start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kada ja to bym bardziej obstawiala ze to jest plamienie okoloowulacyjne (ono moze wystapic nawet kilka dni po owulacji) ja tak mialam w poprzednim cyklu. No chyba, ze masz takie krotki cykle wiec moze to oznaczac zagniezdzenie czego Ci zycze z calego serca:) Za kilka dni wszystko sie okaze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:ostatnio czytałam że takie plamienie implantacyjne ma ok20-30%kobiet więc kada może to właśnie u Ciebie
Moje to chyba było jednak z tej ranki którą myślałam że mam wygojoną
do dupy, 5cykl poszedł w cholerę
Karmelek ale Ty masz to plamienie w 25 dc wiec troche dalej niz Kada i to raczej nie jest okoloowulacyjne no chyba ze masz cykle ok 50 dniowe?! -
Klaudia plamienie miałam w 22dc a cykle mam przewaznie 28dniowe, a dziś mam 26dc więc myśle sobie jak by był dzidziuś to i test był by juz pozytywny...
Iza chciałabym zmienić nastawienie ale juz chyba nie dam rady... teraz tylko do 1go czekam na @.. -
Karmelek po 2 nawet jak u Ciebie bylo to plamienie implatacyjne to troche za wczesnie byl robiony test. To nie jest tak, ze zaraz jest wzrost hormonu hcg i test o czulosci 25 pokaze 2 piekne krechy:) a wiec glowa do gory Niektorym dziewczyna nawet w dniu planowanej @ nie wychodza testy ciazowe.
PS. Probowalas test o czulosci 10?Plumb80 lubi tę wiadomość
-
No dokladnie tak jak napisala Iza. Jedynym potwierdzeniem ciazy w 100% w tym czasie u Ciebie moze byc tylko beta. Wiec masz 3 opcje: albo lecisz na bete, probujesz test o czulosci 10, ewentualnie czekasz kilka dni co przyniesie los
iza30 lubi tę wiadomość
-
Klaudia robiłam tym 25. Może faktycznie za wcześnie.. teraz już cierpliwie czekam na listopad..
I to plamienie pewnie nie miało z tym nic wspólnego, mogłam od razu pomyśleć że to z tego otarcia...
Za resztę tzrymam mocno kciuki!!
mała nadzieja jest zawsze!iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość