start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
16 DPO —- 40 - 400
18 DPO —- 70 - 800
20 DPO —- 140 - 1600
22 DPO —- 180 - 3200Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
byłam u endo na NFZ i sie mile zaskoczyłam ( no fakt że mnie troszkę znał
)
ale powiedziałam mu że to TSH mnie martwi jesli chodzi o zajście w ciąże.
Powiedział że niby nie powinno się go zmniejszać przed zajściem dopiero w ciąży i że narazie nie da mi leków ale zrobi pełna diagnostyką.
Dał mi skierowanie na AntyG i AntyPO i USG tarczycy.
Pokazałam mu jeszcze te wyniki z moczu ze mam podwyższone pH i powiedział właśnie że to może być poczatek kamicy nerkowej kazał brac w wit C i dał skierowanie na USG brzucha
Następna wizyta 18 grudnia i wtedy da mi leki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:jutroi ide jeszcze raz zeby przyrost sprawdzic:) tylko beta niby na 4 tydzien a ja jutro z tego co ovu wyznaczylo zaczne 5 tydz wiec nie wiem czy nie za malo....
margotaka myśle że mnie ma co sie martwic jutro mapewno będzie przyrost
przytulam mocnoi rozsiewaj tu po forum te swoje wiruski
Karolcia26, Plumb80, Margotka87, mungo lubią tę wiadomość
-
Margotka gratulacje!! super wiadomość!!
o rety teraz myśle, że mogłam tez iść na betę, ale robiłam juz w lipcu i nie chce łazić po tych laboratoriach..
zresztą mi już tylko 3-4dni zostały do wyjaśnienia... chociaż brzuch mnie juz pobolewa a to zły znak.. -
nick nieaktualny
-
dobra dziewczynki spadam do pracy.. buuu... ale już widzę weekend za rogiem więc dam radę!
Kada może zadzwoń do gina i podpytaj, bo nie wiem czy to by było wskazane żeby on Ci tam teraz zaglądał jeśli to faktycznie implantacja?!
Albo jak masz niedaleko do swojego gina to podejdz i pogadaj?!
MIłego dnia! :* -
Hej. Kasa to może okoloowulacyjne być plamienie, bo przy zagnieżdżeniu to jasnoczerwona krew powinna być, nie brązowa czy brunatna. Czesc dziewczęta tak w ogóle
Akurat mam okienko teraz i Was podczytuje na telefonie
Ja mam taki nieciekawy posmak w ustach, jakbym gryzła mój metalowy długopis
Ciągle mi się odbija i rano znowu uderzenia goraca. Chce do domu juz. Cale szczęście, ze jeszcze 1 lekcja...
-
myszkaazi wrote:Hej. Kasa to może okoloowulacyjne być plamienie, bo przy zagnieżdżeniu to jasnoczerwona krew powinna być, nie brązowa czy brunatna. Czesc dziewczęta tak w ogóle
Akurat mam okienko teraz i Was podczytuje na telefonie
Ja mam taki nieciekawy posmak w ustach, jakbym gryzła mój metalowy długopis
Ciągle mi się odbija i rano znowu uderzenia goraca. Chce do domu juz. Cale szczęście, ze jeszcze 1 lekcja...