X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra juz koniec!

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zjesc musi! wyjscia nie ma chyba ze glodny woli chodzic :D a ja chyba na pizze pojde :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i test negatywny robiłam nie dawno a okresu jak nie ma tak nie ma , jak nie będzie jeszcze przez pare dni to do lekarza chyba pojde

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki robilas tescik? :>

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    no zjesc musi! wyjscia nie ma chyba ze glodny woli chodzic :D a ja chyba na pizze pojde :D

To mi wyslij kawalek;p Ja napewno nie pogardze pizza :P

PS. NIE ROB MI SMAKA!!!!!!!!! :P:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:

ach te nasze chłopy to biedne sa mój tez zawsze zjada nawet jak mi cos nie wyjdzie bo innego wyjścia anie ma ;)

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka jak sie bd pytal co takie spalone to powiedz, ze to nie jest spalone tylko dobrze wypieczone :P

Margotka87, mycha28, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    a jaki robilas tescik? :>
    pre-test

• Margotka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah wypieczone dobre ! musze mu tak powiedziec! mycha racja naqet jak nam nie wychodzi to jedza i chwala :D

mycha28 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może lepiej z zaraz robic no sama już nie wiem

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    pre-test
    Malinka jaka on ma czulusc 25 czy 10? ja w dzien @ i dzien po @ robilam pepino o czulosci 10 i w dzien @ wieczorem wyszla bladziusia kreska i dzien po to samo nawet nie bylam pewna czy ona tam jest bo tak kiepsko bylo widac! takze ja proponuje zrobic ten test o czulosci 10 i poczekac az paseczek wyschnie i zaczac sie przygladac ! mialas reg zawsze @?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mi sie przypomnialo gotowanie mojej zupy pomidorowej. Pierwszy raz sie wzielam za jej ugotowanie bo Dawid uwielbia i chcialam mu zrobic niespodzianke. Kupilam ryz ale na kg a nie w woreczkach i kompletnie nie wiedzialam ile mam go wsypac do garnka. Jak se ugotowala to byla tak gesta, ze kelnia w niej stala bez problemu. Bylo mi tak glupio i jak Dawida zapytal co mamy dzis na obiad to wsyd mi bylo powiedziec, ze zupa pomidorowa wiec powiedzialam, ze ryz w sosie pomidorowym na gesto :P

mycha28, Margotka87, Karolcia26, iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Malinka jaka on ma czulusc 25 czy 10? ja w dzien @ i dzien po @ robilam pepino o czulosci 10 i w dzien @ wieczorem wyszla bladziusia kreska i dzien po to samo nawet nie bylam pewna czy ona tam jest bo tak kiepsko bylo widac! takze ja proponuje zrobic ten test o czulosci 10 i poczekac az paseczek wyschnie i zaczac sie przygladac ! mialas reg zawsze @?
    no wlasnie nie mam regularnych zawsze miałam 28 29 no i 26 ale pare miesięcy temu z pol roku jakos to chyba nie jestem pewna miałam 32

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    kurde bym musiala zobaczyć jaka ma czulosc

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka to zerknij ;) i dawaj znac ! a jak cos to lec po ten czulszy do apteki :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    ma czulosc 25 i pisze ze hcg może być mniejsze od czulosci testu czyli nic straconego hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    malinka to zerknij ;) i dawaj znac ! a jak cos to lec po ten czulszy do apteki :)
    dziś mi z allegro przyszly 30 owu i 5 ciążowych ale tez nie wiem jaka maja czulosc poczekam 1 lub 2 dni jak nie przyjdzie to zrobie

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    dziś mi z allegro przyszly 30 owu i 5 ciążowych ale tez nie wiem jaka maja czulosc poczekam 1 lub 2 dni jak nie przyjdzie to zrobie

Zobacz na str z ktorej zamawialas tam powinno byc napisane o jakiej czulosci sa:)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam test ACON o czulosci 10 albo AMIL

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Zobacz na str z ktorej zamawialas tam powinno byc napisane o jakiej czulosci sa:)
    tak tylko one sa gratis te ciążowe ale zaraz sprawdze ;)

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ