start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilonek ja pije desperadosa!!! Moze i mam jakoś ścieżkę tylko dlaczego taką zawiłą sa narkomanki pijaczki rodzą dzieci rodziny wielodzietne które oddają do adopcji a kobieta tak bardzo pragnąca dziecka która da tyle miłości ile wlezie nie może nie zrozumiem tego ze Pan bóg daje a później odbiera!!!!!!
U Ciebie ten guzek nie groźni nic się nie martw ja wiem że łatwo jest mówić jak się tego nie przeżyje.... Ale wspieram i tulę do serduszka:)Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Karmelek Ty masz choć jedno ja wcale i 2 poronienia za sobą jedno z bliźniaczkami...
Musisz pamiętać,że wszystko jeszcze przed Tobą,będzie dobrze i któregoś dnia urodzisz dziecko,które w pełni zaklei jątrzącą się teraz ranę.
A póki co - nie jesteś sama - pamiętaj o tym Kochanie -
Wiem Anitko gdyby nie Wy nie wiem czy nie skończyłabym u psychiatry znowu...
Kocham Was i dziękuję że jesteście bo popadłabym w depresję Marcin się cieszy że Was mam bo zawsze znajdę Was ukojenie i zrozumienie!! DZIĘKUJĘKarolcia26, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Wiem Anitko gdyby nie Wy nie wiem czy nie skończyłabym u psychiatry znowu...
Kocham Was i dziękuję że jesteście bo popadłabym w depresję Marcin się cieszy że Was mam bo zawsze znajdę Was ukojenie i zrozumienie!! DZIĘKUJĘ
Nie dziękuj,trzeba sobie wzajemnie pomagać
A tak na marginesie - przekaż Marcinowi,że miło nam z tego powodu Oczywiście jak już się ogarnie
Moja Ty kochana - jakbym mogła,to wpadłabym do Ciebie i posiedziała razem z Tobą -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Cześć dziewczyny nie odzywałam się bo nie miałam o czym pisać jestem dziś smutna cały dzień przepłakałam nie chce mi się nic.. Dziś miałam termin porodu moich bliźniaczek i wspomnienia wróciły pije piwko i ryczę jak wariatka!!!!!!!!!!!!! Z owulką do dupy i całe moje życie tez takie jest... Nie wiem czemu mąż się ze mną ożenił jak nie mogę nawet mu dziecka dać( Buuuu
Karolcia26, karmelek, Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
Paulia ja zadaje sobie ciagle to pytanie....Dlaczego nie ja jestem.mama?dlaczego ja mam ciagle przechodzic jakies dziqne doswiadczenia doswiadczenia moich nerwow stresu itd....a moj guzek moze i nie grozny nie wiem.ale pracuje na codzien na hospicjum i wiem co to znaczy nowotwor
-
Wiem Anitko i bardzo mi z tego powodu przykro ze dzielą Nas takie kilometry bo na bank bym się z Toba spotkała!!!!
Nawaliła się jak bak jak po niego pojechałam to płakał mi w samochodzie i powiedział mi tylko jedno że on pamięta jaki dziś dzień.... A myślałam że zapomniał.... Przez ten dzień upił się....Plumb80 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ewelinko Kocham kocham kocham!!!!! Wiesz o tym... Dziś mój dzień płaczu choć nie chce tego dnia powtarza... Ewelinko mój maż też tak mi powiedział po pijaku ze zakochał się bo jestem wartościowa i piękna i tylko JEGO!!!
Powiedział mi także że jesli chce możemy spróbować inseminacji lub in vitro albo adopcji on na wszystko się godzi byle bym była szcześliwa!!!
I sms z rana od mego męża
Dziękuję Ci za te chwile spędzone razem. Za Twe ciepłe spojrzenia, radosny uśmiech i melodyjny głos. Za Twoją cholerną do mnie cierpliwość i wyrozumiałość. Wybaczenie. Za wierną miłość, czułość i opiekę. Namiętność gorącą i nieopisaną roskosz cudną. I za łzy po policzkach płynące z radości jak i ze smutku ... i za zmartwienia też Ci dziękuję. Za wytrwałość. Za 11 lat naszego związku .Bez tego wszystkiego jaki bym był ? Kim bym był bez Ciebie ... Kocham Cię Skarbie .I chcę się przy Tobie zestarzeć i chcę być z Tobą na zawsze.Ewelina23, Plumb80, Ruda27, Karolcia26, karmelek, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Wiem Anitko i bardzo mi z tego powodu przykro ze dzielą Nas takie kilometry bo na bank bym się z Toba spotkała!!!!
Nawaliła się jak bak jak po niego pojechałam to płakał mi w samochodzie i powiedział mi tylko jedno że on pamięta jaki dziś dzień.... A myślałam że zapomniał.... Przez ten dzień upił się....
Czyli zobacz - pamięta. Więc masz pewność 100 % że kocha Ciebie nad życie i jest z Tobą na dobre i złe.
Dlatego nie myśl w ten sposób,dlaczego On jest z Tobą. Kochana,takie tragedie są w wielu związkach. Mimo,iż nie powinny się wydarzyć - to zbliżyły nas do siebie z Mężami naszymi.
Walka się nie zakończyła i na pewno czeka nas wszystkie nagroda za wytrwałość w przyszłości.
Jutro przytul Męża z całych sił za to,że jest z Tobą tak z czystej miłości. I pamiętaj,po ciężkim dniu nastaje lepszy i na nowo świeci słońce. Jutro zaświeci dla Was -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelinko Kocham kocham kocham!!!!! Wiesz o tym... Dziś mój dzień płaczu choć nie chce tego dnia powtarza... Ewelinko mój maż też tak mi powiedział po pijaku ze zakochał się bo jestem wartościowa i piękna i tylko JEGO!!!
Powiedział mi także że jesli chce możemy spróbować inseminacji lub in vitro albo adopcji on na wszystko się godzi byle bym była szcześliwa!!!
Dziękuję Ci za te chwile spędzone razem. Za Twe ciepłe spojrzenia, radosny uśmiech i melodyjny głos. Za Twoją cholerną do mnie cierpliwość i wyrozumiałość. Wybaczenie. Za wierną miłość, czułość i opiekę. Namiętność gorącą i nieopisaną roskosz cudną. I za łzy po policzkach płynące z radości jak i ze smutku ... i za zmartwienia też Ci dziękuję. Za wytrwałość. Za 11 lat naszego związku .Bez tego wszystkiego jaki bym był ? Kim bym był bez Ciebie ... Kocham Cię Skarbie .I chcę się przy Tobie zestarzeć i chcę być z Tobą na zawsze.
No piękniej napisać nie mógł Masz szczęście,mając takiego faceta u boku.
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelinko Kocham kocham kocham!!!!! Wiesz o tym... Dziś mój dzień płaczu choć nie chce tego dnia powtarza... Ewelinko mój maż też tak mi powiedział po pijaku ze zakochał się bo jestem wartościowa i piękna i tylko JEGO!!!
Dziękuję Ci za te chwile spędzone razem. Za Twe ciepłe spojrzenia, radosny uśmiech i melodyjny głos. Za Twoją cholerną do mnie cierpliwość i wyrozumiałość. Wybaczenie. Za wierną miłość, czułość i opiekę. Namiętność gorącą i nieopisaną roskosz cudną. I za łzy po policzkach płynące z radości jak i ze smutku ... i za zmartwienia też Ci dziękuję. Za wytrwałość. Za 11 lat naszego związku .Bez tego wszystkiego jaki bym był ? Kim bym był bez Ciebie ... Kocham Cię Skarbie .I chcę się przy Tobie zestarzeć i chcę być z Tobą na zawsze.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wybyliśmy dzisiaj wieczorkiem z domu, żeby choć trochę zapomnieć o tym, co ma być Nie wiem, jak ja przeżyję te 4 miesiące. Dzisiaj od samego rana zdołowała mnie ta tempka, później ta wiadomość. Jest mi tak cholernie ciężko, mam tysiąc myśli na sekundę. M. śpi, zmęczony był strasznie po pracy, a ja nie wiem, co mam ze sobą zrobić.