start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny a ja od rana mam dobry humorek uhh wczoraj myslalam ze do spzitala pojde tak mnie lewy jajnik bolał , pachwiny i mnie tak kuło .. straszne czytałam na forum ze dziewczyny takie objawy miały po owu i później co się okazało to ciaza hehe ale nie wiem ile z tego prawy bo ja takie bole miewam od paru miesięcy i nic ... no to trzeba kawke wypic z mężusiem i się zbierac z corcia do babci jej jedziemy miłego dnia wam zycze
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:dzień dobry wszystkim
ale dziś miałam durne sny
na dodatek tak mnie podbrzusze nasuwa jak na okres
na szczęście w tym tygodniu tylko 3 dni pracy
miłego dzionka -
Margotka a Ty o której odbierasz wyniki?? Mam nadzieje że u mnie też jescze te dwie kreseczki będą!
Malinka trzymam kciuki!
Ruda jak u Ciebie??
Iza oj ciężko mi się jest jeszcze tak nastawiać, ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia...
iza30 lubi tę wiadomość
-
Margotka to czekamy na dobre wieści!
A swoją droga to ludzka psychika jest tak podatna na nasze pragnienia i nadzieje... Jeszcze wczoraj miałam mdłości, ciężkie piersi i wydawało mi się że to napewno objawy ciąży, dziś kiedy zobaczyłam tą jedna kreskę to już boli mnie tylko brzuch jak na nadchodzący @...reszta objawów zniknęła nie ma sensu się nakręcać, choć wiem że to przychodzi samo, bo to wszystko to tylko moje urojeniaPlumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek moze to Cie pocieszy, mi test wyszedł negatywny 2 dni po terminie, to był 15 dpo...a 5 dni po terminie spodziewanej @ była ledwo widoczna 2 kreska i to był 18 dpo... takze dosc pozno... lepiej czekac zawsze do terminu @ lub 2 dni pozniej robic, bo u kazdej kobiety zawsze wyjdzie inaczej trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 10:05
-
Kada, to wyglada na implantacje ale nie ma co sie denerwowac czekaj sobie spokojnie i tak teraz to juz wszystko w rekach natury ale dziwne, ze ovu nie zaznaczylo ci owulacji chociaz temperatura wzrosla, ja tak mialam w pierwszym cyklu mierzenia temperatury i tez strasznie sie wkurzalam wreszcie zaznaczylo mi owulacje dopiero tydzien po fakcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny