start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:no zjesc musi! wyjscia nie ma chyba ze glodny woli chodzic a ja chyba na pizze pojde
ach te nasze chłopy to biedne sa mój tez zawsze zjada nawet jak mi cos nie wyjdzie bo innego wyjścia anie maMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:pre-test
-
Wlasnie mi sie przypomnialo gotowanie mojej zupy pomidorowej. Pierwszy raz sie wzielam za jej ugotowanie bo Dawid uwielbia i chcialam mu zrobic niespodzianke. Kupilam ryz ale na kg a nie w woreczkach i kompletnie nie wiedzialam ile mam go wsypac do garnka. Jak se ugotowala to byla tak gesta, ze kelnia w niej stala bez problemu. Bylo mi tak glupio i jak Dawida zapytal co mamy dzis na obiad to wsyd mi bylo powiedziec, ze zupa pomidorowa wiec powiedzialam, ze ryz w sosie pomidorowym na gesto
mycha28, Margotka87, Karolcia26, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Malinka jaka on ma czulusc 25 czy 10? ja w dzien @ i dzien po @ robilam pepino o czulosci 10 i w dzien @ wieczorem wyszla bladziusia kreska i dzien po to samo nawet nie bylam pewna czy ona tam jest bo tak kiepsko bylo widac! takze ja proponuje zrobic ten test o czulosci 10 i poczekac az paseczek wyschnie i zaczac sie przygladac ! mialas reg zawsze @?
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Malinka jaka on ma czulusc 25 czy 10? ja w dzien @ i dzien po @ robilam pepino o czulosci 10 i w dzien @ wieczorem wyszla bladziusia kreska i dzien po to samo nawet nie bylam pewna czy ona tam jest bo tak kiepsko bylo widac! takze ja proponuje zrobic ten test o czulosci 10 i poczekac az paseczek wyschnie i zaczac sie przygladac ! mialas reg zawsze @?
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny