start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:Mungo narobiłaś mi ochoty na frytki! I co teraz? Ale bym sobie zjadła takie pyszne! Może pojadę do rodziców i szybko sobie we frytkownicy zrobię?
albo do najbliższej knajpki skocz
ja to miałam ochotę na kalmary w cieście, ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że kanapki ze szczypiorem wystarczą a zaraz do ortodontki idę- to bedzie czuła wyziewy -
nick nieaktualny
-
mungo wrote:albo do najbliższej knajpki skocz
ja to miałam ochotę na kalmary w cieście, ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że kanapki ze szczypiorem wystarczą a zaraz do ortodontki idę- to bedzie czuła wyziewy -
mungo wrote:bo może kochana jeszcze jej nie miałaś- stresy związane z cyckiem mogły ją przesunąć. nie martw się będzie dobrze
Moze i faktycznie masz racje....o ciazy nie mysle....owulka moze sie zbliza moze jutro temp.skoczy....ale teraz to lipnie bo staranka poszly na bok...lekatz kazal musi sie sytuacja wyjasnic na usg -
ilonek wrote:Moze i faktycznie masz racje....o ciazy nie mysle....owulka moze sie zbliza moze jutro temp.skoczy....ale teraz to lipnie bo staranka poszly na bok...lekatz kazal musi sie sytuacja wyjasnic na usg
będzie dobrze- kolejny cykl na pewno Wasz