start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz to zaczekaj do rana
Margotka87, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margotka pewnie jak dasz rade to zaczekaj do jutra rano!
A mnie znów boli brzuch i jajniki i na wkładce nan żółty śluz i pare kropelek krwi sama nie wiem co to już.. wcześniej mi się wydawało że się tam skaleczyłam podczas harców z mężem, a teraz się oglądam i oglądam i sama już nie wiem. Mój gin dziś nie przyjmuje dopiero w poniedziałek..
jak nie urok to nie powiem co...Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:Margotka pewnie jak dasz rade to zaczekaj do jutra rano!
A mnie znów boli brzuch i jajniki i na wkładce nan żółty śluz i pare kropelek krwi sama nie wiem co to już.. wcześniej mi się wydawało że się tam skaleczyłam podczas harców z mężem, a teraz się oglądam i oglądam i sama już nie wiem. Mój gin dziś nie przyjmuje dopiero w poniedziałek..
jak nie urok to nie powiem co...
karmelek, a może Ci się jajo zagnieżdża, stąd ta krew -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Właśnie się załamałam. Dzisiaj M. mi powiedział, że musi wyjechać na 4 miesiące Chciałabym zasnąć i obudzić się za pół roku
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Właśnie się załamałam. Dzisiaj M. mi powiedział, że musi wyjechać na 4 miesiące Chciałabym zasnąć i obudzić się za pół roku
Plumb80, myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Margotka pewnie jak dasz rade to zaczekaj do jutra rano!
jak nie urok to nie powiem co...