start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszkaazzi kochana czego beczysz babo jedna!!!!!!!!!!! Ten spadek to zagnieżdżenie Wariatko mała będzie zielono jutro odbije zobaczysz... JA myślałam że jesteś przed @ oszty mnie oszukała menda jedna!!!!!! A weszłam na jej wykres a ona spadek ma biegunkę dziś to przy zagnieżdżeniu normalka!!!! Pierwszy objaw jaki jest ciąży jak jeszcze jej nie widać a już w organizmie kobiety się zaczyna coś dziać to własnie biegunka!!!
myszkaazi, Plumb80, Ruda27, iza30, aknis lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:I to się chwali! Gratulować takiego podejścia. Mój zrobiłby tak samo, jestem pewna. Teraz ma na serio dobrą pracę, kończył szkołę wojskową, był w durnej jednostce i widywaliśmy się tylko w weekendy (ja studiowałam dziennie), żebyśmy mogli być codziennie razem przeniósł się jak najbliżej domu. Był na kompanii, gdzie dowodził niezbyt rozsądny człowiek, męczył się jak cholera, próbował wyrwać z tego 3 lata, teraz mu się udało, jest szczęśliwy, dobrze się tam czuje, ogromne szanse rozwoju, więc nie dziwię się, że nie chce podpaść, by znowu nie być w czarnej dupie (za przeproszeniem). Z wojska nie odejdzie, bo po pierwsze to lubi, a po drugie to naprawdę dobra pod wieloma względami praca. On naprawdę dzisiaj mocno przeżył tę całą sytuację Mimo że do końca nie wie, czy ten wyjazd dojdzie do skutku (dopóki nie ma dokumentu, nie ma wyjazdu), ale już się przejął całą sytuacją.
To teraz zaczarujemy,żeby nie przyszedł dokument i żeby nie doszło do wyjazdu !!!!!myszkaazi lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Myszkaazi,jakby nie było - musi się trzymać pracy,tym bardziej że On utrzymuje teraz rodzinkę. Czekał 3 lata na dzidzię,bo nie chciałaś wcześniej.
Spójrz na to tak - może ten czas 4 miesięcy jest Wam po coś dany.Może tak ma być i właśnie po powrocie Męża rozpocznie się dla Was nowy rozdział.
Wiem,że samotność jest cholernie ciężka i podstępna. Ale skoro to wasze jedyne źródło utrzymania teraz,to zaciśnij zęby i pozwól Mu jechać...Bo będzie się tam czuć strasznie,wiedząc że opuszcza Cię z wielkim dołkiem.
Nie odczytaj tego źle.Ja sama też pewnie myślałabym jak Ty teraz.Ale trzeba patrzeć też na inne czynniki.Poza tym odgórnej decyzji nie zmienisz,nakaz to niestety nakaz.Musi jechać,bo inaczej będzie miał kłopoty...
Będziemy wspierać Cię każdego dnia,nie będziesz sama.A może uda się i będziesz w ciąży już teraz?Paulia87, Plumb80, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Myszkaazzi kochana czego beczysz babo jedna!!!!!!!!!!! Ten spadek to zagnieżdżenie Wariatko mała będzie zielono jutro odbije zobaczysz... JA myślałam że jesteś przed @ oszty mnie oszukała menda jedna!!!!!! A weszłam na jej wykres a ona spadek ma biegunkę dziś to przy zagnieżdżeniu normalka!!!! Pierwszy objaw jaki jest ciąży jak jeszcze jej nie widać a już w organizmie kobiety się zaczyna coś dziać to własnie biegunka!!!
PS: Nie za wcześnie na zagnieżdżenie?Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:To teraz zaczarujemy,żeby nie przyszedł dokument i żeby nie doszło do wyjazdu !!!!!
Mniej idealnie - jestem w ciąży, jest dokument, ale widzimy się przynajmniej raz na 3 tygodnie.Plumb80, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Właśnie doszłam do takiego wniosku - widocznie tak musiało być. Wiesz, ja co prawda pracuję, ale mam pół etatu w szkole jako stażystka i to jeszcze niepewnego i w niezbyt miłej atmosferze. Właśnie doskonale wiem, że on potrafił uszanować moją decyzję, czekał, aż 3 lata, chociaż marzył o dziecku i powtarzał to ciągle! Ja nawet przyzwyczaiłam się do samotnych chwil, ale to zawsze boli. O nic innego nie proszę Boga, tylko właśnie o to, żebym mogła na niego czekać z maleństwem w brzuchu, już nawet nie jest tak ważne to, żeby się w końcu okazało, że nie musi jechać. Niech jedzie, tylko żeby ten cykl był najszczęśliwszym dla nas obojga. M. też chciałby, żebym już była w ciąży.
Co do Boga to ja po poronieniu w kwietniu przestałam się modlić i chodzić do kościoła jest mi z tym lepiej szczerze mówiąc zrobiłam się ateistką... Nie zrozumiem nigdy czemu mnie tak pokarał i to 2 razy... Mam żal do niego i tyle na ten temat z moich ust:)myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Chciałabym. Idealnie byłoby - jestem w ciąży, nie ma dokumentu.
Mniej idealnie - jestem w ciąży, jest dokument, ale widzimy się przynajmniej raz na 3 tygodnie.
Jakby nie patrzeć,obie opcje dobre
Kochana,nie zamartwiaj się tym tyle i skup się na staraniach,na obecnym cyklu. Stres może zaszkodzić. Idę zerknąć na Twój wykres.
P.S. Właśnie zauważyłam,że dawna Paulinka nam wróciła
myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Będziesz Ty wariatko moja!!!! Żeś mnie wprowadził w taki błąd że szok z tą temką....
Co do Boga to ja po poronieniu w kwietniu przestałam się modlić i chodzić do kościoła jest mi z tym lepiej szczerze mówiąc zrobiłam się ateistką... Nie zrozumiem nigdy czemu mnie tak pokarał i to 2 razy... Mam żal do niego i tyle na ten temat z moich ust:) -
Oczywiście że nie wystarczyło że masz dzień wcześniej owulację a niezagnieżdżenie występuje od 4dpo do 10dpo.... A jak to Anitka napisała OVU to tylko program a dni płodne są wcześniej przed owulacją możesz zajść dzień lub dwa wcześniej!!!! Kobitko nie łam się uśmiech plissss:)
Plumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość
Paulia87 wrote:Oczywiście że nie wystarczyło że masz dzień wcześniej owulację a niezagnieżdżenie występuje od 4dpo do 10dpo.... A jak to Anitka napisała OVU to tylko program a dni płodne są wcześniej przed owulacją możesz zajść dzień lub dwa wcześniej!!!! Kobitko nie łam się uśmiech plissss:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Kochana Myszkaazi - Paulinka ma rację !!!! U Ciebie wielka nadzieja na ciążę Spadek temp (zagnieżdżenie),do tego biegunka,wrażliwe piersi. W notatkach piszesz,że marzniesz - nie smutaj już i zacznij myśleć pozytywnie,bo może fasolinka już rośnie i za te nerwy będzie później kopać mocniej w żebra
Głowa do góry !!!Ewelina23, Paulia87, myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anitka i jak jej wykres jak myślisz??
Już postawiłyście mnie do pionu nie beczę a jutro zrobię kolację i przeżyjemy wspaniały seks z mężem!!1 A może to właśnie będzie ten dzień że Bóg odda Nam skarba zabranego Nam w ten dzień kiedy miałam rodzić zobaczymy czas pokaże:)Ewelina23, Plumb80, myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Oczywiście że nie wystarczyło że masz dzień wcześniej owulację a niezagnieżdżenie występuje od 4dpo do 10dpo.... A jak to Anitka napisała OVU to tylko program a dni płodne są wcześniej przed owulacją możesz zajść dzień lub dwa wcześniej!!!! Kobitko nie łam się uśmiech plissss:)
Mordko moja - znowu jesteś sobą i zarażasz dobrym humorem !!!
Na to czekałammyszkaazi lubi tę wiadomość
-
Dobranoc kochanie do juterka kochamy i życzymy miłych snów o dużym brzuszku niedługo:)
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Plumb80 wrote:Jakby nie patrzeć,obie opcje dobre
Kochana,nie zamartwiaj się tym tyle i skup się na staraniach,na obecnym cyklu. Stres może zaszkodzić. Idę zerknąć na Twój wykres.
P.S. Właśnie zauważyłam,że dawna Paulinka nam wróciłaPlumb80, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Desperados i Wy mieszanka zajebista na poprawę humorku:) Maż tak chrapie że aż pies mój podskoczył z przerażenia:) hehe będę jak w tym kawale.... połażę go na wznak i jajka opuszczę może wentyl zapcha:)
myszkaazi, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
Plumb80 wrote:No Kochana Myszkaazi - Paulinka ma rację !!!! U Ciebie wielka nadzieja na ciążę Spadek temp (zagnieżdżenie),do tego biegunka,wrażliwe piersi. W notatkach piszesz,że marzniesz - nie smutaj już i zacznij myśleć pozytywnie,bo może fasolinka już rośnie i za te nerwy będzie później kopać mocniej w żebra
Głowa do góry !!!Plumb80 lubi tę wiadomość