start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba poczekam z testowaniem jesli @ nie przyjdzie.. piekne uczucie tak pomarzyc - ze nie nadchodzi
U mnie zostal jeszcze tydzien do planowanej @ - zobaczymy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 11:03
Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wróciłam właśnie ze spaceru z psem
Uszy mi zmarzły, trzeba już jakąś opaskę zakładać bo wiatrzysko zimne.
Kada poczekaj do wieczora krwawienie powinno ustapić, jeśli jest niewielkie to naprawdę obstawiam że to implantacja!!
zero stresu nic tylko się cieszyć! no w końcu ktoś musi być w tych 30%!
Ja ciągle mam nadzieję że @ nie przyjdzie mimo wszystko!
Obym mogła zrobić 2listopada pozytywny test!Karolcia26, Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
U mnie zadnych sladow implantacji tylko tempka skacze w gore i w dol. Dlatego mysle, ze cos sie dzieje bo w poprzednich cyklach temperatura byla bardzo stabilna - za bardzo. Np przez kilka dni mialam 36,7 a potem kilka dni 36,8 - same nudy:)
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:wróciłam właśnie ze spaceru z psem
Uszy mi zmarzły, trzeba już jakąś opaskę zakładać bo wiatrzysko zimne.
Kada poczekaj do wieczora krwawienie powinno ustapić, jeśli jest niewielkie to naprawdę obstawiam że to implantacja!!
zero stresu nic tylko się cieszyć! no w końcu ktoś musi być w tych 30%!
Ja ciągle mam nadzieję że @ nie przyjdzie mimo wszystko!
Obym mogła zrobić 2listopada pozytywny test!Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny moje kochane, czuje się okropnie. Mam tyle śluzu kremowego że przez chwilę pomyślałam o @. Podbrzusze tak boli że wytrzymać nie mogę a tak zawsze było gdy miała nadejść @. Nie wiem co myśleć, chyba pomału tracę wiarę
23 dzień cyklu -
nick nieaktualny