start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej. Tyle piszecie, że ciężko nadrobić, a zdążyłam tylko rosół zjeść i miętkę wypić Trochę mi lepiej, mdłości mi minęły, ale nadal czuję jakby mi ktoś lodówkę włożył do żołądka i do tego znowu ten jajnik się odzywa. Zaraz idziemy z tymi znajomymi na piwo (soczek) Obyśmy wrócili po tej godzinie, tak jak planujemy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:hej babeczki a do mnie chyba jednak @ zawita planowo czyli w 29 dniu... ehhh brzuch ,krzyż pobolewa..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja godzinkę temu podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się,że dwie osoby - żona mojego kuzyna oraz szwagierka mojej siostry są w ciąży. A żona kuzyna nawet w bliźniaczej.
Może wnet worek z dziećmi się rozsypie? Myślę,że takich informacji będzie coraz więcej i u nas. W końcu jesteśmy grzecznymi dziewczynkami,więc na pewno pod choinkę dostaniemy wymarzone prezencikiEwelina23, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:A ja godzinkę temu podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się,że dwie osoby - żona mojego kuzyna oraz szwagierka mojej siostry są w ciąży. A żona kuzyna nawet w bliźniaczej.
Może wnet worek z dziećmi się rozsypie? Myślę,że takich informacji będzie coraz więcej i u nas. W końcu jesteśmy grzecznymi dziewczynkami,więc na pewno pod choinkę dostaniemy wymarzone prezencikiPlumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, wkońcu weszłam na forum. Nie miałam dzisiaj czasu, rano musiałam jechać z mężem po szwagierkę, później byłam na zakupach, a wieczorem wzięliśmy się za malowanie sypialni... Nawet takie zajęcie dobrze mi zrobiło bo przestałam na chwilę myśleć o ciąży. Temp jakaś nijaka, nie za wysoko, nie za nisko a i tak utrzymuje się powyżej 37. Jak jutro spadnie to trudno, widocznie tak musiało być.
A u was kochane, co słychać???Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Hej. Tyle piszecie, że ciężko nadrobić, a zdążyłam tylko rosół zjeść i miętkę wypić Trochę mi lepiej, mdłości mi minęły, ale nadal czuję jakby mi ktoś lodówkę włożył do żołądka i do tego znowu ten jajnik się odzywa. Zaraz idziemy z tymi znajomymi na piwo (soczek) Obyśmy wrócili po tej godzinie, tak jak planujemy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny