X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    The call
    Polowanie na łowce

the call będziemy ogladac własnie mąż sciaga dzięki:*

iza30 lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Tyle piszecie, że ciężko nadrobić, a zdążyłam tylko rosół zjeść i miętkę wypić :) Trochę mi lepiej, mdłości mi minęły, ale nadal czuję jakby mi ktoś lodówkę włożył do żołądka i do tego znowu ten jajnik się odzywa. Zaraz idziemy z tymi znajomymi na piwo (soczek):| Obyśmy wrócili po tej godzinie, tak jak planujemy!

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki a do mnie chyba jednak @ zawita planowo czyli w 29 dniu... ehhh brzuch ,krzyż pobolewa..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babeczki a do mnie chyba jednak @ zawita planowo czyli w 29 dniu... ehhh brzuch ,krzyż pobolewa..
    Aniu ty czujesz najlepiej czy przyjdzie . Ja wam kibicuje za plusiki . A jesli sie nie uda w tych bede kibicowala za kolejne <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    divers2304.gif

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Aniu co ma byc to bedzie, nie ma co sie zamartwiac na zapas. Jak nie teraz to bedzie kolejny cylk ale póki nie ma @ jest nadzieja

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    divers2304.gif
    Przytulam 1084300ke2q30fql5.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja godzinkę temu podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się,że dwie osoby - żona mojego kuzyna oraz szwagierka mojej siostry są w ciąży. A żona kuzyna nawet w bliźniaczej.
    Może wnet worek z dziećmi się rozsypie? Myślę,że takich informacji będzie coraz więcej i u nas. W końcu jesteśmy grzecznymi dziewczynkami,więc na pewno pod choinkę dostaniemy wymarzone prezenciki ;)

Ewelina23, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    A ja godzinkę temu podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się,że dwie osoby - żona mojego kuzyna oraz szwagierka mojej siostry są w ciąży. A żona kuzyna nawet w bliźniaczej.
    Może wnet worek z dziećmi się rozsypie? Myślę,że takich informacji będzie coraz więcej i u nas. W końcu jesteśmy grzecznymi dziewczynkami,więc na pewno pod choinkę dostaniemy wymarzone prezenciki ;)
    oby kochana i tu worek pekl

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęknie na pewno,kiedyś w końcu musi bo nie wytrzyma naporu :)

Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

W koncu wszystkie sie doczekamy :)

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladam tv...wypilam kawke i zaczyna spanie scinac....cholewa

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, wkońcu weszłam na forum. Nie miałam dzisiaj czasu, rano musiałam jechać z mężem po szwagierkę, później byłam na zakupach, a wieczorem wzięliśmy się za malowanie sypialni... Nawet takie zajęcie dobrze mi zrobiło bo przestałam na chwilę myśleć o ciąży. Temp jakaś nijaka, nie za wysoko, nie za nisko a i tak utrzymuje się powyżej 37. Jak jutro spadnie to trudno, widocznie tak musiało być.

A u was kochane, co słychać??? ;)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Hej. Tyle piszecie, że ciężko nadrobić, a zdążyłam tylko rosół zjeść i miętkę wypić :) Trochę mi lepiej, mdłości mi minęły, ale nadal czuję jakby mi ktoś lodówkę włożył do żołądka i do tego znowu ten jajnik się odzywa. Zaraz idziemy z tymi znajomymi na piwo (soczek):| Obyśmy wrócili po tej godzinie, tak jak planujemy!
    hej hej widze że masz podobnie jk ja, mnie mdłości męczą rano do południa.. codziennie tak samo, ginekolog w 30dc wykluczyla ciaze i kazala brac dupka 2x2 przed 5 dni, odstawilam 2dni temu, malpa zawsze juz po odstawieniu byla na 2dzien i mialam mniejsza dawke a teraz jej nie ma. hmm..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem pyszne lody sernikowe z biszkopcikami w środku Haagen-Dazs,pychotka !!!!!!!!!! Moje ulubione :)

iza30, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dlubie slonecznik i ogladam tv :) juz zmeczona po calym dniu

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    A ja jem pyszne lody sernikowe z biszkopcikami w środku Haagen-Dazs,pychotka !!!!!!!!!! Moje ulubione :)

Daj no troszku :-D

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Daj no troszku :-D
    Zapraszam,lodów Ci u mnie dostatek ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    podziel sie :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    192330w69jt3a3vk.gif

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ