start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Ewelinko,mi się wydaje że @ idzie u Ciebie po tabletkach od gina,stąd ból jajników
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:mnie czeka wyjazd mojego P. na poł roku...jesli dobrze pojdzie to juz w styczniu wyjedzie...i dlatego chce byc juz w ciazy zanim on pojedzie. co prawda raz na jakis weekend wpadnie, ale wez traf akurat w dni płodne
No...obyś zaszła w ciążę,łatwiej będzie czekać.Chociaż,z drugiej strony...smutno tak samej ciążę przechodzić...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no niech idzie czekam na nia : D tylko moze niech jeszcze troche zaczeka bo dopiero wzielam 3 tabletki a niech tamto sie porzadnie wyleczy : ) I wtedy moze mnie zalewac
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:No to nieciekawie Dupa blada Ja nie mogę bez mojego tygodnia wytrzymać.Dlatego nigdy nie byliśmy osobno Jak Wy to robicie dziewczyny?!
No...obyś zaszła w ciążę,łatwiej będzie czekać.Chociaż,z drugiej strony...smutno tak samej ciążę przechodzić...Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Właśnie o to chodzi, że nie da się odkręcić, bo to jest rozkaz...Jest żołnierzem, więc musi
-
kaarolaa wrote:haha dlatego ja to znam moj tez jest zołniezem i jedzie na szkołe na poł roku a o poligonach i innych wyjazdach juz nie mowie
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:no tak to juz jest z tymi zołniezami ale jak trzeba to trzeba my nic na to nie poradzimy kochana...
kaarolaa, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhalo, halo babeczki moje!
Margotka co to ma znaczyc , co to za ociaganie sie?!
ja tu biegne na złamanie karku aby wejsc i zobaczyc "nasze watkowe pierwsze malenstwo"a tu dupa! foch normalnie!
a u mnie:boli, nareszcie bolilewy janik, ale za to tempka wysokoEwelina23, gosia2020, Karolcia26, kaarolaa, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Ma to swoje plusy i naprawdę, z ręką na sercu - jeśli musi, niech jedzie - tylko błagam, żeby się w tym cyklu udało. Będziemy czekać na niego we dwójkę!
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Dziewczyny zycze wam z calego serca obyscie czeklay na swoich mezow z brzuszkami
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:poprawka! jest! druga baaaarrrdzzzooo slaba kreska ledwie widoczna przeoczylam ja !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 19:16
Plumb80, karmelek, iza30 lubią tę wiadomość