start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć babki
u mnie też dziś tempka spadła więc szykuję się na @
ja to wczoraj o 20:00 już spałam tak mnie poskładało a zęby bolą po podkręceniu aparatu, że nieba można liznąć.
zmykam do pracki miłego dzionka dziewczynkiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim Zostałam brutalnie obudzona przez kominiarza - mamy wejście na strych w pokoju. Przebudziłam się o 6.00 zmierzyłam temperaturę i było 36,8. Od razu zasnęłam, nie wstawałam z łóżka i właśnie kiedy ten kominiarz przyszedł o 7:30, zmierzyłam i było 37,1. Nie wiem, którą zapisywać Kiedy nie muszę rano wstawać do pracy tzn. w środy, czwartki, piątki, soboty i niedziele - to mierzę o 7:30, chyba że się prędzej obudzę, w poniedziałki i wtorki mierzę około 6:40...No i mam dzisiaj zagadkę Boli mnie bardzo w okolicach pępka, po prawej stronie brzuch, tak jakby mi ktoś coś tam wbił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek dziewczynki . Jak humorek z rana ?? Ja mialam sie wyspac ale moj hamski kot mi nie dal bo mialczala I latala mi poglowie jak ja wygonilam z sypialni to mialczlala jak by dziecko plakalo no to musialam wstac
myszkaazi, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Dzien doberek dziewczynki . Jak humorek z rana ?? Ja mialam sie wyspac ale moj hamski kot mi nie dal bo mialczala I latala mi poglowie jak ja wygonilam z sypialni to mialczlala jak by dziecko plakalo no to musialam wstac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Ewelinko to spoko:) hehe ja za kotami nie przepadam od małego:) siostra przyprowadziła takiego co mnie atakował i od tamtej pory mam wstręt:)a samopoczucie lipne bo temp spada choć do @ mam jeszcze z 7 dni;/
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Ja jestem taka zamulona, że szkoda gadać. Tyle pracy na dzisiaj, a zapału zero! Chyba włączę sobie muzyczkę i się wezmę za coś konkretnego!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Ewelinko to spoko:) hehe ja za kotami nie przepadam od małego:) siostra przyprowadziła takiego co mnie atakował i od tamtej pory mam wstręt:)a samopoczucie lipne bo temp spada choć do @ mam jeszcze z 7 dni;/
-
nick nieaktualny