start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Margotka87 wrote:a w ogole kto teraz testuje?
mungo, Margotka87, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zaserwowałam schab ze śliwką, ziemniaki i do tego zasmażane buraczki
Co kilkanaście minut boli mnie niby jajnik niby podbrzusze martwię się bo nie chce dostać @ a jak jeszcze jutro temp spadnie to wogóle stracę nadzieję na to że kiedykolwiek zajde w ciążę. No nic ... narazie pozostaje czekanie, zamartwianie, i stres. Wiem że takim zestawem nic nie osiągnę ale niestety brakuje mi sił na to aby walczyćiza30 lubi tę wiadomość
-
gosia2020 wrote:Ja dzisiaj zaserwowałam schab ze śliwką, ziemniaki i do tego zasmażane buraczki
Co kilkanaście minut boli mnie niby jajnik niby podbrzusze martwię się bo nie chce dostać @ a jak jeszcze jutro temp spadnie to wogóle stracę nadzieję na to że kiedykolwiek zajde w ciążę. No nic ... narazie pozostaje czekanie, zamartwianie, i stres. Wiem że takim zestawem nic nie osiągnę ale niestety brakuje mi sił na to aby walczyć -
Margotka87 wrote:a ja bede sie musiala chyba wstrzymac z dentysta do drugiego trymestru;/ mam andz ze w pon gin sie zgodzi na leczenie u zebologa bo zwariuje;/ nie mial mnie kiedy zaczac bolec ....
Mija.przyjaciolka tez tak.miala ze w 3cim.miesiacu ciazy zaczal.ja ząb narywac...do konca ciazy miala wlozone lekarswo w zabku po ciazy bylo leczenie