Brzuch boli wiec pewnie @ bedzie
(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nic nie ma stracone dopoki nie @ jest nadziejaRuda27 wrote:Ja juz nie wiem jak to mam zeobic... Chyba zostawie jak jest ale dam godzine poznej i nie bedzie ta temp brana pod uwage po prostu.. I tak u mnie juz stracony cykl wiec obojetne

głowa do góry serduszko
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Kada, ale temp mis toi juz ponad tydzien.. Albo cos ze mna nie tak albo nie wiem
do tego ten bol brzucha.. A jak musimy odjac temp przez zmiane czasu, to mi spada wiec pewnie spadek przed @ 
Dzisiaj mierzylam jak zawsze pare razy pod rzad, bo czesto mam rozne wyniki i wiekszosc mialam 36,8 ale raz bylo 36,9.. Nie wiem, ja chyba zle mierze :p

[/link]

13.08.2014

:D w podbrzuszu dalej ciagnie, boli.. oby to na dobre wychodziło...