start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mungo wrote:Myszkaazi obstawiam, ze będzie Zosia albo Marysia, zagnieżdżona w piątek 25.10
i wiesz co?- nie mam prawa się mylić
generalnie możecie mnie na stosie spalić, jak komuś coś źle przepowiemDzisiaj mam już humor dużo lepszy, jakoś mi tak łatwiej nawet o tym wszystkim myśleć. Bieganina od rana, dużo zajęć i na 15 spadamy do znajomych na imprezkę. Ja oczywiście bez %, tak na wszelki, żeby przyszłej Zuzki,Marysi czy Michałka nie upić
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Nie wiem, co by było, gdyby nie wy! Całuję mocno!:*Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:hej dziewczynki, a ja w tylku juz mam ten moj cykl,chyba pora wybrac sie na badania... ehh...
Aniu po poronieniu organizm kobiety nawet rok czasu może wracać do normalnego stanu, ale faktycznie wizyta u lekarza może dać Ci więcej spokoju, bo na pewno jest wszystko ok, ale niech zajrzy, pomaca, rzuci fachowym okiem
a wiesz co ma wspólnego niedowidzący ginekolog i koala??
- mokry nosek
i tak sobie jeszcze myślę, może to głupie, ale zakładając to forum, dałaś nam wszystkim olbrzymie wsparcie, bo to dzięki Tobie się tutaj spotykamy i możemy sobie pomóc, poradzić, cieszyć się i smutać- W GRUPIE!!! A to jest bardzo ważnemoże to tak jest, że poświęciłaś się dla nas, pomagasz nam, a przez to brakuje tego czegoś Tobie- naplątałam trochę, ale mam nadzieję, ze rozumiesz
w każdym razie, nawet jeśli ten cykl u Ciebie okaże się bezowulacyjny (chociaż ja wierzę, że tak nie będzie), to kolejny na pewno przyniesie Ci robaczka i mikołajkowy prezencik najlepszy pod słońcem
wierzę w Ciebie -
myszkaazi wrote:Bardzo się cieszę,że nie masz prawa się mylić
Dzisiaj mam już humor dużo lepszy, jakoś mi tak łatwiej nawet o tym wszystkim myśleć. Bieganina od rana, dużo zajęć i na 15 spadamy do znajomych na imprezkę. Ja oczywiście bez %, tak na wszelki, żeby przyszłej Zuzki,Marysi czy Michałka nie upić
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Nie wiem, co by było, gdyby nie wy! Całuję mocno!:*
kurde, no pewnie, że Zuzia- ja ślepa jakaś czy coskąd mi ta Zosia przyszła
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej dziewczynki, a ja w tylku juz mam ten moj cykl,chyba pora wybrac sie na badania... ehh...
Pozdrawiam KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 13:42
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:dziewczyny Kochane powiedzcie mi czy w pon do ginka leciec czy beta tylko? bo juz wariuje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 15:13
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny