start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Wam już nie ryczę jak czytam Ewelinkę i Anitkę to uśmiech nawet pojawia mi się na twarzy!!
Anita wie dlaczego już jej to pisałam na prywatnym... Ze ja takich jak Wy przyjaciółek nie miałam !!!
I chciałam Ewelinka Cię przeprosić że wczoraj nie mogłam pisać z Tobą bo net mi wysiadł w domu jakaś awaria na osiedlu była... Ale myślami i sercem byłam przy Tobie wiedz o tym!!! Gdybym miała nr tel to zadzwoniłabym do Ciebie nawet do tej Anglii czy Szkocji czy na Malediwy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 22:10
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Paulia87 wrote:Ilonek nie piszesz bzdur tylko to co czujesz!!! Może to nie nowotwór pobiorą wycinek zbadają i może to nic złego!!! Co ci powiedzieli z monografii??
Plumb80, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Dzięki Wam już nie ryczę jak czytam Ewelinkę i Anitkę to uśmiech nawet pojawia mi się na twarzy!!
Anita wie dlaczego już jej to pisałam na prywatnym... Ze ja takich jak Wy przyjaciółek nie miałam !!!
I chciałam Ewelinka Cię przeprosić że wczoraj nie mogłam pisać z Tobą bo net mi wysiadł w domu jakaś awaria na osiedlu była... Ale myślami i sercem byłam przy Tobie wiedz o tym!!! Gdybym miała nr tel to zadzwoniłabym do Ciebie nawet do tej Anglii czy Szkocji czy na Malediwy...Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Wybyliśmy dzisiaj wieczorkiem z domu, żeby choć trochę zapomnieć o tym, co ma być Nie wiem, jak ja przeżyję te 4 miesiące. Dzisiaj od samego rana zdołowała mnie ta tempka, później ta wiadomość. Jest mi tak cholernie ciężko, mam tysiąc myśli na sekundę. M. śpi, zmęczony był strasznie po pracy, a ja nie wiem, co mam ze sobą zrobić.
Ciężko,na pewno... Ale skoro żołnierz - to musi jechać,nic nie poradzisz...
Oby ten czas szybko minął. Jak będzie ciężko ,pisz - pomożemyPaulia87 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Nic sie kochana nie stalo ja tez wczoraj pozno wrocilam bo pojechalismy po leki I troche nam zeszlo . Pamietaj stresujac sie teraz na dobre to nie wyjdzie w staraniach o zdrowa ciaze . Kochana nie pisze tego zlosliwie ale chce bardzo zebys w tym cyklu powiedziala mi ze jestes w ciazy !!!!! a stress w tym nie pomoze
Wiem Ewelinko mam taką nadzieję że tak będzie.... Jak nie to następny cykl następne możliwości..Plumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Myszkazzi co jest bo nie czytałam wcześniejszych stron możesz mi napisać?? Oj dziś fatalny dzień dla nas...
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Ciężko,na pewno... Ale skoro żołnierz - to musi jechać,nic nie poradzisz...
Oby ten czas szybko minął. Jak będzie ciężko ,pisz - pomożemyPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Teoretycznie, gdyby przedstawił całą sytuację, powiedział, że poroniłam, że nie chciałby mnie teraz zostawiać, być może by się udało to odkręcić, ale nie byłby traktowany później poważnie, no i druga rzecz - wiem, że z jednej strony od też chciałby tam jechać, bo to dla niego szansa
Trudny wybór...
Z jednej strony chciałoby się krzyczeć,żeby został. Ale masz świadomość tego,że taka decyzja wpłynie na Jego pracę,a potem możesz mieć wyrzuty z tego powodu...
Nie wiem,co poradzić... I wyobrażam sobie,w jakim stresie teraz jesteśmyszkaazi lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Po pierwsze - spadła mi temperatura, więc może tej owu w ogóle nie było Po drugie - M. jak wrócił z pracy powiedział mi, że będzie musiał wyjechać na 4 miesiące, więc jeśli teraz się nie uda, to następne starania zapewne dopiero gdzieś w marcu. Nie dość, że zostanę bez mojego ukochanego męża, to jeszcze z mega smutkiem Nie mam siły
Plumb80, myszkaazi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Trudny wybór...
Z jednej strony chciałoby się krzyczeć,żeby został. Ale masz świadomość tego,że taka decyzja wpłynie na Jego pracę,a potem możesz mieć wyrzuty z tego powodu...
Nie wiem,co poradzić... I wyobrażam sobie,w jakim stresie teraz jesteśPlumb80 lubi tę wiadomość