start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia26 wrote:dziewczyny chyba sobie kupie dzis COSTANGUSA bo moim koleżanka pomogł zajść w ciąże mam nadzieje ze mi tez pomoże...mam nadzieje że mi nie rozleguluje @ bo mi sie nei spoźnia i jest z nia w porządku jak myśliscie?
Zaszkodzic raczej nie powinien bo z tego co wiem to jest to lek ziolowy. Ja jednak nie wierze w te cuda, ze pomagaja w zajsciu w ciaze. Po co masz sie faszerowac tabletkami? To juz lepiej jak zaczniesz brac kwas foliwy lub jakis kompleks witaminA przypomni mi, ktory to Twoj cykl staran?
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Zaszkodzic raczej nie powinien bo z tego co wiem to jest to lek ziolowy. Ja jednak nie wierze w te cuda, ze pomagaja w zajsciu w ciaze. Po co masz sie faszerowac tabletkami? To juz lepiej jak zaczniesz brac kwas foliwy lub jakis kompleks witamin
A przypomni mi, ktory to Twoj cykl staran?
2 ale ziołowe to nie powinny zaszkodzic no nie... -
Karolcia26 wrote:2 ale ziołowe to nie powinny zaszkodzic no nie...
No nie powinny ale nie nastawiaj sie tez na to, ze wezmiesz 10 tabletek i zajdziesz w ciaze. 2 cykl to naprawde bardzo malo i malo komu sie udaje. Ja w poprzedniej ciazy zanim zaszlam to jakies 9-10 miesiecy wspolzylam bez zabezpieczenia i dopiero zaskoczylo. Co prawda nie planowalismy dziecka, nie szukalam inforacji na temat tego kiedy przypadaja mi dni plodne i sreduszkowalismy jak mielismy ochote -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Kochana a co z tym Twoim cieniem na tescie? Nie wiem czy dobrze wyczytalam i to o Ciebie chodzilo bo mialam duzoo do nadrabianie bo prawie 2 dni mnie tu nie bylo z powodu awarii internetu...;/
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:hej:-)
ja wrocilam wlasnie z drugiej pod rzad nocki, niestety ide znow do pracy na 16:/ ale coz.. kolezanka co jest w 13 tyg ciazy dostala cisnienia wysokiego i musialam awaryjnie za nia leciec.. chciala pracowac do konca roku, ale pewnie pojdzie juz na zwolnienie, zreszta chyba jej do dupy nakopie jak bedzie chciala jeszcze wrocic, niech siedzi w domu i dba o siebie:-)
malinka oby @ juz nie przyszla:-) -
Karolcia26 wrote:aha no wlansie ja to mysle ze po tym cyklu jak sie nei uda nie bede mierzyc temp ani ni c bo to mnie bardziej dołuje jak widze ze nie rosnie a spada...a chce 2 cykl zroboc z ovu aby miec porównanie
Ja nadal przystaje przy swoim, ze takie nakrecanie w niczym nie pomoze. Ja tez tak mialam, ze ciagle patrzalam na ten swoj idealny wykres a potem plakalam jak dziecko jak przyszla @ i to jeszcze z opoznieniem. Juz nawet cienie na testach widzialam, ktorych nikt poza mna nie widzialPlumb80 lubi tę wiadomość
-
witajcie moje drogie
ja wczoraj zaczęłam nowy cykl @ niestety @ przylazł no trudno te ten to następny nie mam zamiaru sie poddawać
i wszystkie dziewczeta ktory w tym cyklu lub na tym wątku sie nie udało tez sie nie poddają SŁYSZĄ WSZYSTKIE ??!!!
zaczynamy od nowa MIKOŁAJKOWY CYKL z najpiekniejszym prezentem o jakim marzymy
życze go wam wszyskim kochane a te które swoj prezencik otrzymały wcześniej niech nas wspierają i roznoszą tą cudna zarazę
BuziakiKlaudiaa, karmelek, Plumb80, mungo, Dukan23, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:witajcie moje drogie
ja wczoraj zaczęłam nowy cykl @ niestety @ przylazł no trudno te ten to następny nie mam zamiaru sie poddawać
i wszystkie dziewczeta ktory w tym cyklu lub na tym wątku sie nie udało tez sie nie poddają SŁYSZĄ WSZYSTKIE ??!!!
życze go wam wszyskim kochane a te które swoj prezencik otrzymały wcześniej niech nas wspierają i roznoszą tą cudna zarazę
Buziaki
Masz racje! Dalej jestem z Wami i goraco Wam kibicuje. Dla tych, ktore zaczely kolejny cykl staran wysylam swierze wiruski zeby Was pozararzac
mycha28, Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
a mi sie tak pieknie zasypialo, a tu wpadl mąż w przerwie z pracy i mnie obudzil:-) ale wybaczam mu bo przyjechal z prezencikiem dla mnie:-) kupil mi perfumy:-)
na poprawe humoru, nie powiem bo juz mi troche lepiej:-)
karolcia poczekaj jeszcze z tymi tabletkami, chociaz jeszcze z jeden cykl:-)
malinka moze powtorz jutro test:-)Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:witajcie moje drogie
Buziaki
Mikołajkową zarazę !!!mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jak humorki dzisiaj? Proszę się nie poddawać i z uśmiechem witamy dzień !!!
Te,których dopadła @ przytulam mocno,a te które mają testować - powodzenia
Ja dzisiaj idę popołudniu do pizzerii,umówiłam się z przyjaciółką.Ona jest już w 4 miesiącu ciąży.Wie,że się staramy,ale nie wie że się udałoBędzie miała niespodziankę
Dzisiaj mam takiego lenia,że nic mi się nie chce. Siedzę pod kocykiem z herbatką i jest mi dobrze :)Pozdrawiam i całuję !!!mycha28, ilonek, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny
Jak humorki dzisiaj? Proszę się nie poddawać i z uśmiechem witamy dzień !!!
Te,których dopadła @ przytulam mocno,a te które mają testować - powodzenia
Ja dzisiaj idę popołudniu do pizzerii,umówiłam się z przyjaciółką.Ona jest już w 4 miesiącu ciąży.Wie,że się staramy,ale nie wie że się udałoBędzie miała niespodziankę
Dzisiaj mam takiego lenia,że nic mi się nie chce. Siedzę pod kocykiem z herbatką i jest mi dobrze :)Pozdrawiam i całuję !!!
Kochana zdrówka życzę Tobie i Fasolce
ściskam mocnoPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochane :* mam nadzieje ze humorki dopisuja
u mnie sloneczko swieci na calego wiec i nastroj lepszy
Plumb wczoraj mnie dopadla migrena dla odmiany ale dzis juz na szczescie lepiej
wlasnie gotuje obaidek dla mojego R bo ja za bardzo miesa jesc nie potrafie
Plumb na kiedy ovu wyznaczyl date porodu? :>Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:Czesc Kochane :* mam nadzieje ze humorki dopisuja
u mnie sloneczko swieci na calego wiec i nastroj lepszy
Plumb wczoraj mnie dopadla migrena dla odmiany ale dzis juz na szczescie lepiej
wlasnie gotuje obaidek dla mojego R bo ja za bardzo miesa jesc nie potrafie
Plumb na kiedy ovu wyznaczyl date porodu? :>
Nie jeszcz miesa juz jakis czas czy od momentu jak jestes w ciazy? -
Margotka87 wrote:Klaudiaa od dwoch dni nie mam smaka na mieso
a normalnie to jadlam zawsze
w pierwszej ciazy tez mialam awersje do miesnych potraw
u mnie to chyba standard
To jedziemy na tym samym wozkuTylko, ze u mnie problem polega jeszcze na tym, ze ja wgl nie umie go ugotowac. Kazde miesa mi smierdzi jakby bylo stare. Moja mama pracuje w sklepie miesnym i jak do niej wchodze to mnie dzwiga normalnie...