X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem co czujesz :D ja wlasnie bylam w kuchni i smrod ? nie do wytrzymania jak dla mnie :D no ale ugotowac musze :) a na co masz smaki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 12:29

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    wiem co czujesz :D ja wlasnie bylam w kuchni i smrod ? nie do wytrzymania jak dla mnie :D no ale ugotowac musze :) a na co masz smaki?

Haa na same niezdrowe jedzenie :P Dziennie moglabym jesc pizze, frytki, zapiekanki i inne swinstwa:P O slodyczach nie wspomne. Potrafie lezec w lozku, patrzec na tv i zjesc polowe sloika nutelli;p

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to tak jak ja :D a najbardziej hamburgery pizze sos czosnkowy itd :D slodycze niebardzo jakos a to dziwne bo normalnie to dzien bez slodkiego to dzien stracony :D i sok z kapusty kiszonej :D i ta zgaga na wieczor :x

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    no to tak jak ja :D a najbardziej hamburgery pizze sos czosnkowy itd :D slodycze niebardzo jakos a to dziwne bo normalnie to dzien bez slodkiego to dzien stracony :D i sok z kapusty kiszonej :D i ta zgaga na wieczor :x

Ja naszczescie zgagi nie mam ale slyszalam, ze to podobno jak w pozniejszej ciazy wystepuje to wloski dziecku rosna. Ja mialam przy Julce zgage i miala ciemne wloski i doscy duzo ich bylo:P

Jak tu sie dodaje zdjecia wiecie?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodalam zdjecie w awatarze bo nie wiem jak inaczej idzie :P

Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudowne :*
    ja przy Zuzi mialam taka zgage ze nigdzie sie bez Rennie nie ruszalam :D
    i tez miala duzo czarnych wlosow :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    cudowne :*
    ja przy Zuzi mialam taka zgage ze nigdzie sie bez Rennie nie ruszalam :D
    i tez miala duzo czarnych wlosow :D

A to mozna stosowac w czasie ciazy? Bo wiesz ja mialam cholerne mdlosci i powiedzialam o tym teraz lekarzowi na wizycie i przepisal mi czopki TORECAN. Poszlam je wykupic a tam w ulotce napisane: zaleca sie unikanie stosowania leku w czasie ciazy...no to po jakiego grzyba mi je przepisal?!

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rennie jest bezpieczne w ciazy :) takze spokojnie :) a ktory masz tydzien ?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zaczynam 10 tydzien:)

Margotka87 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 7tydzien :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh pozazdroscic ale chyba watek postu zgubiłyscie bo tu staraczki sa;(

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    eh pozazdroscic ale chyba watek postu zgubiłyscie bo tu staraczki sa;(

a to te ktore staraczkami byly nalezy dyskryminowac ? ;)
    jak Tobie sie uda to juz tutaj z nami pisac nie bedziesz ? :/

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede ale nie bede pisac co wam dolega i w ogole bo jak dla mnei to mi jest przykro...cóz juz tu nei bede zagladac;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :)
    Ja jak wstałam to myślałam że kogoś zabiję !!! Moja szwagierka która zapomniała że jest w Polsce, pozwoliła sobie otworzyć okno na całą noc. Ale to nie wszystko, płytki jej się nie podobają w kuchni, jak się gotuję to zapach jej przeszkadza, nosz kurwa ja nie mieszkam we włoszech, i nie muszę chodzić do restauracji aby zjeść obiad !! Jak śpi to trzeba chodzić na palcach, w telewizji poza programami włoskimi nic nie można obejrzeć, no chociaż wczoraj u teściów oglądała jakiś film gdzie grał Chopin :/ Nie wiem jak to dalej będzie, ale wiem że jak kiedyś wybuchne to powiem jej wszystko co mi leży na sercu

A u was dziewczynki jak tam ???

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 nie wiem o co aferę kręcisz :/ ? nie było nikogo to sobie popisałyśmy między sobą, a Ty się zachowujesz co najmniej dziwnie;/ starasz sie dopiero drugi cykl więc nie wiem czym sie stresujesz niepotrzebnie.
    Poza tym żyjemy w wolnym kraju więc każdy może pisać o czym chce i gdzie chce, tym bardziej że nikogo z Klaudiaa nie obrazamy ani nic z tych rzeczy.
    Fakt wątek inny niż ciężarne czy cos....ale na tym wątku zaczynałam i nie widzę powodu dla którego miałabym już tu nie pisać:)
    a wg Ciebie to Klaudiaa Plumb i Ja powinnysmy sie spakować i przenieść na inny wątek :) co jest moim zdaniem bezpodstawne :) tak samo jak Twoj dopisek ze juz tu zaglądać nie będziesz.

mungo lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Karolcia26 nie wiem o co aferę kręcisz :/ ? nie było nikogo to sobie popisałyśmy między sobą, a Ty się zachowujesz co najmniej dziwnie;/ starasz sie dopiero drugi cykl więc nie wiem czym sie stresujesz niepotrzebnie.
    Poza tym żyjemy w wolnym kraju więc każdy może pisać o czym chce i gdzie chce, tym bardziej że nikogo z Klaudiaa nie obrazamy ani nic z tych rzeczy.
    Fakt wątek inny niż ciężarne czy cos....ale na tym wątku zaczynałam i nie widzę powodu dla którego miałabym już tu nie pisać:)
    a wg Ciebie to Klaudiaa Plumb i Ja powinnysmy sie spakować i przenieść na inny wątek :) co jest moim zdaniem bezpodstawne :) tak samo jak Twoj dopisek ze juz tu zaglądać nie będziesz.

można równie dobrze iść sobie na priv;)

• Margotka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan w takim razier wspolczuje szwagierki:* ja bym juz nie wytrzymala i jej powiedziala wszystko co mi na sercu lezy bo im wczesniej sie mowi tym mniej sie czlowiek musi nawkurzac :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ja Cie bardzo prosze nie baw sie w Kade, ktora wiecznie ma jakies problemy bo juz jedna taka na tym watku nam wystarczy :P Nie wypisujemy tu nagminnie swoich objawow a wrecz przeciwnie. Dalej Wam kibicujemy i podnosimy na duchu i jak juz Ci wczesniej pisalam, to ze w 2 cyklu Ci sie nie udalo to nie jest powod do tego zebys sie zalamywala bo osoby, ktorym sie w 1-2 cyklu udalo to mozna na palcach jednej reki policzyc.

Margotka87, myszkaazi, iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    bede ale nie bede pisac co wam dolega i w ogole bo jak dla mnei to mi jest przykro...cóz juz tu nei bede zagladac;/

Kochana głowa do góry, ja wiem że jest ci przykro, mi też ale próbuje sobie wmówić że teraz się uda, że to będzie ten czas kiedy zajde w ciąże. Ty też pewnie zajdziesz.
    Spójrz margotka i klaudia też się starały i to więcej niż ty. Dopiero masz 2 cykl więc wszystko przed Tobą

Margotka87, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek co bysmy mogly na priv pogadac :D

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ