start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też odganiam myśli od ciąży tylko też jak Ania dziwne te testy jak jutro skoczy tempka to luz.. Testy zostały mi 3 więc je zrobię do końca i niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgodzić trzeba:)
Plumb80, Karolcia26, Ewelina23 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przestalam juz sie doszukiwac objawow. Notuje tylko w przypadku jak mi cos bardzo dokucza. Tak jak wy nie chce sie rozczarowac pod koniec cyklu. Mam jednak nadzieje, ze sie uda.. nie chce po prostu sie stresowac
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Nie nie,spoko
Ja pytałam tylko Paulinkę,czy czytała dzisiaj moje wypocinki,bo chciała później dać znać co i jak
O rany,ale jestem padnięta dzisiaj...Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Ja przestalam juz sie doszukiwac objawow. Notuje tylko w przypadku jak mi cos bardzo dokucza. Tak jak wy nie chce sie rozczarowac pod koniec cyklu. Mam jednak nadzieje, ze sie uda.. nie chce po prostu sie stresowac
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ja też odganiam myśli od ciąży tylko też jak Ania dziwne te testy jak jutro skoczy tempka to luz.. Testy zostały mi 3 więc je zrobię do końca i niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgodzić trzeba:)
-
nick nieaktualnynic mi nie pomaga na bol . Jest taki straszny . mecze sie doslownie . : ( wypilam juz pol butelki wina I chyba ja dzis skacze : ( przestaje bolec a w pewnym momecie bol jest taki nagly ze az mnie zwija . nieraz jak sie skule nie pomaga to musze sie wyprostowac nospa mi nie pomaga : (
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:mam pytanko bo z moich obilczen i za pomocą kalkulatora do wyznaczania tych dni owulacje miałam w srode czy to normlane ze teraz mnie bolała jajniki? a może to dziś mam owulacje cykl miałam 27dni od lipca mam 28,27dni proszę o odpowiedz
Wiesz,ten OVU to tylko program i powinnaś skupiać się na tym co czujesz.Jeśli bolą jajniki teraz,to duże prawdopodobieństwo,że owulacja teraz właśnie nastąpiła.Także do dzieła !!! Trzeba wykorzystać szansęmalinka19 lubi tę wiadomość