start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziendobry myszki
Mam nadzieje, ze dzisiaj juz macie lepsze humorki.
Paulinka, Ewelinka., myszkaazi jak dzisiaj samopoczucie?
Ilonka wspolczje Ci takiego wstawania... Milej pracki zlotko :*
Wiecie co, moj wykres to masakra jakas.. Tam jest gorzej jak w wojsku....ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam piękne Panie o poranku. U nas pogoda przepiękna, słoneczko zagląda przez okno, piję sobie kawkę i zajadam jeżykami
Wczoraj moje osłabienie sięgnęło zenitu i puściła mi się krew z nosa muszę koniecznie przystopować i odpocząc trochę. Dlatego zaraz puszczę sobie jakąś komedię i się odstresuje troche. Sprzątanie może zaczekaćKarolcia26 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
dziś OVU przesunęlo mi owulkę ale to i lepiej bo wdety było i wogóle chyba rzeczywiście była tego dnia bo miałam najwięcej objawow owulacyjnych
wczoraj miałam taki napad migreny jak wróciłam z pracy że myślałam ze skończę zycie ale dzis juz dobrze i mąż z rana przywitał
zaraz jedziemy na zakupki
miłego dzionka wam zyczę kochanePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dziendobry myszki
Mam nadzieje, ze dzisiaj juz macie lepsze humorki.
Paulinka, Ewelinka., myszkaazi jak dzisiaj samopoczucie?
Ilonka wspolczje Ci takiego wstawania... Milej pracki zlotko :*
Wiecie co, moj wykres to masakra jakas.. Tam jest gorzej jak w wojsku.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada ja mysle, ze dzisiaj masz owu.. Dzialajcie nie stresuj sie i poczekaj te pare dni jaka bedzie tempka.. Pewnie wzrosnie i bedzie owu wyznaczona.. Skoro czujesz, ze masz owulacje to nic tylko dzialac a nie rozmyslac i sobie stres robic bedzie dobrze sloneczko, dopiero masz polowe cyklu
-
nick nieaktualny
-
Siema baby
Normalnie jestem dumna z mojego małża wrócił o 1:00 i był na tyle w dobrym stanie, ze nawet z psem na spacer poszedł zuch
a teraz siedzę sama, pranie, sranie gotowanie (mój małż się zdołował, ze mu brzuch rośnie i poszedł na siłownię)Ewelina23, Plumb80, myszkaazi lubią tę wiadomość