start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:UWAGA!!!
żadna sie stad nie rusza, zaciazona czy nie zaciazona... ale kurde chyba tworzymy jakas paczke co??co to za rozumowanie kurde bo zaciazyla to juz jej nie lubimy????? bez przesady, kazda z nas ma prawo pisac co jej sie podoba:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Ja od nowego cyklu oprocz clo, duphastonu, bede brac jeszcze: witamine c, acard, zelazo,kwas foliowy, magnez ,witamina b6 i siemie lniane
Ja lecę,bo jestem umówiona na pizzę z koleżanką.
Trzymajcie się dziewczynyMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Kwas foliowy pomaga zajść w ciążę i od razu zapobiega wadom wrodzonym we wczesnej ciąży - warto go brać już starając się.
Trzymajcie się dziewczynyPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Karolcia26 wrote:niby tak ale jak dla mnie mi smutno jak czytam o tych ich objawach...nie widza tego ze nam przykrość robią i nie porównujcie mnie do kady!Poprostu pisze co myśle...
kochana weź się ogarnij kobieto- "jutro" to Ty bedziesz mieć takie problemy jak dziewczyny, bo oczywiście wszystkie zaczynałyśmy jako staraczki, ale wsyszystkie skończymy jako mamy może Margośce i Klaudi i Plumbikowi też nie jest miło czytać o testowaniu, o czekaniu na owulkę- a będzie- nie będzie... ale tak jak dziewczyny juz pisały- skoro razem zaczęłyśmy, to nie ma odpadania w międzyczasie uszy do góry i na Ciebie przyjdzie poraMartuśka, Margotka87, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Kwas foliowy pomaga zajść w ciążę i od razu zapobiega wadom wrodzonym we wczesnej ciąży - warto go brać już starając się.
Trzymajcie się dziewczynyPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:eh pozazdroscic ale chyba watek postu zgubiłyscie bo tu staraczki sa;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 17:31
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc kochane ja wlasnie z pracy wrocilam . Zle sie czuje cos mnie glowa boli na dodatek zmoklam jak wracalam Spac nie moglam budzilam sie co chwila a jak sie obudzilam po raz 4 to bylo 5 minut przed zadzwonieniem budzika no i musialam wstac :~(
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc kochane ja wlasnie z pracy wrocilam . Zle sie czuje cos mnie glowa boli na dodatek zmoklam jak wracalam Spac nie moglam budzilam sie co chwila a jak sie obudzilam po raz 4 to bylo 5 minut przed zadzwonieniem budzika no i musialam wstac :~(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jak brałam kwas 3 miesiące i później mi sie okres starsznie wydłużał to lekarz kazał mi odstawić kwas bo juz brałam 3 miesiące i zacząć brać za ok 2 miechy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny los mi podpowiada ze mam nie robic do testu jechalam sobie do sklepu na ogolne zakupy a tu mi paliwa braklo potem dotarlam w koncu na stacje benzynowa nie mozna placic karta PKO no uj jechalam do miasta do banku pko a tu duzymi literami AWARIA i nieznaja kiedy ja usuna wiec przyjechalam do domu szlak by mnie trafil....