start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tym które już idą przytulać się do poduszki (I nie tylko ) mówie dobranoc
Ja tez czekam jak mi troszkę włosy podeschną bo jutro na rano do pracki to nie zdąże ich wymyć i wysuszyć, albo bym musiała wstawać przed 6, a to dla mnie za duże poświęceniePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:tym które już idą przytulać się do poduszki (I nie tylko ) mówie dobranoc
Ja tez czekam jak mi troszkę włosy podeschną bo jutro na rano do pracki to nie zdąże ich wymyć i wysuszyć, albo bym musiała wstawać przed 6, a to dla mnie za duże poświęcenie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Podziwiam kobiety myjące głowę codziennie rano... Moje same schną całą noc, szuszę je z 30 minut, bo mam takie do połowy pleców (do stanika) i strasznie długo trzymają wodę...
Suszarkę to ja mam takiego giganta z mega podmuchem generalnie staram się zostawić włosy by same schły, ale to długo im zajmuję wieć gdy potrzebuje pomocy to jakiejś skutecznej
do kitu mogłam tego testu dziś nie robić.. wiedziałam że tak będzie.. ach głupia jestem i tyle, moja silna wola nie istnieje w tym przypadku -
karmelek wrote:ja też mam takie do połowy pleców, na szczęście wystarczy mi mycie co drugi dzień :)i przeważnie robie to jak idę na popołudniówkę, a jak na rano to myję wieczorem innej opcji nie ma
Suszarkę to ja mam takiego giganta z mega podmuchem generalnie staram się zostawić włosy by same schły, ale to długo im zajmuję wieć gdy potrzebuje pomocy to jakiejś skutecznej
do kitu mogłam tego testu dziś nie robić.. wiedziałam że tak będzie.. ach głupia jestem i tyle, moja silna wola nie istnieje w tym przypadku -
nick nieaktualnyMargotko przykro mi ze tak cierpisz bidulko Ty.. Badz dzielna, idz najlepiej do dentysty i powiedz ze jestes w ciazy, ja tez tak mialam na poczatku i ona moze cos zrobic.. One na tym znaja.
Dobranoc wszystkim, slodkich snow o zielonych kropeczkachiza30 lubi tę wiadomość
-
dobranoc laseczki, trzymajcie się :*
Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Podziwiam kobiety myjące głowę codziennie rano... Moje same schną całą noc, szuszę je z 30 minut, bo mam takie do połowy pleców (do stanika) i strasznie długo trzymają wodę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny