X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra juz koniec!

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zjesc musi! wyjscia nie ma chyba ze glodny woli chodzic :D a ja chyba na pizze pojde :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i test negatywny robiłam nie dawno a okresu jak nie ma tak nie ma , jak nie będzie jeszcze przez pare dni to do lekarza chyba pojde

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki robilas tescik? :>

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    no zjesc musi! wyjscia nie ma chyba ze glodny woli chodzic :D a ja chyba na pizze pojde :D

To mi wyslij kawalek;p Ja napewno nie pogardze pizza :P

PS. NIE ROB MI SMAKA!!!!!!!!! :P:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:

ach te nasze chłopy to biedne sa mój tez zawsze zjada nawet jak mi cos nie wyjdzie bo innego wyjścia anie ma ;)

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka jak sie bd pytal co takie spalone to powiedz, ze to nie jest spalone tylko dobrze wypieczone :P

Margotka87, mycha28, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    a jaki robilas tescik? :>
    pre-test

• Margotka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah wypieczone dobre ! musze mu tak powiedziec! mycha racja naqet jak nam nie wychodzi to jedza i chwala :D

mycha28 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może lepiej z zaraz robic no sama już nie wiem

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    pre-test
    Malinka jaka on ma czulusc 25 czy 10? ja w dzien @ i dzien po @ robilam pepino o czulosci 10 i w dzien @ wieczorem wyszla bladziusia kreska i dzien po to samo nawet nie bylam pewna czy ona tam jest bo tak kiepsko bylo widac! takze ja proponuje zrobic ten test o czulosci 10 i poczekac az paseczek wyschnie i zaczac sie przygladac ! mialas reg zawsze @?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mi sie przypomnialo gotowanie mojej zupy pomidorowej. Pierwszy raz sie wzielam za jej ugotowanie bo Dawid uwielbia i chcialam mu zrobic niespodzianke. Kupilam ryz ale na kg a nie w woreczkach i kompletnie nie wiedzialam ile mam go wsypac do garnka. Jak se ugotowala to byla tak gesta, ze kelnia w niej stala bez problemu. Bylo mi tak glupio i jak Dawida zapytal co mamy dzis na obiad to wsyd mi bylo powiedziec, ze zupa pomidorowa wiec powiedzialam, ze ryz w sosie pomidorowym na gesto :P

mycha28, Margotka87, Karolcia26, iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Malinka jaka on ma czulusc 25 czy 10? ja w dzien @ i dzien po @ robilam pepino o czulosci 10 i w dzien @ wieczorem wyszla bladziusia kreska i dzien po to samo nawet nie bylam pewna czy ona tam jest bo tak kiepsko bylo widac! takze ja proponuje zrobic ten test o czulosci 10 i poczekac az paseczek wyschnie i zaczac sie przygladac ! mialas reg zawsze @?
    no wlasnie nie mam regularnych zawsze miałam 28 29 no i 26 ale pare miesięcy temu z pol roku jakos to chyba nie jestem pewna miałam 32

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    kurde bym musiala zobaczyć jaka ma czulosc

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka to zerknij ;) i dawaj znac ! a jak cos to lec po ten czulszy do apteki :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    ma czulosc 25 i pisze ze hcg może być mniejsze od czulosci testu czyli nic straconego hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    malinka to zerknij ;) i dawaj znac ! a jak cos to lec po ten czulszy do apteki :)
    dziś mi z allegro przyszly 30 owu i 5 ciążowych ale tez nie wiem jaka maja czulosc poczekam 1 lub 2 dni jak nie przyjdzie to zrobie

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    dziś mi z allegro przyszly 30 owu i 5 ciążowych ale tez nie wiem jaka maja czulosc poczekam 1 lub 2 dni jak nie przyjdzie to zrobie

Zobacz na str z ktorej zamawialas tam powinno byc napisane o jakiej czulosci sa:)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam test ACON o czulosci 10 albo AMIL

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Zobacz na str z ktorej zamawialas tam powinno byc napisane o jakiej czulosci sa:)
    tak tylko one sa gratis te ciążowe ale zaraz sprawdze ;)

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ