start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Witaj w gronie pierogowiczow....tez dzis na szybkiego je wcinałam
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Trzej żonaci mężczyźni spotkali się w kościele.Jeden mówi:
-Wiecie co? gdy moja żona była w ciąży czytała książkę "Jaś i Małgosia" i mamy dwoje dzieci.
Mówi drugi:
-A gdy moja żona była w ciąży czytała "Trzech muszkieterów" i mamy troje dzieci.
Ostatni zerwał się do drzwi a jeden spytał:
-A gdzie Ty tak pędzisz?
-Lece do domu bo moja żona czyta "101 Dalmatyńczyków.
a juz kiedys to czytalam gdzies:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja to samo bo mial byc kurczak z woreczka pomysl na ale wrocilam pozniej a piotrek byl przedemna chwile wiec na szybkiego pieroszki ja lubie mogla bym jesc codziennie
Ja je tez moge jesc codziennie a zwlaszcza odsmazane...ale jutro nie wymigam sie od obiadu(ogorkowa i nalesniki) .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też jadłam dzisiaj pierogi... Zresztą czego ja dzisiaj nie jadłam. Teraz za to mam pragnienie ogromne i spijam ciągle. M. już śpi, mnie też się bardzo chciało, tylko jak wzięłam prysznic to mnie trochę rozbudziło. Czekam, aż włosy mi przeschną, trochę je podsuszę i też idę spać. Włączę sobie coś na sen. Jutro dużooo zajęć mam zaplanowanych, więc muszę mieć siłę
ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny