X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ewelinko,mi się wydaje że @ idzie u Ciebie po tabletkach od gina,stąd ból jajników
    no niech idzie czekam na nia : D tylko moze niech jeszcze troche zaczeka bo dopiero wzielam 3 tabletki a niech tamto sie porzadnie wyleczy : ) I wtedy moze mnie zalewac

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    mnie czeka wyjazd mojego P. na poł roku...jesli dobrze pojdzie to juz w styczniu wyjedzie...i dlatego chce byc juz w ciazy zanim on pojedzie. co prawda raz na jakis weekend wpadnie, ale wez traf akurat w dni płodne :(
    No to nieciekawie :( Dupa blada :( Ja nie mogę bez mojego tygodnia wytrzymać.Dlatego nigdy nie byliśmy osobno :P Jak Wy to robicie dziewczyny?!
    No...obyś zaszła w ciążę,łatwiej będzie czekać.Chociaż,z drugiej strony...smutno tak samej ciążę przechodzić... :(

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no niech idzie czekam na nia : D tylko moze niech jeszcze troche zaczeka bo dopiero wzielam 3 tabletki a niech tamto sie porzadnie wyleczy : ) I wtedy moze mnie zalewac
    Wszystko się wchłonie,nie martw się ;)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Wszystko się wchłonie,nie martw się ;)
    musi innego wyjscia nie ma . : D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok,ja na razie spadam obiadek podać moim dzieciakom i mężusiowi. Wpadnę do Was później Słoneczka moje :D

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No to nieciekawie :( Dupa blada :( Ja nie mogę bez mojego tygodnia wytrzymać.Dlatego nigdy nie byliśmy osobno :P Jak Wy to robicie dziewczyny?!
    No...obyś zaszła w ciążę,łatwiej będzie czekać.Chociaż,z drugiej strony...smutno tak samej ciążę przechodzić... :(
    ja wiedziałam na co sie pisze, wychodzac za maz za P. i jakos juz sie do tego przyzwyczailam...

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No nie,porażka...Nie da się tego odkręcić jakoś?
    Oby się Wam udało zatem jeszcze teraz <3
    Właśnie o to chodzi, że nie da się odkręcić, bo to jest rozkaz...Jest żołnierzem, więc musi :(

kaarolaa, Plumb80 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Właśnie o to chodzi, że nie da się odkręcić, bo to jest rozkaz...Jest żołnierzem, więc musi :(
    haha dlatego ja to znam :) moj tez jest zołniezem i jedzie na szkołe na poł roku :) a o poligonach i innych wyjazdach juz nie mowie :)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    haha dlatego ja to znam :) moj tez jest zołniezem i jedzie na szkołe na poł roku :) a o poligonach i innych wyjazdach juz nie mowie :)
    Mój na ćwiczenia - za granicę i to mnie najbardziej przeraża :( Jeździł na różne, ale to na 6 tygodni, nie więcej, a teraz...Masakra :(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak to juz jest z tymi zołniezami :) ale jak trzeba to trzeba my nic na to nie poradzimy kochana...

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    no tak to juz jest z tymi zołniezami :) ale jak trzeba to trzeba my nic na to nie poradzimy kochana...
    Ma to swoje plusy i naprawdę, z ręką na sercu - jeśli musi, niech jedzie - tylko błagam, żeby się w tym cyklu udało. Będziemy czekać na niego we dwójkę!

kaarolaa, Plumb80 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zycze wam z calego serca obyscie czeklay na swoich mezow z brzuszkami :)

kaarolaa, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo, halo babeczki moje!
    Margotka co to ma znaczyc , co to za ociaganie sie?!;)
    ja tu biegne na złamanie karku aby wejsc i zobaczyc "nasze watkowe pierwsze malenstwo"a tu dupa! foch normalnie!

a u mnie:boli, nareszcie bolihailmj2.giflewy janik, ale za to tempka wysoko

Ewelina23, gosia2020, Karolcia26, kaarolaa, Plumb80 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mnie tez dzis strasznie boli brzuch, jajniki juz sama nie wiem co dokladnie, wszystko na raz :/

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Ma to swoje plusy i naprawdę, z ręką na sercu - jeśli musi, niech jedzie - tylko błagam, żeby się w tym cyklu udało. Będziemy czekać na niego we dwójkę!
    ma, ma..ja to sobie odpoczywam i pospac moge dłuzej, nikt mnie w nocy nie budzi jak mu sie zachce <3 :) a i tesknie pozniej 2x mocniej za nim i po takim długim rostaniu serduszkowanie lepiej smakuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Dziewczyny zycze wam z calego serca obyscie czeklay na swoich mezow z brzuszkami :)
    oj chciałabym :) takie jakies wieksza mam nadzieje na ten cykl jest udany :) jakies przeczucie moje wewnetrzne mi to mowi... ale do konca miesiaca tzreba cierpliwie czekac...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza to tak jak mnie wczoraj bolało że mnie łamało wszystko

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprawka! jest! druga baaaarrrdzzzooo slaba kreska ledwie widoczna przeoczylam ja !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 19:11

Plumb80, karmelek, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    poprawka! jest! druga baaaarrrdzzzooo slaba kreska ledwie widoczna przeoczylam ja !
    ale ona wyszla w ciagu tych 5 min??:> jesli tak to jupi jej mam pierwsze malenstwo :D gratulacje:Dbrawo1.giffeta2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 19:16

Plumb80, karmelek, iza30 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem kiedy wyszla dokladnie bo zobaczylam jedna i sie nie doszukiwalam a byl jeszcze mokry test i patrze chwile pozniej i jest druga slabiutenka

Plumb80, karmelek lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 92 93 94 95 96 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ