start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Dzisiaj miały być , ale M. padł. Wczoraj daliśmy luz, bo oboje jakąś infekcję złapaliśmy. M. już przeszło, mnie prawie. Nie mam serca go budzić. Codziennie jest od 4:30 na nogach, więc niech w weekend chociaż sobie odpocznie. On codziennie spędza prawie 4 godziny na podróży do pracy, byleby być przy mnie.
O rany, 4 godziny do kupa czasu. Ale się poświęca Zatem Kochana,przełknij tą informację i daj Mężowi spokój wewnętrzny,że będzie dobrze tutaj z Tobą i może jechać...Szkoda mi Go
Sa duże szanse na ciążę u Ciebie. A jeśli nie wyjdzie w tym cyklu - to tłumacz sobie,że na pewno się uda po powrocie Męża. No po takiej rozłące seksik musi byc jedynie owocny,nie ma innej opcji !!!!!myszkaazi, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Dzisiaj miały być , ale M. padł. Wczoraj daliśmy luz, bo oboje jakąś infekcję złapaliśmy. M. już przeszło, mnie prawie. Nie mam serca go budzić. Codziennie jest od 4:30 na nogach, więc niech w weekend chociaż sobie odpocznie. On codziennie spędza prawie 4 godziny na podróży do pracy, byleby być przy mnie.
myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Paulia87 wrote:To tak jak mój także tak wstaje ale dziś z nim beton nawalił się jak byk... Nawet mu nie stanie hahahha:) Więc nawet nie próbuję go budzić ..... Jutro on działa więc będzie czad:) A zrobić jeden dzień przerwy to dobrze dla pojemniczków czasem:)
Paulia87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:O rany, 4 godziny do kupa czasu. Ale się poświęca Zatem Kochana,przełknij tą informację i daj Mężowi spokój wewnętrzny,że będzie dobrze tutaj z Tobą i może jechać...Szkoda mi Go
Sa duże szanse na ciążę u Ciebie. A jeśli nie wyjdzie w tym cyklu - to tłumacz sobie,że na pewno się uda po powrocie Męża. No po takiej rozłące seksik musi byc jedynie owocny,nie ma innej opcji !!!!!Plumb80 lubi tę wiadomość
Plumb80 wrote:O rany, 4 godziny do kupa czasu. Ale się poświęca Zatem Kochana,przełknij tą informację i daj Mężowi spokój wewnętrzny,że będzie dobrze tutaj z Tobą i może jechać...Szkoda mi Go
Sa duże szanse na ciążę u Ciebie. A jeśli nie wyjdzie w tym cyklu - to tłumacz sobie,że na pewno się uda po powrocie Męża. No po takiej rozłące seksik musi byc jedynie owocny,nie ma innej opcji !!!!!Paulia87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Podobno nawet najlepiej co drugi dzień Najsilniejsza armia żołnierzy wtedy jest
Plumb80, Ruda27 lubią tę wiadomość
Paulia87 wrote:To tak jak mój także tak wstaje ale dziś z nim beton nawalił się jak byk... Nawet mu nie stanie hahahha:) Więc nawet nie próbuję go budzić ..... Jutro on działa więc będzie czad:) A zrobić jeden dzień przerwy to dobrze dla pojemniczków czasem:)
Plumb80, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki,ja idę spać. Mój Mąż póki co sprawny dzisiaj Nie śpi jeszcze I pobąkuje,że chce do łóżeczka się położyć wcześniej ze mną - czyli będzie dym
Całuję Was mocno i jutro widzimy się w lepszych humorach
Aha - jutro muszę polecieć po jakieś procenty do sklepu,co się nabimbam po krytyce moich wypocin przez Paulinkę pfffff (żart!!!)
Buziaki i spokojnej nocy - wywalcie w pioruny stresy podczas snumyszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Po takim czasie to wodospad chyba W razie, gdyby się nie udało, to będziemy tak kombinować, żeby się spotkać (o ile się oczywiście da) wtedy, gdy będą największe szanse na dzidzię. Dzisiaj powiedziałam M., że się zastanawiam, co ja będę robić, kiedy go nie będzie - odpowiedź: "Przecież jesteś w ciąży, po co się zastanawiasz?"
myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
Plumb80 wrote:Dziewczynki,ja idę spać. Mój Mąż póki co sprawny dzisiaj Nie śpi jeszcze I pobąkuje,że chce do łóżeczka się położyć wcześniej ze mną - czyli będzie dym
Całuję Was mocno i jutro widzimy się w lepszych humorach
Aha - jutro muszę polecieć po jakieś procenty do sklepu,co się nabimbam po krytyce moich wypocin przez Paulinkę pfffff (żart!!!)
Buziaki i spokojnej nocy - wywalcie w pioruny stresy podczas snuPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Mój M też tak mówił mi dziś ale tyczyło się sklepu bo mam plany na zmienienie czegoś a on do mnie Przestań się tak forsować bo jesteś w ciąży i nie możesz się przemęczać
Dziewczynki bardzo dziękuję za postawienie mnie do pionu i poprawę nastroju. Nie wiem jak wyglądałby ten wieczór bez Was :* Dobranoc!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sorki babeczki, ze mnie cały wieczór nie było, ale byłam u znajomych na urodzinkach.
ja wróciłam, bo mi sie nie chciało już siedzieć- jakoś drętwo się zrobiło, bo wszyscy się napili, a ja nie dałam rady, a ile można jeść...
własnie ja wróciłam, a mój maż chleje dalej to jest najgorsza jego wada, że jak zacznie to nie skończy póki nie padnie wkurwia mnie tym, wie o tym doskonale a i tak to robi
i widziałam właśnie, że tu się niezłe czary odprawiały bez udziału nadwornej czarownicy nieładnie, tak nie można czekam na zamówienia- z chęcią rzucę zaklęcie
ide lulać, bo padam na ryjek, a jutro musze popracować jeszcze i chciałabym wczesnie wstać, żeby jak najszybciej się z robotą ogarnąć. tylko kuźwa mój pijak nie wziął kluczy i będę musiał go do domu wpuścić, więc trzeba będzie wstawać w środku nocy. masakra z tym pijakiem
dobranoc robaczki moje :* jak dobrze was mieć przynajmniej ma się komu człowiek wyspowiadać ze wszystkiego, bo nie ważne czy dobre, czy złe się wydarzyło, wy najlepiej rozumiecie i wiecie co poradzić
buziaczkimyszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:sorki babeczki, ze mnie cały wieczór nie było, ale byłam u znajomych na urodzinkach.
ja wróciłam, bo mi sie nie chciało już siedzieć- jakoś drętwo się zrobiło, bo wszyscy się napili, a ja nie dałam rady, a ile można jeść...
własnie ja wróciłam, a mój maż chleje dalej to jest najgorsza jego wada, że jak zacznie to nie skończy póki nie padnie wkurwia mnie tym, wie o tym doskonale a i tak to robi
i widziałam właśnie, że tu się niezłe czary odprawiały bez udziału nadwornej czarownicy nieładnie, tak nie można czekam na zamówienia- z chęcią rzucę zaklęcie
ide lulać, bo padam na ryjek, a jutro musze popracować jeszcze i chciałabym wczesnie wstać, żeby jak najszybciej się z robotą ogarnąć. tylko kuźwa mój pijak nie wziął kluczy i będę musiał go do domu wpuścić, więc trzeba będzie wstawać w środku nocy. masakra z tym pijakiem
dobranoc robaczki moje :* jak dobrze was mieć przynajmniej ma się komu człowiek wyspowiadać ze wszystkiego, bo nie ważne czy dobre, czy złe się wydarzyło, wy najlepiej rozumiecie i wiecie co poradzić
buziaczkimungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny