start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
kaarolaa-31.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-2.11-->
Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-5.11-->
kada24-5.11-->
nezumi-5.11-->
myszkaazi-8.11-->
iza30-11.11-->
ilonek-12.11-->
Martuśka --> (jeszcze nie ma owu)
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscie -
nick nieaktualnyDziewczyny to nie jest reguła "5 minut" mimo, że tak napisane jest na teście. U mnie w obu ciążach kreski były po upływie np. 10min mimo, że wcześniej nie widziałam to ciąża była.
Margotka gratuluje wstępnie i proponuje zrobić betę hcg dla 100% pewności -
nick nieaktualnysla.s wrote:Dziewczyny to nie jest reguła "5 minut" mimo, że tak napisane jest na teście. U mnie w obu ciążach kreski były po upływie np. 10min mimo, że wcześniej nie widziałam to ciąża była.
Margotka gratuluje wstępnie i proponuje zrobić betę hcg dla 100% pewnościPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:A Plumb czytałam Twoje wiersze! Masz talent kobieto! Super bardzo mi się podobały!!
Dziewczyny,robimy tak:
Jak Margotka w poniedziałek oficjalnie potwierdzi dzidzię , to mianujemy ją na naszego maszynistę pociągu. Ona będzie znała już drogę do zieloności i poprowadzi nas bezpiecznie w pociągu do celu
Ależ wieści na koniec dniaRuda27, kaarolaa, Karolcia26, Margotka87, mungo lubią tę wiadomość
-
Margotka gratuluje :-*:-*serce me sie cieszy :-)A ja chyba musze odpasc z waszego pociagu :-(w czasie dyzuru skoczylam do mojego ginekologa powiedzialam mu o mej sytuacji z guzkiem w piersi powiedzial ze mam nie brac clo pregnylu i duphastonu tego co mi przepisal i chwilowo sie wstrzymac ze starankami do wyjasnienia sytuacji :-(bardzo smutno...
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Margotka gratuluje :-*:-*serce me sie cieszy :-)A ja chyba musze odpasc z waszego pociagu :-(w czasie dyzuru skoczylam do mojego ginekologa powiedzialam mu o mej sytuacji z guzkiem w piersi powiedzial ze mam nie brac clo pregnylu i duphastonu tego co mi przepisal i chwilowo sie wstrzymac ze starankami do wyjasnienia sytuacji :-(bardzo smutno...
-
Plumb80 wrote:Nie odpadaj od nas.Zostań i prowadź cykle obserwacyjne.Posiedź w wagoniku - poczekalni A potem dojedziesz z nami bezpiecznie do końca
Oj Plumbus moj kochany fajnie ,ze mnie nie wywalacie w czasie jazdy...to ja sobie w kaciku siade i bede tak obserwowac i cieszyc sie kolejnymi zielonymi plusikami kazdej z Was.....Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny nie odzywałam się bo nie miałam o czym pisać jestem dziś smutna cały dzień przepłakałam nie chce mi się nic.. Dziś miałam termin porodu moich bliźniaczek i wspomnienia wróciły pije piwko i ryczę jak wariatka!!!!!!!!!!!!! Z owulką do dupy i całe moje życie tez takie jest... Nie wiem czemu mąż się ze mną ożenił jak nie mogę nawet mu dziecka dać( Buuuu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]