start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Margotka87 wrote:wiem co czujesz
ja wlasnie bylam w kuchni i smrod ? nie do wytrzymania jak dla mnie
no ale ugotowac musze
a na co masz smaki?
Haa na same niezdrowe jedzenieDziennie moglabym jesc pizze, frytki, zapiekanki i inne swinstwa:P O slodyczach nie wspomne. Potrafie lezec w lozku, patrzec na tv i zjesc polowe sloika nutelli;p
-
Margotka87 wrote:no to tak jak ja
a najbardziej hamburgery pizze sos czosnkowy itd
slodycze niebardzo jakos a to dziwne bo normalnie to dzien bez slodkiego to dzien stracony
i sok z kapusty kiszonej
i ta zgaga na wieczor :x
Ja naszczescie zgagi nie mam ale slyszalam, ze to podobno jak w pozniejszej ciazy wystepuje to wloski dziecku rosna. Ja mialam przy Julce zgage i miala ciemne wloski i doscy duzo ich bylo:P
Jak tu sie dodaje zdjecia wiecie? -
Margotka87 wrote:cudowne :*
ja przy Zuzi mialam taka zgage ze nigdzie sie bez Rennie nie ruszalam
i tez miala duzo czarnych wlosow
A to mozna stosowac w czasie ciazy? Bo wiesz ja mialam cholerne mdlosci i powiedzialam o tym teraz lekarzowi na wizycie i przepisal mi czopki TORECAN. Poszlam je wykupic a tam w ulotce napisane: zaleca sie unikanie stosowania leku w czasie ciazy...no to po jakiego grzyba mi je przepisal?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Ja jak wstałam to myślałam że kogoś zabiję !!! Moja szwagierka która zapomniała że jest w Polsce, pozwoliła sobie otworzyć okno na całą noc. Ale to nie wszystko, płytki jej się nie podobają w kuchni, jak się gotuję to zapach jej przeszkadza, nosz kurwa ja nie mieszkam we włoszech, i nie muszę chodzić do restauracji aby zjeść obiad !! Jak śpi to trzeba chodzić na palcach, w telewizji poza programami włoskimi nic nie można obejrzeć, no chociaż wczoraj u teściów oglądała jakiś film gdzie grał ChopinNie wiem jak to dalej będzie, ale wiem że jak kiedyś wybuchne to powiem jej wszystko co mi leży na sercu
A u was dziewczynki jak tam ???
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Karolcia26 nie wiem o co aferę kręcisz
? nie było nikogo to sobie popisałyśmy między sobą, a Ty się zachowujesz co najmniej dziwnie;/ starasz sie dopiero drugi cykl więc nie wiem czym sie stresujesz niepotrzebnie.
Poza tym żyjemy w wolnym kraju więc każdy może pisać o czym chce i gdzie chce, tym bardziej że nikogo z Klaudiaa nie obrazamy ani nic z tych rzeczy.
Fakt wątek inny niż ciężarne czy cos....ale na tym wątku zaczynałam i nie widzę powodu dla którego miałabym już tu nie pisać
a wg Ciebie to Klaudiaa Plumb i Ja powinnysmy sie spakować i przenieść na inny wątekco jest moim zdaniem bezpodstawne
tak samo jak Twoj dopisek ze juz tu zaglądać nie będziesz.
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Karolcia26 nie wiem o co aferę kręcisz
? nie było nikogo to sobie popisałyśmy między sobą, a Ty się zachowujesz co najmniej dziwnie;/ starasz sie dopiero drugi cykl więc nie wiem czym sie stresujesz niepotrzebnie.
Poza tym żyjemy w wolnym kraju więc każdy może pisać o czym chce i gdzie chce, tym bardziej że nikogo z Klaudiaa nie obrazamy ani nic z tych rzeczy.
Fakt wątek inny niż ciężarne czy cos....ale na tym wątku zaczynałam i nie widzę powodu dla którego miałabym już tu nie pisać
a wg Ciebie to Klaudiaa Plumb i Ja powinnysmy sie spakować i przenieść na inny wątekco jest moim zdaniem bezpodstawne
tak samo jak Twoj dopisek ze juz tu zaglądać nie będziesz.
można równie dobrze iść sobie na priv;) -
Karolcia ja Cie bardzo prosze nie baw sie w Kade, ktora wiecznie ma jakies problemy bo juz jedna taka na tym watku nam wystarczy
Nie wypisujemy tu nagminnie swoich objawow a wrecz przeciwnie. Dalej Wam kibicujemy i podnosimy na duchu i jak juz Ci wczesniej pisalam, to ze w 2 cyklu Ci sie nie udalo to nie jest powod do tego zebys sie zalamywala bo osoby, ktorym sie w 1-2 cyklu udalo to mozna na palcach jednej reki policzyc.
Margotka87, myszkaazi, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:bede ale nie bede pisac co wam dolega i w ogole bo jak dla mnei to mi jest przykro...cóz juz tu nei bede zagladac;/
Kochana głowa do góry, ja wiem że jest ci przykro, mi też ale próbuje sobie wmówić że teraz się uda, że to będzie ten czas kiedy zajde w ciąże. Ty też pewnie zajdziesz.
Spójrz margotka i klaudia też się starały i to więcej niż ty. Dopiero masz 2 cykl więc wszystko przed TobąMargotka87, iza30, mungo lubią tę wiadomość