start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja musiałam papierosy rzucić to było dużo gorsze:) ale jestem dumna z siebie:) tylko przy niepowodzeniu mam ochote wypalić paczke i wypić skrzynkę piwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 19:17
Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Co się dzieje Ania? Brak owulacji wkurza? Ja też czekam.Czułam na peno ok 16 dc,ale OVU nadal mi nie wyznaczył.Ale to tylko program,ja czułam wszystko w dole brzucha i jajnikach.I tym się sugeruję.
Pozdrawiam KochanaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:kochana moja to te testy najbardziej mnie denerwuja w tym cyklu bo wszystkie sa z krechami jedne słabsze drugie mocniejsze ale zaden pozytywny, nie wiem moze nie wychwycilam wzrostu lh, teraz porownałam wszystkie i najbliżej poztywu jest ten z 24.10 i tak zaznaczyłam, wczoraj i przed wczoraj bolal mnie lewy jajnik moze i to było to , zobaczymy ale na cuda nie licze niestety:([link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
mi tez owu nic nie wykazały, myślałam że może mam jakieś felerne testy albo nie man owu
-
nick nieaktualnya mnie tak głowa ćmi ze szok, a mam w domu tylko ibum a leków z ibuprofenem nie wolno brac.Troche info o tym:
Ibuprofen jest groźny już w bardzo małych dawkach w okresie okołoowulacyjnym.
Zaburza syntezę prostagladych odpowiedzialnych za owulację, skutecznie utrudnia
potem zagnieżdżenie się zarodka. Oprócz tego, substancja czynna częściowo
kumuluje się w organizmie, więc nawet małe dawki w końcu mogą być groźne. Tak
naprawdę, w okresie okołoowulacyjnym groźna może być nawet jedna tabletka. To
może być ta przysłowiowa słomka...
Reasumując, w okresie okołoowulacyjnym lepiej go unikać.
Mi gin powiedział ze
zazywając go nawet kilka miesięcy przed ciążą może powodować poronienie, a ja zawsze stosowalam tylko i wylacznie ibum, badz inne ze składnikiem ibuprofenu:(
Moze to przez to malenstwo odeszło? teraz mozna tylko gdybac niestety.. -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ania ale ja też tak mam nigdy testy owulacyjne nie pokazały mi równych dwóch kresek wczoraj i przedwczoraj miałam prawie prawie a dziś już słabsza jest... Dzwoniłam do lekarza i mnie uspokoił bo powiedział że stężenie lh może być słabsze w tym cyklu i dlatego tak wskazują testy ale owulacja występuje....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://youtu.be/6BnT_wkuMBA
"Jestem tego pewny ,
w głębi duszy o tym wiem ,
że gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się.
Mimo świata który (który)
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry (szczycie góry)
wszyscy razem spotkamy się." -
nick nieaktualnyHej
Właśnie wróciliśmy z kina. Ledwo żywa jestem. Spać mi się chce jak cholera,w kinie wciąż ziewałam i chciałam do domciu. Podbrzusze boli wciąż,cewka prąduje.
Ilonek - żurawinę to ja wcinam non stop. Bo lubię. Mam do przegryzania,mam dżem. Także to nie pęcherz
Ania - olej te testy i idź na spontan Poobserwuj ciało,objawy. Pisałaś,że czułaś jajniki,więc pewnie wtedy była owulacja.
Całuję Kochane mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 20:04