start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobitki:) U mnie do dupy...;/ Pododa taka,ze sie z domu nie chce wychodzic. Chodze jak klebek nerwow bo dzis na 13:30 mam wizyte u ginekologa i cholernie sie boje. Wie moze ktoras z Was czy u ginka z NFZ-tu dostane zdjecie z USG czy musze sie dopraszac? W poprzedniej ciazy nie dostalam ani 1 tylko jak bylam prywatnie na badaniach prenatalnych.
-
Klaudiaa wrote:Hej kobitki:) U mnie do dupy...;/ Pododa taka,ze sie z domu nie chce wychodzic. Chodze jak klebek nerwow bo dzis na 13:30 mam wizyte u ginekologa i cholernie sie boje. Wie moze ktoras z Was czy u ginka z NFZ-tu dostane zdjecie z USG czy musze sie dopraszac? W poprzedniej ciazy nie dostalam ani 1 tylko jak bylam prywatnie na badaniach prenatalnych.
-
nick nieaktualnyBól podbrzusza i jajników tak się nasila że czasami czuję jakbym zaraz miała dostać @. Szyjka macicy jest dość wysoko, temp też nie wskazuje na nadejście wredoty !!!
Oby to były dobre znaki jeśi chodzi o śluz to jest go coraz mniej
Boję się jak cholera, że te ciche nadzieje zamienią się w żal i smutek nie wiadomo do kogo. Zresztą mój mąż pewnie czuje że ten żal mam tylko i wyłącznie do niego. Przez te 3 dni ciągle się z nim kłóciłam i to o byle co. Wczoraj nawet potrafiłam się wydrzeć na niego że gada mi specjalnie o tym że jego znajomy został po raz drugi ojcem. Boli mnie to że w każdym cyklu muszę się zastanawiać nad tym czy ja wogóle moge mieć dzieci !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 09:39
myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Hej kobitki:) U mnie do dupy...;/ Pododa taka,ze sie z domu nie chce wychodzic. Chodze jak klebek nerwow bo dzis na 13:30 mam wizyte u ginekologa i cholernie sie boje. Wie moze ktoras z Was czy u ginka z NFZ-tu dostane zdjecie z USG czy musze sie dopraszac? W poprzedniej ciazy nie dostalam ani 1 tylko jak bylam prywatnie na badaniach prenatalnych.
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Ból podbrzusza i jajników tak się nasila że czasami czuję jakbym zaraz miała dostać @. Szyjka macicy jest dość wysoko, temp też nie wskazuje na nadejście wredoty !!!
Boję się jak cholera, że te ciche nadzieje zamienią się w żal i smutek nie wiadomo do kogo. Zresztą mój mąż pewnie czuje że ten żal mam tyko i wyłącznie do niego. Przez te 3 dni ciągle się z nim kłóciłam i to o byle co. Wczoraj nawet potrafiłam się wydrzeć na niego że gada mi speclajnie o tym że jego znajomy został po raz drugi ojcem. Boli mnie to że w każdym cyklu muszę się zastanawiać nad tym czy ja wogóle moge mieć dzieci !!! -
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Ból podbrzusza i jajników tak się nasila że czasami czuję jakbym zaraz miała dostać @. Szyjka macicy jest dość wysoko, temp też nie wskazuje na nadejście wredoty !!!
Boję się jak cholera, że te ciche nadzieje zamienią się w żal i smutek nie wiadomo do kogo. Zresztą mój mąż pewnie czuje że ten żal mam tyko i wyłącznie do niego. Przez te 3 dni ciągle się z nim kłóciłam i to o byle co. Wczoraj nawet potrafiłam się wydrzeć na niego że gada mi speclajnie o tym że jego znajomy został po raz drugi ojcem. Boli mnie to że w każdym cyklu muszę się zastanawiać nad tym czy ja wogóle moge mieć dzieci !!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:u mnie ten wykres zwariowany przez polowe cyklu szyjka otwarta a teraz zamknieta wy macie problem jak wam tempka spadnie o 0,1 . to co ja mam powiedziec I myslec o swoim wykresie ???
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Wiesz u Ciebie po lekach to różne rzeczy mogą się dziać. Olej już ten wykres, czekaj na kolejny. Ja tak miałam pierwszy po poronieniu, zupełnie inny, dłuższe krwawienie itp. i mierzyłam tempkę tylko tak sobie, nie zastanawiając się zbytnio nad owulką i w ogóle
-
Ewelina23 wrote:no pomimo lekow jest dziwaczny zanim je zaczelam brac owulka byla juz wyznaczona . teraz to wiem ze leki tempke podnosza ale jak powjechalam do gina pokazalam mu wykrez z zaznaczona owulka to pow ze sie wykres pomylil
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:No właśnie pamiętam, że kilka dni temu się zastanawiałaś, jak to możliwe. Powtórzę słowa dziewczyn - ovf to tylko program i on się opiera na statystycznych wyliczeniach i w ogóle, więc czemu bardziej wierzysz programowi, niż lekarzowi...? Oni mają wiedzę, robią badania, na nich się opierają, przecież nikt Ci na chybił-trafił nic nie mówi Nie analizuj już tego wykresu, daj spokój, szkoda Twoich nerwów!
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Ból podbrzusza i jajników tak się nasila że czasami czuję jakbym zaraz miała dostać @. Szyjka macicy jest dość wysoko, temp też nie wskazuje na nadejście wredoty !!!
Boję się jak cholera, że te ciche nadzieje zamienią się w żal i smutek nie wiadomo do kogo. Zresztą mój mąż pewnie czuje że ten żal mam tylko i wyłącznie do niego. Przez te 3 dni ciągle się z nim kłóciłam i to o byle co. Wczoraj nawet potrafiłam się wydrzeć na niego że gada mi specjalnie o tym że jego znajomy został po raz drugi ojcem. Boli mnie to że w każdym cyklu muszę się zastanawiać nad tym czy ja wogóle moge mieć dzieci !!! -
Ewelina23 wrote:no wiem ze to program jest . Wierze mu bo pisalam ostatnio ze zapomialam ze bank holiday jest w poniedzialek a ja dzwonilam do niego I mial wolne pojechal specjalnie do gabinetu zeby zobaczyc w papiery co I jak powiedzial ze bierze cala odpowiedzialnosc za to co stwierdzil I przepisal . wiec jestem spokojna kochana . czekam na @ I 5 dni po @ jade na wizyte ale jeszcze troche to potrwa zanim przyjdzie ta wredna .
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Przyjdzie, wszystko się wchłonie, zagoi i przygotuje na przyjęcie Maluszka! Na serio szkoda Twoich nerwów i zamartwiania się. Wczoraj przeczytałam, że na ciążę mogą wpłynąć nawet wydarzenia z ostatnich 90 dni, więc nie stresuj, nie myśl o swoim wykresie, zrób to dla przyszłego Maleństwa Daj mu jak najlepszy domek na te 9 miesięcy
mungo lubi tę wiadomość
-
Karolcia26 wrote:https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html 3 wykres od góry .fakycznie co do wykresów to nei powiedziane że trzeba miec 37 aby byc w ciązy
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a wlasnie dizewczyny miałam się pytac wam kiedy najlepiej robic test owu kiedy wy robicie? rano czy wieczorem? i czy lepiej w aptece kupic czy więcej sztuk na allegro ?
Ja robilam wieczorem ale powiem Ci szczerze, ze i tak nie wiedzialam czy on jest pozytywny czy jeszcze negatywny;p Wsumie to chyba nigdy nie mialam takie kreseczki, na ktora liczylam;p Dlatego tez w nastepnym cyklu olalam to wszystko;p