start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Margotka87 wrote:wzielam i powoli chyba ustepuje bol albo sobie wmawiam ze jest mniejszy no jutro druga beta w pon gin i po rozmowie z nim od razu do dentsty
Dokladnie lec niech Ci poradzi co robic...wazne by jakis stan zapalny kurcze sie nie zrobił -
Klaudiaa wrote:Myszkaazi a ta plamka na gatkach to takie biale zaschniete cos jak skorupka?
iza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Może nie skorupka, ale biala plama, która można zdrapać Jestem od Was uzależniona. Siedzę pod Lildlem w aucie, jem bule z czosnkiem i czytam zaraz spadam z M. na siatkówkę. Będę pewnie po 22. Buziaki :*
No ja tak mialam teraz od owulacji taki sluz. W srodku mokro i mleczno a przy wydostawaniu na wkladke robila sie taka biala skorupka. Cos takiego o czym Ty piszesz. Dopiero od kilku dni mam sluz podobny do tego w dnicha plodnych. Rozciagliwy ale nie przezroczyty. Raczej taki mleczno-zoltawy. Slyszalam, ze niektore maja go dosyc sporo we wczesniej ciazy kiedy tworzy sie czop sluzowy ale niektorym towarzyszy do samego konca ciazy. Ja nigdy nie mialam tego sluzy "zasychajacego" i to chyba byl jeden z powodow dla ktorych skusilam sie zeby zrobic test. Tak wiec trzymam mocno kciuki !!myszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry kochane : ) Jak wam dzionek minol ? Ja wlasnie wrocilam I usiadlam tu do was na chwilke bo Piotrek robi mi obiadek . Zmeczona jestem troszke ale jutro odespie hihihi buziolki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzej żonaci mężczyźni spotkali się w kościele.Jeden mówi:
-Wiecie co? gdy moja żona była w ciąży czytała książkę "Jaś i Małgosia" i mamy dwoje dzieci.
Mówi drugi:
-A gdy moja żona była w ciąży czytała "Trzech muszkieterów" i mamy troje dzieci.
Ostatni zerwał się do drzwi a jeden spytał:
-A gdzie Ty tak pędzisz?
-Lece do domu bo moja żona czyta "101 Dalmatyńczyków.myszkaazi, iza30, ilonek, gosia2020, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Jednak już jestem. Do mojej dzisiejszej jedzeniowej listy muszę dopisać - 2 kawałki pizzy, FRYTKI (musiałam ), Bounty i jabłko...Super ekstra! Teraz miętkę piję, żeby nie narzekać zbytnio na żołądek Tak mam wilgotno, że aż pływam...
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Trzej żonaci mężczyźni spotkali się w kościele.Jeden mówi:
-Wiecie co? gdy moja żona była w ciąży czytała książkę "Jaś i Małgosia" i mamy dwoje dzieci.
Mówi drugi:
-A gdy moja żona była w ciąży czytała "Trzech muszkieterów" i mamy troje dzieci.
Ostatni zerwał się do drzwi a jeden spytał:
-A gdzie Ty tak pędzisz?
-Lece do domu bo moja żona czyta "101 Dalmatyńczyków.
Plumbciu co u Ciebie? -
nick nieaktualny