X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonek ja pije desperadosa!!! Moze i mam jakoś ścieżkę tylko dlaczego taką zawiłą sa narkomanki pijaczki rodzą dzieci rodziny wielodzietne które oddają do adopcji a kobieta tak bardzo pragnąca dziecka która da tyle miłości ile wlezie nie może nie zrozumiem tego ze Pan bóg daje a później odbiera!!!!!!
    U Ciebie ten guzek nie groźni nic się nie martw ja wiem że łatwo jest mówić jak się tego nie przeżyje.... Ale wspieram i tulę do serduszka:)

Plumb80 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Karmelek Ty masz choć jedno ja wcale i 2 poronienia za sobą jedno z bliźniaczkami...
    Kochana... wiem,ze to wszystko jest straszne,że musiałaś to przechodzić...Rozumiemy,bo tutaj prawie każda z nas doświadczyła straty...

Musisz pamiętać,że wszystko jeszcze przed Tobą,będzie dobrze i któregoś dnia urodzisz dziecko,które w pełni zaklei jątrzącą się teraz ranę.

A póki co - nie jesteś sama - pamiętaj o tym Kochanie <3

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Anitko gdyby nie Wy nie wiem czy nie skończyłabym u psychiatry znowu...
    Kocham Was i dziękuję że jesteście bo popadłabym w depresję Marcin się cieszy że Was mam bo zawsze znajdę Was ukojenie i zrozumienie!! DZIĘKUJĘ

Karolcia26, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh dziewczyny 3majcie się i nie smućcie przesyłam :*:* z mocą dla was:* nie jesteście same pamiętajcie:*

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia taki dzień widzę nie tylko u mnie eh....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Wiem Anitko gdyby nie Wy nie wiem czy nie skończyłabym u psychiatry znowu...
    Kocham Was i dziękuję że jesteście bo popadłabym w depresję Marcin się cieszy że Was mam bo zawsze znajdę Was ukojenie i zrozumienie!! DZIĘKUJĘ

Nie dziękuj,trzeba sobie wzajemnie pomagać <3
    A tak na marginesie - przekaż Marcinowi,że miło nam z tego powodu ;) Oczywiście jak już się ogarnie ;)
    Moja Ty kochana - jakbym mogła,to wpadłabym do Ciebie i posiedziała razem z Tobą <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Cześć dziewczyny nie odzywałam się bo nie miałam o czym pisać jestem dziś smutna cały dzień przepłakałam nie chce mi się nic.. Dziś miałam termin porodu moich bliźniaczek i wspomnienia wróciły pije piwko i ryczę jak wariatka!!!!!!!!!!!!! Z owulką do dupy i całe moje życie tez takie jest... Nie wiem czemu mąż się ze mną ożenił jak nie mogę nawet mu dziecka dać:(:(:(( Buuuu
    Kochana jest mi bardzo przykro : ( Wiem co teraz czujesz gdy traci sie co jest dla ciebie najcenniejsze . Ale Nie Poddawaj sie bo to jest najgorsze co moze byc !! Teraz nie powinnas sie stresowac bo to zle dziala na starania ktore teraz sa ! A twoj maz ozenil sie z Toba bo zawrocilas mu w glowie I BARDZO CIE KOCHA I JESTES DLA NIEGO JEGO CALYM SWIATEM !!! Prosze sie wiecej nie smutac wiem ze ciezko ale sprobuj bo nie mozesz sie poddac . Nie zapominaj co ci wrozka powiedziala ! I LOVE YOU!!!!!!!!!! buziaki

Karolcia26, karmelek, Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia ja zadaje sobie ciagle to pytanie....Dlaczego nie ja jestem.mama?dlaczego ja mam ciagle przechodzic jakies dziqne doswiadczenia doswiadczenia moich nerwow stresu itd....a moj guzek moze i nie grozny nie wiem.ale pracuje na codzien na hospicjum i wiem co to znaczy nowotwor :-(:-(

63b363a823.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Anitko i bardzo mi z tego powodu przykro ze dzielą Nas takie kilometry bo na bank bym się z Toba spotkała!!!!
    Nawaliła się jak bak jak po niego pojechałam to płakał mi w samochodzie i powiedział mi tylko jedno że on pamięta jaki dziś dzień.... A myślałam że zapomniał.... Przez ten dzień upił się....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to dzis mam taki humor ze jak byłam w sklepie kupiłam sobie podpaski;/;/

ilonek lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko ciezko po prostu i chyba juz coraz wieksze bzdury pisze :-(

63b363a823.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mimo tych smutków życze wam dobrej nocy!
    Najważniejsze to nie tracić nadzieji...
    Jutro wstanie nowy dzień i z lepszej perspektywy spojrzycie na wszystko!

Buziaki kochane!!

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko Kocham kocham kocham!!!!! Wiesz o tym... Dziś mój dzień płaczu choć nie chce tego dnia powtarza... Ewelinko mój maż też tak mi powiedział po pijaku ze zakochał się bo jestem wartościowa i piękna i tylko JEGO!!!
    Powiedział mi także że jesli chce możemy spróbować inseminacji lub in vitro albo adopcji on na wszystko się godzi byle bym była szcześliwa!!!
    I sms z rana od mego męża
    Dziękuję Ci za te chwile spędzone razem. Za Twe ciepłe spojrzenia, radosny uśmiech i melodyjny głos. Za Twoją cholerną do mnie cierpliwość i wyrozumiałość. Wybaczenie. Za wierną miłość, czułość i opiekę. Namiętność gorącą i nieopisaną roskosz cudną. I za łzy po policzkach płynące z radości jak i ze smutku ... i za zmartwienia też Ci dziękuję. Za wytrwałość. Za 11 lat naszego związku .Bez tego wszystkiego jaki bym był ? Kim bym był bez Ciebie ... Kocham Cię Skarbie .I chcę się przy Tobie zestarzeć i chcę być z Tobą na zawsze.

Ewelina23, Plumb80, Ruda27, Karolcia26, karmelek, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Wiem Anitko i bardzo mi z tego powodu przykro ze dzielą Nas takie kilometry bo na bank bym się z Toba spotkała!!!!
    Nawaliła się jak bak jak po niego pojechałam to płakał mi w samochodzie i powiedział mi tylko jedno że on pamięta jaki dziś dzień.... A myślałam że zapomniał.... Przez ten dzień upił się....

Czyli zobacz - pamięta. Więc masz pewność 100 % że kocha Ciebie nad życie i jest z Tobą na dobre i złe.
    Dlatego nie myśl w ten sposób,dlaczego On jest z Tobą. Kochana,takie tragedie są w wielu związkach. Mimo,iż nie powinny się wydarzyć - to zbliżyły nas do siebie z Mężami naszymi.
    Walka się nie zakończyła i na pewno czeka nas wszystkie nagroda za wytrwałość w przyszłości.
    Jutro przytul Męża z całych sił za to,że jest z Tobą tak z czystej miłości. I pamiętaj,po ciężkim dniu nastaje lepszy i na nowo świeci słońce. Jutro zaświeci dla Was <3

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonek nie piszesz bzdur tylko to co czujesz!!! Może to nie nowotwór pobiorą wycinek zbadają i może to nic złego!!! Co ci powiedzieli z monografii??

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh już go tuliłam nawet chciałam seksik lecz nie było opcji z ptaka dwója:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ewelinko Kocham kocham kocham!!!!! Wiesz o tym... Dziś mój dzień płaczu choć nie chce tego dnia powtarza... Ewelinko mój maż też tak mi powiedział po pijaku ze zakochał się bo jestem wartościowa i piękna i tylko JEGO!!!
    Powiedział mi także że jesli chce możemy spróbować inseminacji lub in vitro albo adopcji on na wszystko się godzi byle bym była szcześliwa!!!
    Dziękuję Ci za te chwile spędzone razem. Za Twe ciepłe spojrzenia, radosny uśmiech i melodyjny głos. Za Twoją cholerną do mnie cierpliwość i wyrozumiałość. Wybaczenie. Za wierną miłość, czułość i opiekę. Namiętność gorącą i nieopisaną roskosz cudną. I za łzy po policzkach płynące z radości jak i ze smutku ... i za zmartwienia też Ci dziękuję. Za wytrwałość. Za 11 lat naszego związku .Bez tego wszystkiego jaki bym był ? Kim bym był bez Ciebie ... Kocham Cię Skarbie .I chcę się przy Tobie zestarzeć i chcę być z Tobą na zawsze.

No piękniej napisać nie mógł <3 Masz szczęście,mając takiego faceta u boku.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Widzisz masz wspanialego meza . Kochana prosze nie smutaj . Bo to nic nie pomoze wiem jest ci zle bo dzis bys miala na raczkach malenstwa . Ale kochana dzis sie swiat nie kaczy . Nawet niewiem co mam juz pisac jak cie posieszyc . Chyba zaraz sie przeteleporuje przez ten ekran tam do ciebie I cie przytule tak mocno ze az ci zabraknie powietrza w plucach . Nie chce zebys byla smutna . Poczekaj ten cykl robicie co w waszej mocy oczyscilas sie z torbiela wiec ten cykl musi byc wasz innej opcji nie ma !!!! koniec kropka

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oh już go tuliłam nawet chciałam seksik lecz nie było opcji z ptaka dwója:):)

Hahaha - ale cóż można oczekiwać po procentach dzisiejszych? Niech odpocznie a jutro musi poprawkę z tej dwói zaliczyć ;)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybyliśmy dzisiaj wieczorkiem z domu, żeby choć trochę zapomnieć o tym, co ma być :( Nie wiem, jak ja przeżyję te 4 miesiące. Dzisiaj od samego rana zdołowała mnie ta tempka, później ta wiadomość. Jest mi tak cholernie ciężko, mam tysiąc myśli na sekundę. M. śpi, zmęczony był strasznie po pracy, a ja nie wiem, co mam ze sobą zrobić.

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ