start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mungo wrote:Myszkaazi obstawiam, ze będzie Zosia albo Marysia, zagnieżdżona w piątek 25.10 i wiesz co?- nie mam prawa się mylić
generalnie możecie mnie na stosie spalić, jak komuś coś źle przepowiem
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Nie wiem, co by było, gdyby nie wy! Całuję mocno!:*Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:hej dziewczynki, a ja w tylku juz mam ten moj cykl,chyba pora wybrac sie na badania... ehh...
Aniu po poronieniu organizm kobiety nawet rok czasu może wracać do normalnego stanu, ale faktycznie wizyta u lekarza może dać Ci więcej spokoju, bo na pewno jest wszystko ok, ale niech zajrzy, pomaca, rzuci fachowym okiem
a wiesz co ma wspólnego niedowidzący ginekolog i koala??
- mokry nosek
i tak sobie jeszcze myślę, może to głupie, ale zakładając to forum, dałaś nam wszystkim olbrzymie wsparcie, bo to dzięki Tobie się tutaj spotykamy i możemy sobie pomóc, poradzić, cieszyć się i smutać- W GRUPIE!!! A to jest bardzo ważne może to tak jest, że poświęciłaś się dla nas, pomagasz nam, a przez to brakuje tego czegoś Tobie- naplątałam trochę, ale mam nadzieję, ze rozumiesz
w każdym razie, nawet jeśli ten cykl u Ciebie okaże się bezowulacyjny (chociaż ja wierzę, że tak nie będzie), to kolejny na pewno przyniesie Ci robaczka i mikołajkowy prezencik najlepszy pod słońcem
wierzę w Ciebie -
myszkaazi wrote:Bardzo się cieszę,że nie masz prawa się mylić Dzisiaj mam już humor dużo lepszy, jakoś mi tak łatwiej nawet o tym wszystkim myśleć. Bieganina od rana, dużo zajęć i na 15 spadamy do znajomych na imprezkę. Ja oczywiście bez %, tak na wszelki, żeby przyszłej Zuzki,Marysi czy Michałka nie upić
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Nie wiem, co by było, gdyby nie wy! Całuję mocno!:*
kurde, no pewnie, że Zuzia- ja ślepa jakaś czy co skąd mi ta Zosia przyszła -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej dziewczynki, a ja w tylku juz mam ten moj cykl,chyba pora wybrac sie na badania... ehh...
Pozdrawiam KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 13:42
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:dziewczyny Kochane powiedzcie mi czy w pon do ginka leciec czy beta tylko? bo juz wariuje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 15:13
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny