start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ja nie mam prawka ale kurde jezdze lepiej od niego...
Kochana, też mam z tym problem. Ja zdałam na tych nowych zasadach. A mąż na starych. I wiesz co wkurza mnie to że jak ma bmw to odrazu na każdym skrzyżowaniu musi ruszać z piskiem. A jak ja jade to odrazu jest kłótnia bo to jest źle bo tamto niedobrze itp.
-
Dukan23 wrote:Kochana, też mam z tym problem. Ja zdałam na tych nowych zasadach. A mąż na starych. I wiesz co wkurza mnie to że jak ma bmw to odrazu na każdym skrzyżowaniu musi ruszać z piskiem. A jak ja jade to odrazu jest kłótnia bo to jest źle bo tamto niedobrze itp.
Jak sie wkurze to wezme kluczyki i nie bedzie tym autem beze mnie jezdzil... Bo juz mnie to brac zaczyna...Taaa to moj Dawid tez tak jezdzi. Pisze ograniczenie do 50km/h a ten jedzie blisko 100km/h on to chyba mnozy przez ilosc osob w aucie...mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Jak sie wkurze to wezme kluczyki i nie bedzie tym autem beze mnie jezdzil... Bo juz mnie to brac zaczyna...Taaa to moj Dawid tez tak jezdzi. Pisze ograniczenie do 50km/h a ten jedzie blisko 100km/h on to chyba mnozy przez ilosc osob w aucie...
Hahaha, tacy są faceci