start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:malinka19 ja mam od 3 dni śluz takie mleko a jak rozmaże po palcu to nie ma białego a jest lepkie...czytałąm ze to jest dobry śluz chroniący przed bakteriami jak sie jest w ciaży...nie wiem pierwszy raz nie mam nic na wkladce az jej nie zakladałam bo chciała spr i prosze nie ma na majtkach nic jedynie jak wsadzam tam palca to jak wyciagne mam mleczko:D
sorki że tak napisąłam:Pale nie wiedziałam jak inaczej:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was Kochane, mam olbrzymią prośbę...mężulek odebrał wyniki progesteronu i wyszło 9,45ng/ml, kobitka w laboratorium powiedziała, że wynik wskazuje na wczesną ciążę! Co o tym myślicie? Może któraś z Was wie coś więcej na ten temat bo nie chce się najarać niepotrzebnie a chyba już zaczęłam. Dodam, że badanie było robione wczoraj w 25 dniu cyklu.
-
Prawidłowe stężenie hormonu w surowicy krwi u kobiet wynosi:
- po owulacji 1 - 28 ng/ml;
- do 12. tygodnia ciąży 9 - 47 ng/ml;
- 12.-28. tydzień ciąży 17 - 146 ng/ml;
- powyżej 28. tygodnia ciąży 55 - 200 ng/ ml.
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Prawidłowe stężenie hormonu w surowicy krwi u kobiet wynosi:
- po owulacji 1 - 28 ng/ml;
- do 12. tygodnia ciąży 9 - 47 ng/ml;
- 12.-28. tydzień ciąży 17 - 146 ng/ml;
- powyżej 28. tygodnia ciąży 55 - 200 ng/ ml.
czyli, że wychodzi na to że wynik 9,45 może być zarówno wczesną ciążą jak i fazą lutealną, tak? bo nie wiem czy dobrze rozumiem (zawsze mam problem z odczytywaniem tych wyników) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:na to wyglada ..a mozesz zrobic sobie beta hcg to na 100% sie dowiesz..
no właśnie betę mogę zrobić dopiero za tydzień bo miałam zastrzyk choragonu 20.10 a po nim betę można zrobić po 14 dniach dopiero...także czekam do 4 listopada...ale do tego czasu to mnie chyba szlak jasny trafi -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:no właśnie betę mogę zrobić dopiero za tydzień bo miałam zastrzyk choragonu 20.10 a po nim betę można zrobić po 14 dniach dopiero...także czekam do 4 listopada...ale do tego czasu to mnie chyba szlak jasny trafi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto tak jak u mnie...od kilku dni codziennie boli mnie głowa i podbrzusze jak na okres, a tak samo bolało mnie w pierwszej ciąży i zaczynam się bać bo tamta ciąża niestety nie trwała długo...jednak nie wiem czy może nie bierze mnie przeziębienie jakieś...do dzisiejszego poranka to bardziej na przeziębienie stawiałam, ale teraz już mam wszelkie lęki i obawy i zaczynbam schizować