start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Dziękuję Ilonka,na razie wszystko dobrze. Czekam cierpliwie i się nie nakręcam Mam ładną temp,trochę objawów,ale wolę poczekać do 06.11.,wyluzowałam w tym cyklu na maksa
Buziaczki
Nooo wlasnie :-)I to jest wlasnie sedno :-)Ja juz tez wrzucilam na luz ze wszystkim...bo najpierw nakrecalam sie ciąża nic nie wychodzilo....teraz wrzuciłam na luz i czekam co przyniesie losPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Nooo wlasnie :-)I to jest wlasnie sedno :-)Ja juz tez wrzucilam na luz ze wszystkim...bo najpierw nakrecalam sie ciąża nic nie wychodzilo....teraz wrzuciłam na luz i czekam co przyniesie los
ilonek lubi tę wiadomość
-
Boli to mało powiedziane Ilonko;( po apapie było lepiej teraz znowu dramat:/ dopiero w czwartek wyniki bety będą do tego czasu muszę apapem ratować chyba ze jutro pójdę do dentysty niech coś zrobi ale może mnie nie przyjąć bez zgody od gina:/
-
nick nieaktualnyhej kobitki,a u mnie dzis jednym słowem masakra:bol jajnikow, klucia w macicy, bol glowy,brzucha,krzyza, mdłosci, uczucie jakbym miała goraczke,myslalam ze sie obale, jak wrociłam o 16 to po omacku wskoczylam do łózka i wstałapo o 19..
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Witam sie po pracy!
Widze ze wiekszosc ma tu juz pozytywne objawy
Coz mi po dzisiejszym teście prawie wszystko przeszlo, zostal bol brzucha i jaknikow
Termin @ mam na 1 mam jeszcze cicha nadzieje, ze jednak i wrazie czego znow testuje 2 listopada
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Witam sie po pracy!
Widze ze wiekszosc ma tu juz pozytywne objawy
Coz mi po dzisiejszym teście prawie wszystko przeszlo, zostal bol brzucha i jaknikow
Termin @ mam na 1 mam jeszcze cicha nadzieje, ze jednak i wrazie czego znow testuje 2 listopadailonek, Plumb80, karmelek lubią tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:Boli to mało powiedziane Ilonko;( po apapie było lepiej teraz znowu dramat:/ dopiero w czwartek wyniki bety będą do tego czasu muszę apapem ratować chyba ze jutro pójdę do dentysty niech coś zrobi ale może mnie nie przyjąć bez zgody od gina:/
Cholera.....hmmm a napuchniete masz??Kurcze Margus idz i pruboj powiedz ze to wczesna ciaza....!
-
Ania1986 wrote:hej kobitki,a u mnie dzis jednym słowem masakra:bol jajnikow, klucia w macicy, bol glowy,brzucha,krzyza, mdłosci, uczucie jakbym miała goraczke,myslalam ze sie obale, jak wrociłam o 16 to po omacku wskoczylam do łózka i wstałapo o 19..
Anus do usług :-*
Choróbsko Cie rozkłada??Czy objawy......czegos dobrego? -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:a wlasnie nie wiem co jest grane, teraz czuje sie tylko osłabiona i glowa cmi...pozyjemy zobaczymy, ale jakos nie czuje pozytywnego efektu tego cyklu...
Na spokojnie do wszystkiego trzeba pidejsc lepiej sie milo zaskoczyc....aby Cie chorobsko tylko nie rozlozylo...wtedy polopiryna witamina c herbata z miodem i wyrko....zaczyna sie najgorszy okres...u mnie na oddziale zaczyna sie...lista antybiotykowaAnia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny