start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Margotka87 wrote:jutroi ide jeszcze raz zeby przyrost sprawdzic:) tylko beta niby na 4 tydzien a ja jutro z tego co ovu wyznaczylo zaczne 5 tydz wiec nie wiem czy nie za malo....
Poczekaj moze i idz w poniedzialek na powtorke. Beta podwaja sie w przeciagu 48h a takie badanie bety co 2 dni to ciezko okreslic czy przyrasta prawidlowo. Jak nie daje Ci to spokoju mozesz sprawdzic domowym sposobem (ja tak teraz robilam) Zrob w weekend test ciazowy i powinna byc juz kreska o wiele mocniejsza wtedy sama bd widziala,ze stezenie jest wieksze Nie mart sie na zapas i nie lataj co chwile do laboratorium bo uwierz mi jeszcze Cie wystarczajaco nakluja w przeciagu tych 9 miesiecyMargotka87, mungo lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:a z krwi??
Na forach pisza,ze z krwi powinien byc juz wiarygodny 7 dni po stosunku ale w naszym przypadku jak serduszkujemy czasem juz na umor aby tylko zaskoczylo to najlepiej isc w 10-11dpo wtedy wynik juz napewn bedzie wiarygodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mi już przechodzi bol tylko czuje jakbym miała zakwasy .. a wczoraj wieczorem to myslalam ze do szpitala pojade tak mnie kulo po lewej stronie siku to co chwile robiłam az bolało jak się zalatwialam ... a z tym sluzem to jak jest ? bo miałam dwa trzy dni po owu tylko taki bialy kremowy jak mleko a teraz to nic za bardzo mi nie leci czy cos jest nie tak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 ja mam od 3 dni śluz takie mleko a jak rozmaże po palcu to nie ma białego a jest lepkie...czytałąm ze to jest dobry śluz chroniący przed bakteriami jak sie jest w ciaży...nie wiem pierwszy raz nie mam nic na wkladce az jej nie zakladałam bo chciała spr i prosze nie ma na majtkach nic jedynie jak wsadzam tam palca to jak wyciagne mam mleczko:D
sorki że tak napisąłam:Pale nie wiedziałam jak inaczej:D