X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTA TESTOWAadminpatrzyei2.gif
    Margotka87-25.10-->sweetcybermqq5.gif

kierzynka-26.10-->

Ruda27-30.10-->

kaarolaa-31.10-->

karmelek-1.11-->

mungo-2.11-->

Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)

Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)

Plumb80-5.11-->

kada24-5.11-->

nezumi-5.11-->

myszkaazi-8.11-->

iza30-11.11-->

ilonek-12.11-->

Martuśka --> (jeszcze nie ma owu)

LEGENDA:
    udało sie-sweetcybermqq5.gif
    nie udało sie-heulro9.gif

A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na lisciezen.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to nie jest reguła "5 minut" mimo, że tak napisane jest na teście. U mnie w obu ciążach kreski były po upływie np. 10min mimo, że wcześniej nie widziałam to ciąża była.
    Margotka gratuluje wstępnie i proponuje zrobić betę hcg dla 100% pewności :)

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w poniedzialek lece na bete:)

Plumb80, Martuśka lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Dziewczyny to nie jest reguła "5 minut" mimo, że tak napisane jest na teście. U mnie w obu ciążach kreski były po upływie np. 10min mimo, że wcześniej nie widziałam to ciąża była.
    Margotka gratuluje wstępnie i proponuje zrobić betę hcg dla 100% pewności :)
    a mi juz pare razy pokazala sie kreska po czasie i w ciazy nie byłam:) dlatego ja sie trzymam tych 5 minut, bo jak zaszłam to kreska od razu sie pojawila, blada bo blada ale od razu:)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to też zależy od tego kiedy robi się test. Ja robiłam w pierwszej ciąży w 26dc (przed @) i kreska była ale po dłuższym czasie. PO @ powinna pojawić szybciej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj znów mnie przeoczono na liście :( Testuję 10,11 :) więc proszę mnie ładnie dopisać do listy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testuje 5.11 też mnie minęłyscie;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    poprawka! jest! druga baaaarrrdzzzooo slaba kreska ledwie widoczna przeoczylam ja !
    Kochana serdecznie Ci gratuluje : )

Margotka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jest nasza pierwsza dzidzia :D
    Yupi - robimy falę dziewczyny :D

• karmelek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka i to są dobre wiadomości :)
    Ach.. od razu mam humor lepszy!! :)
    Mam nadzieje że teraz to pójdzie falą po nas :)

Plumb80, Margotka87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka superrrr!!! Gratuluje kochana :***

• karmelek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Plumb czytałam Twoje wiersze! :) Masz talent kobieto! Super bardzo mi się podobały!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    A Plumb czytałam Twoje wiersze! :) Masz talent kobieto! Super bardzo mi się podobały!! :)
    Dziękuję ślicznie <3 <3 <3 Staram się jak mogę ;) A niebawem będzie mój tomik,już jest przełamywany w wydawnictwie :D

Dziewczyny,robimy tak:
    Jak Margotka w poniedziałek oficjalnie potwierdzi dzidzię <3, to mianujemy ją na naszego maszynistę pociągu. Ona będzie znała już drogę do zieloności i poprowadzi nas bezpiecznie w pociągu do celu :D

Ależ wieści na koniec dnia :)

Ruda27, kaarolaa, Karolcia26, Margotka87, mungo lubią tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka gratuluje :-*:-*serce me sie cieszy :-)A ja chyba musze odpasc z waszego pociagu :-(w czasie dyzuru skoczylam do mojego ginekologa powiedzialam mu o mej sytuacji z guzkiem w piersi powiedzial ze mam nie brac clo pregnylu i duphastonu tego co mi przepisal i chwilowo sie wstrzymac ze starankami do wyjasnienia sytuacji :-(:-(bardzo smutno...

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margotka, gratulacje, a juz chciałam cie namawiac zebys rano test powtorzyła, bo wieczorny to nie do konca moze wyjsc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Margotka gratuluje :-*:-*serce me sie cieszy :-)A ja chyba musze odpasc z waszego pociagu :-(w czasie dyzuru skoczylam do mojego ginekologa powiedzialam mu o mej sytuacji z guzkiem w piersi powiedzial ze mam nie brac clo pregnylu i duphastonu tego co mi przepisal i chwilowo sie wstrzymac ze starankami do wyjasnienia sytuacji :-(:-(bardzo smutno...
    Nie odpadaj od nas.Zostań i prowadź cykle obserwacyjne.Posiedź w wagoniku - poczekalni ;) A potem dojedziesz z nami bezpiecznie do końca :)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Nie odpadaj od nas.Zostań i prowadź cykle obserwacyjne.Posiedź w wagoniku - poczekalni ;) A potem dojedziesz z nami bezpiecznie do końca :)

Oj Plumbus moj kochany fajnie ,ze mnie nie wywalacie w czasie jazdy...to ja sobie w kaciku siade i bede tak obserwowac i cieszyc sie kolejnymi zielonymi plusikami kazdej z Was.....:-)

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kochana serdecznie Ci gratuluje : )
    Ewelinka lepszy dzis humorek.masz?Ja jakos staram.sie go podtrzymywac w miare na poziomie ....:-*

63b363a823.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny nie odzywałam się bo nie miałam o czym pisać jestem dziś smutna cały dzień przepłakałam nie chce mi się nic.. Dziś miałam termin porodu moich bliźniaczek i wspomnienia wróciły pije piwko i ryczę jak wariatka!!!!!!!!!!!!! Z owulką do dupy i całe moje życie tez takie jest... Nie wiem czemu mąż się ze mną ożenił jak nie mogę nawet mu dziecka dać:(:(:(( Buuuu

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że maż się nawalił i śpi... mogę powyć do księżyca...

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ