start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:Iza - przykro mi Mogę Ci zdać szczegółową relację z odcinka, który dziś obejrzę (o ile nie usnę)
PS: Jajnik mnie boli, prawy, tak mocno! Czuję aż w boku, pachwinie.
A mnie zaczyna bolec brzuch jak na @
-
myszkaazi wrote:Jeśli mój spadek to zagnieżdżenie to mogę zrobić w środę? Ups... Mam akurat wolne, ale chyba uda mi się dotrwać w postanowieniu, że przed @ nie testuję! Tuż po poronieniu to byłam taki hardcore, że sobie postanowiłam nie testować - UWAGA! - prędzej niż 2 tygodnie po dacie spodziewanej @ (chyba bym teraz oszalała, jakbym miała jeszcze 3 tygodnie czekać! Teraz świruję!)
heheh ja bym w życiu tyle nie wytrzymała!
nie.. to nierealne postanowienie -
karmelek wrote:Iza jutro będzie 11dpo, tak mi się przynajmniej wydaje..
chyba za wcześnie, ale może spróbuje..
Myszkaazi beta napewno by wyszła, ale nie chce już jak ta wariatka latać po laboratoriach... -
nick nieaktualny
-
Też się zmywam z ovu, bo nic nie zrobię konkretnego. Powinnam albo iść spać, albo zrobić coś do pracy! Stos prasowania czeka, łazienka do umycia, na szczęście środa jest u mnie dniem gospodarczym, więc muszę to wszystko ogarnąć (gdybym zapomniała i siedziała na ovu w środę do południa to mnie wygnajcie) Tymczasem - spadam do pracy. Ogarnę trochę, tak z 30 minut i się kładę! Dobrej nocy wszystkim i miłego dzionka jutro. Ja będę dopiero koło 14, chyba, że rano na moment wskoczę
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Ja czekam do dnia @ a moze jeszcze jeden dzien dluzej troche mam czasu ale sie nie nakrecam, nie szukam u siebie objaw.
mysle co ma byc to bedzie
PS: Jeszcze raz dobrej nocy!iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Też się zmywam z ovu, bo nic nie zrobię konkretnego. Powinnam albo iść spać, albo zrobić coś do pracy! Stos prasowania czeka, łazienka do umycia, na szczęście środa jest u mnie dniem gospodarczym, więc muszę to wszystko ogarnąć (gdybym zapomniała i siedziała na ovu w środę do południa to mnie wygnajcie) Tymczasem - spadam do pracy. Ogarnę trochę, tak z 30 minut i się kładę! Dobrej nocy wszystkim i miłego dzionka jutro. Ja będę dopiero koło 14, chyba, że rano na moment wskoczę
-
Witam dziewczynki Was z rana
ja dziś kiepsko spałam budziłam sie od 4 rano co pare minut i tempke zignorowałam ale nadal jest 37 jak od linijki
ale sie rozpisałyście wieczorkiem
myszkazii domek śliczny taki z moich marzeń
my mieszkamy z moimi rodzicami oodzielnie niby bo całą gorę mamy ale zawsze chciałam mieć swój domek ale niestety narazie musi to pozostać tylko w sferze marzeń
dziś lewy jajnik tak kłuje że w całej pachwinie go czuję
za to piersi jak zwylke juz w tych dniach cyklu były bardzo wrażliwe i zaczynały nabrzmiewać tak teraz wogóle nie bolą i takie mormalne są
lecę do pracki buziole i miłego dzionka wam życzę kochanePlumb80 lubi tę wiadomość