X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od nowego cyklu oprocz clo, duphastonu, bede brac jeszcze: witamine c, acard, zelazo,kwas foliowy, magnez ,witamina b6 i siemie lniane

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    UWAGA!!!
    żadna sie stad nie rusza, zaciazona czy nie zaciazona... ale kurde chyba tworzymy jakas paczke co??co to za rozumowanie kurde bo zaciazyla to juz jej nie lubimy????? bez przesady, kazda z nas ma prawo pisac co jej sie podoba:)
    <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POLECAM:http://mamo-tato.pl/index.php

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Ja od nowego cyklu oprocz clo, duphastonu, bede brac jeszcze: witamine c, acard, zelazo,kwas foliowy, magnez ,witamina b6 i siemie lniane
    Kwas foliowy pomaga zajść w ciążę i od razu zapobiega wadom wrodzonym we wczesnej ciąży - warto go brać już starając się.
    Ja lecę,bo jestem umówiona na pizzę z koleżanką.
    Trzymajcie się dziewczyny <3

Margotka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ania a prenatal ? tez ma kwas foliowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Kwas foliowy pomaga zajść w ciążę i od razu zapobiega wadom wrodzonym we wczesnej ciąży - warto go brać już starając się.
    smacznego i miłego wieczorku z kolezanka ;p

Plumb80 lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    niby tak ale jak dla mnie mi smutno jak czytam o tych ich objawach...nie widza tego ze nam przykrość robią i nie porównujcie mnie do kady!Poprostu pisze co myśle...

kochana weź się ogarnij :D kobieto- "jutro" to Ty bedziesz mieć takie problemy jak dziewczyny, bo oczywiście wszystkie zaczynałyśmy jako staraczki, ale wsyszystkie skończymy jako mamy :) może Margośce i Klaudi i Plumbikowi też nie jest miło czytać o testowaniu, o czekaniu na owulkę- a będzie- nie będzie... ale tak jak dziewczyny juz pisały- skoro razem zaczęłyśmy, to nie ma odpadania w międzyczasie :):):) uszy do góry i na Ciebie przyjdzie pora :D

Martuśka, Margotka87, myszkaazi lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    ja kwas to juz biore z 4-5 miesiecy:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ania a prenatal ? tez ma kwas foliowy
    kochana a ten prenatal to sie przyjmuje w ciazy juz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    eh pozazdroscic ale chyba watek postu zgubiłyscie bo tu staraczki sa;(
    Kochana przyjdzie na ciebie czas . Dziewczyny byly z nami od pocztku i tez sie staraly tak jak my teraz wiec one napewno z ta nie odejda bo tak to zrozumialam . Jak bys chciala zeby poszly . ONE TU ZOSTAJA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 17:31

Margotka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane ja wlasnie z pracy wrocilam . Zle sie czuje cos mnie glowa boli :( na dodatek zmoklam jak wracalam :( Spac nie moglam budzilam sie co chwila a jak sie obudzilam po raz 4 to bylo 5 minut przed zadzwonieniem budzika no i musialam wstac :~(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc kochane ja wlasnie z pracy wrocilam . Zle sie czuje cos mnie glowa boli :( na dodatek zmoklam jak wracalam :( Spac nie moglam budzilam sie co chwila a jak sie obudzilam po raz 4 to bylo 5 minut przed zadzwonieniem budzika no i musialam wstac :~(
    ale widze ze u Ciebie tak jak mowilam z tempka:* super:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    no wkoncu spadek ale dzis mierzylam o 5;30 nie o 7 . bylam zis na tym badaniu crp . w pon wyniki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a u Ciebie tempka stoi niech sie pnie ladnie jutro trzymam kciuki :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitko a ty mi sie nie waż z tad isc bo cie znajde :) Adres mam pamietaj <3

• mungo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to dziś taka padnięta jestem, no nic mi się nie chce :/
    ale zakupiłam kwas foliowy, cynk i tran z dużą zawartością DHA dla mojego małża, bo sama to biorę Doppel Hertz Activ-Mama, bo tam mam wszystko czego potrzebuję :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak brałam kwas 3 miesiące i później mi sie okres starsznie wydłużał to lekarz kazał mi odstawić kwas bo juz brałam 3 miesiące i zacząć brać za ok 2 miechy.

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi zimno nie moge sie rozgrzać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zmywam jade na zakupki i po ten nieszczęsny test na jutro, ale jakos mi sie nie chce go robic:P pewnie i tak bedzie 1 krecha:)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny los mi podpowiada ze mam nie robic do testu jechalam sobie do sklepu na ogolne zakupy a tu mi paliwa braklo potem dotarlam w koncu na stacje benzynowa nie mozna placic karta PKO no uj jechalam do miasta do banku pko a tu duzymi literami AWARIA i nieznaja kiedy ja usuna wiec przyjechalam do domu szlak by mnie trafil....

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ