X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od nowego cyklu oprocz clo, duphastonu, bede brac jeszcze: witamine c, acard, zelazo,kwas foliowy, magnez ,witamina b6 i siemie lniane

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    UWAGA!!!
    żadna sie stad nie rusza, zaciazona czy nie zaciazona... ale kurde chyba tworzymy jakas paczke co??co to za rozumowanie kurde bo zaciazyla to juz jej nie lubimy????? bez przesady, kazda z nas ma prawo pisac co jej sie podoba:)
    <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POLECAM:http://mamo-tato.pl/index.php

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Ja od nowego cyklu oprocz clo, duphastonu, bede brac jeszcze: witamine c, acard, zelazo,kwas foliowy, magnez ,witamina b6 i siemie lniane
    Kwas foliowy pomaga zajść w ciążę i od razu zapobiega wadom wrodzonym we wczesnej ciąży - warto go brać już starając się.
    Ja lecę,bo jestem umówiona na pizzę z koleżanką.
    Trzymajcie się dziewczyny <3

Margotka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ania a prenatal ? tez ma kwas foliowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Kwas foliowy pomaga zajść w ciążę i od razu zapobiega wadom wrodzonym we wczesnej ciąży - warto go brać już starając się.
    smacznego i miłego wieczorku z kolezanka ;p

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    niby tak ale jak dla mnie mi smutno jak czytam o tych ich objawach...nie widza tego ze nam przykrość robią i nie porównujcie mnie do kady!Poprostu pisze co myśle...

kochana weź się ogarnij :D kobieto- "jutro" to Ty bedziesz mieć takie problemy jak dziewczyny, bo oczywiście wszystkie zaczynałyśmy jako staraczki, ale wsyszystkie skończymy jako mamy :) może Margośce i Klaudi i Plumbikowi też nie jest miło czytać o testowaniu, o czekaniu na owulkę- a będzie- nie będzie... ale tak jak dziewczyny juz pisały- skoro razem zaczęłyśmy, to nie ma odpadania w międzyczasie :):):) uszy do góry i na Ciebie przyjdzie pora :D

Martuśka, Margotka87, myszkaazi lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    ja kwas to juz biore z 4-5 miesiecy:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ania a prenatal ? tez ma kwas foliowy
    kochana a ten prenatal to sie przyjmuje w ciazy juz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    eh pozazdroscic ale chyba watek postu zgubiłyscie bo tu staraczki sa;(
    Kochana przyjdzie na ciebie czas . Dziewczyny byly z nami od pocztku i tez sie staraly tak jak my teraz wiec one napewno z ta nie odejda bo tak to zrozumialam . Jak bys chciala zeby poszly . ONE TU ZOSTAJA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 17:31

Margotka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane ja wlasnie z pracy wrocilam . Zle sie czuje cos mnie glowa boli :( na dodatek zmoklam jak wracalam :( Spac nie moglam budzilam sie co chwila a jak sie obudzilam po raz 4 to bylo 5 minut przed zadzwonieniem budzika no i musialam wstac :~(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc kochane ja wlasnie z pracy wrocilam . Zle sie czuje cos mnie glowa boli :( na dodatek zmoklam jak wracalam :( Spac nie moglam budzilam sie co chwila a jak sie obudzilam po raz 4 to bylo 5 minut przed zadzwonieniem budzika no i musialam wstac :~(
    ale widze ze u Ciebie tak jak mowilam z tempka:* super:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    no wkoncu spadek ale dzis mierzylam o 5;30 nie o 7 . bylam zis na tym badaniu crp . w pon wyniki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a u Ciebie tempka stoi niech sie pnie ladnie jutro trzymam kciuki :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitko a ty mi sie nie waż z tad isc bo cie znajde :) Adres mam pamietaj <3

• mungo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to dziś taka padnięta jestem, no nic mi się nie chce :/
    ale zakupiłam kwas foliowy, cynk i tran z dużą zawartością DHA dla mojego małża, bo sama to biorę Doppel Hertz Activ-Mama, bo tam mam wszystko czego potrzebuję :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak brałam kwas 3 miesiące i później mi sie okres starsznie wydłużał to lekarz kazał mi odstawić kwas bo juz brałam 3 miesiące i zacząć brać za ok 2 miechy.

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi zimno nie moge sie rozgrzać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zmywam jade na zakupki i po ten nieszczęsny test na jutro, ale jakos mi sie nie chce go robic:P pewnie i tak bedzie 1 krecha:)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny los mi podpowiada ze mam nie robic do testu jechalam sobie do sklepu na ogolne zakupy a tu mi paliwa braklo potem dotarlam w koncu na stacje benzynowa nie mozna placic karta PKO no uj jechalam do miasta do banku pko a tu duzymi literami AWARIA i nieznaja kiedy ja usuna wiec przyjechalam do domu szlak by mnie trafil....

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ