start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
16 DPO —- 40 - 400
18 DPO —- 70 - 800
20 DPO —- 140 - 1600
22 DPO —- 180 - 3200Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
byłam u endo na NFZ i sie mile zaskoczyłam ( no fakt że mnie troszkę znał )
ale powiedziałam mu że to TSH mnie martwi jesli chodzi o zajście w ciąże.
Powiedział że niby nie powinno się go zmniejszać przed zajściem dopiero w ciąży i że narazie nie da mi leków ale zrobi pełna diagnostyką.
Dał mi skierowanie na AntyG i AntyPO i USG tarczycy.
Pokazałam mu jeszcze te wyniki z moczu ze mam podwyższone pH i powiedział właśnie że to może być poczatek kamicy nerkowej kazał brac w wit C i dał skierowanie na USG brzucha
Następna wizyta 18 grudnia i wtedy da mi leki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:jutroi ide jeszcze raz zeby przyrost sprawdzic:) tylko beta niby na 4 tydzien a ja jutro z tego co ovu wyznaczylo zaczne 5 tydz wiec nie wiem czy nie za malo....
margotaka myśle że mnie ma co sie martwic jutro mapewno będzie przyrost
przytulam mocno i rozsiewaj tu po forum te swoje wiruskiKarolcia26, Plumb80, Margotka87, mungo lubią tę wiadomość
-
Margotka gratulacje!! super wiadomość!!
o rety teraz myśle, że mogłam tez iść na betę, ale robiłam juz w lipcu i nie chce łazić po tych laboratoriach..
zresztą mi już tylko 3-4dni zostały do wyjaśnienia... chociaż brzuch mnie juz pobolewa a to zły znak.. -
nick nieaktualny
-
dobra dziewczynki spadam do pracy.. buuu... ale już widzę weekend za rogiem więc dam radę!
Kada może zadzwoń do gina i podpytaj, bo nie wiem czy to by było wskazane żeby on Ci tam teraz zaglądał jeśli to faktycznie implantacja?!
Albo jak masz niedaleko do swojego gina to podejdz i pogadaj?!
MIłego dnia! :* -
Hej. Kasa to może okoloowulacyjne być plamienie, bo przy zagnieżdżeniu to jasnoczerwona krew powinna być, nie brązowa czy brunatna. Czesc dziewczęta tak w ogóle Akurat mam okienko teraz i Was podczytuje na telefonie Ja mam taki nieciekawy posmak w ustach, jakbym gryzła mój metalowy długopis Ciągle mi się odbija i rano znowu uderzenia goraca. Chce do domu juz. Cale szczęście, ze jeszcze 1 lekcja...
-
myszkaazi wrote:Hej. Kasa to może okoloowulacyjne być plamienie, bo przy zagnieżdżeniu to jasnoczerwona krew powinna być, nie brązowa czy brunatna. Czesc dziewczęta tak w ogóle Akurat mam okienko teraz i Was podczytuje na telefonie Ja mam taki nieciekawy posmak w ustach, jakbym gryzła mój metalowy długopis Ciągle mi się odbija i rano znowu uderzenia goraca. Chce do domu juz. Cale szczęście, ze jeszcze 1 lekcja...