X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    The call
    Polowanie na łowce

the call będziemy ogladac własnie mąż sciaga dzięki:*

iza30 lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Tyle piszecie, że ciężko nadrobić, a zdążyłam tylko rosół zjeść i miętkę wypić :) Trochę mi lepiej, mdłości mi minęły, ale nadal czuję jakby mi ktoś lodówkę włożył do żołądka i do tego znowu ten jajnik się odzywa. Zaraz idziemy z tymi znajomymi na piwo (soczek):| Obyśmy wrócili po tej godzinie, tak jak planujemy!

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki a do mnie chyba jednak @ zawita planowo czyli w 29 dniu... ehhh brzuch ,krzyż pobolewa..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babeczki a do mnie chyba jednak @ zawita planowo czyli w 29 dniu... ehhh brzuch ,krzyż pobolewa..
    Aniu ty czujesz najlepiej czy przyjdzie . Ja wam kibicuje za plusiki . A jesli sie nie uda w tych bede kibicowala za kolejne <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    divers2304.gif

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Aniu co ma byc to bedzie, nie ma co sie zamartwiac na zapas. Jak nie teraz to bedzie kolejny cylk ale póki nie ma @ jest nadzieja

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    divers2304.gif
    Przytulam 1084300ke2q30fql5.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja godzinkę temu podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się,że dwie osoby - żona mojego kuzyna oraz szwagierka mojej siostry są w ciąży. A żona kuzyna nawet w bliźniaczej.
    Może wnet worek z dziećmi się rozsypie? Myślę,że takich informacji będzie coraz więcej i u nas. W końcu jesteśmy grzecznymi dziewczynkami,więc na pewno pod choinkę dostaniemy wymarzone prezenciki ;)

Ewelina23, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    A ja godzinkę temu podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się,że dwie osoby - żona mojego kuzyna oraz szwagierka mojej siostry są w ciąży. A żona kuzyna nawet w bliźniaczej.
    Może wnet worek z dziećmi się rozsypie? Myślę,że takich informacji będzie coraz więcej i u nas. W końcu jesteśmy grzecznymi dziewczynkami,więc na pewno pod choinkę dostaniemy wymarzone prezenciki ;)
    oby kochana i tu worek pekl

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęknie na pewno,kiedyś w końcu musi bo nie wytrzyma naporu :)

Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

W koncu wszystkie sie doczekamy :)

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladam tv...wypilam kawke i zaczyna spanie scinac....cholewa

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, wkońcu weszłam na forum. Nie miałam dzisiaj czasu, rano musiałam jechać z mężem po szwagierkę, później byłam na zakupach, a wieczorem wzięliśmy się za malowanie sypialni... Nawet takie zajęcie dobrze mi zrobiło bo przestałam na chwilę myśleć o ciąży. Temp jakaś nijaka, nie za wysoko, nie za nisko a i tak utrzymuje się powyżej 37. Jak jutro spadnie to trudno, widocznie tak musiało być.

A u was kochane, co słychać??? ;)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Hej. Tyle piszecie, że ciężko nadrobić, a zdążyłam tylko rosół zjeść i miętkę wypić :) Trochę mi lepiej, mdłości mi minęły, ale nadal czuję jakby mi ktoś lodówkę włożył do żołądka i do tego znowu ten jajnik się odzywa. Zaraz idziemy z tymi znajomymi na piwo (soczek):| Obyśmy wrócili po tej godzinie, tak jak planujemy!
    hej hej widze że masz podobnie jk ja, mnie mdłości męczą rano do południa.. codziennie tak samo, ginekolog w 30dc wykluczyla ciaze i kazala brac dupka 2x2 przed 5 dni, odstawilam 2dni temu, malpa zawsze juz po odstawieniu byla na 2dzien i mialam mniejsza dawke a teraz jej nie ma. hmm..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem pyszne lody sernikowe z biszkopcikami w środku Haagen-Dazs,pychotka !!!!!!!!!! Moje ulubione :)

iza30, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dlubie slonecznik i ogladam tv :) juz zmeczona po calym dniu

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    A ja jem pyszne lody sernikowe z biszkopcikami w środku Haagen-Dazs,pychotka !!!!!!!!!! Moje ulubione :)

Daj no troszku :-D

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Daj no troszku :-D
    Zapraszam,lodów Ci u mnie dostatek ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    podziel sie :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    192330w69jt3a3vk.gif

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ