start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wszystko jest dobrze tak jak ania pisala testy owulacyjne nie pokazuja nam kiedy mamy owulacje tylko pozytywne sa przed owu, podejrzewam ze albo masz dzis owulacje albo bedziesz miala ja dopiero jutro.kada24 wrote:mam poj****e cialo chyba hehe i oby mi tempka jytro w gore poszla bo sie wkurze!! i nie bede liczyc..
kada24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie humorek dużo lepszy. Tylko zmęczona jestem i na imprezce ziewałam. Teraz uprawiałam zapasy z mężem, biliśmy się jak dzieci, ale zaczął mnie jajnik boleć i po walce. Teraz jakiś filmik sobie obejrzymyPlumb80 wrote:Mnie też wciąż pobolewają i do tego mam prądowanie w cewce. Jak tam dzisiaj humorek?
Plumb80, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedziałam,dlatego oczko na końcu zdania puściłamAnia1986 wrote:przeciez Ty wiedziałas o tym ze kierzynka juz nowy cykl zaczeła, bo dzis ja komentowalas

Bo nie lubię za kogoś mówić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 22:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/pamietnik/quot-nie-rezygnuj-z-marzen-to-ze-cos-nie-dzieje-sie-teraz-nie-znaczy-ze-to-nigdy-nie-nastapi-qu,440.htmlkada24 wrote:patrze co znalazlam

Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
16 DPO —- 40 - 400
18 DPO —- 70 - 800
20 DPO —- 140 - 1600
22 DPO —- 180 - 3200
zapraszam do poczytania moich wypocin(porad) tam tez jest o tym:)
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

13.08.2014