start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie ciągle boli dół brzucha od 5 dni
A do tego od wczoraj czuję prądy w cewce. Trwają po kilka sekund,ale pojawiają się dość często w ciągu dnia. Zapalenie pęcherza to nie jest,bo sikam normalnie,a poza tym już nieraz miałam,więc odróżnię.
Nie wiem co jest grane
Jak Wam mija dzionek? -
Ruda27 wrote:Dziendobry myszki
Mam nadzieje, ze dzisiaj juz macie lepsze humorki.
Paulinka, Ewelinka., myszkaazi jak dzisiaj samopoczucie?
Ilonka wspolczje Ci takiego wstawania... Milej pracki zlotko :*
Wiecie co, moj wykres to masakra jakas.. Tam jest gorzej jak w wojsku....
Owulke juz odczuwam po mału serduszkujemy sie normalnie z małzem .
Moj ginekolog nie kazał mi brac tych hormonów ale nie zapytałam czy przy współzyciu mamy sie zabezpieczac... -
Plumb80 wrote:A mnie ciągle boli dół brzucha od 5 dni
A do tego od wczoraj czuję prądy w cewce. Trwają po kilka sekund,ale pojawiają się dość często w ciągu dnia. Zapalenie pęcherza to nie jest,bo sikam normalnie,a poza tym już nieraz miałam,więc odróżnię.
Nie wiem co jest grane
Jak Wam mija dzionek? -
właśnie wróciłam ze slubu kuzynki i co sie dowiedzialam! że jest drugi maluszek w drodze a jest tylko o rok odemnie starsza, no ale nic cieszę się razem z nimi bo na nas też przyjdzie pora
mungo lubi tę wiadomość
-
cześć kochane dawno mnie tu nie było... jakoś straciłam już siły chyba do tego jeszcze te plamienia:/ i ból brzucha takie kłucie już mam tego dość dołująca sobata jak nic:) i najchętniej wypiła bym wino a nawet tego nie moge:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 17:49
-
LadyK wrote:cześć kochane dawno mnie tu nie było... jakoś straciłam już siły chyba do tego jeszcze te plamienia:/ i ból brzucha takie kłucie już mam tego dość dołująca sobata jak nic:) i najchętniej wypiła bym wino a nawet tego nie moge:/
-
Cześć kochane dziewczynki!! humor u mnie jest ok nic ciekawego u mnie nie słychać jestem tylko jakaś smutna nie rozumiem testów owulacyjnych i mojej owulacji... Ból w boku lewym mam problem z załatwieniem się i mam twarde podbrzusze co to świadczy nie wiem:([link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87 wrote:Cześć kochane dziewczynki!! humor u mnie jest ok nic ciekawego u mnie nie słychać jestem tylko jakaś smutna nie rozumiem testów owulacyjnych i mojej owulacji... Ból w boku lewym mam problem z załatwieniem się i mam twarde podbrzusze co to świadczy nie wiem:(
-
witamy cieplutko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny