X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    dziewczyny chyba sobie kupie dzis COSTANGUSA bo moim koleżanka pomogł zajść w ciąże mam nadzieje ze mi tez pomoże...mam nadzieje że mi nie rozleguluje @ bo mi sie nei spoźnia i jest z nia w porządku jak myśliscie?

Zaszkodzic raczej nie powinien bo z tego co wiem to jest to lek ziolowy. Ja jednak nie wierze w te cuda, ze pomagaja w zajsciu w ciaze. Po co masz sie faszerowac tabletkami? To juz lepiej jak zaczniesz brac kwas foliwy lub jakis kompleks witamin :) A przypomni mi, ktory to Twoj cykl staran?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Zaszkodzic raczej nie powinien bo z tego co wiem to jest to lek ziolowy. Ja jednak nie wierze w te cuda, ze pomagaja w zajsciu w ciaze. Po co masz sie faszerowac tabletkami? To juz lepiej jak zaczniesz brac kwas foliwy lub jakis kompleks witamin :) A przypomni mi, ktory to Twoj cykl staran?

2 ale ziołowe to nie powinny zaszkodzic no nie...

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    2 ale ziołowe to nie powinny zaszkodzic no nie...

No nie powinny ale nie nastawiaj sie tez na to, ze wezmiesz 10 tabletek i zajdziesz w ciaze. 2 cykl to naprawde bardzo malo i malo komu sie udaje. Ja w poprzedniej ciazy zanim zaszlam to jakies 9-10 miesiecy wspolzylam bez zabezpieczenia i dopiero zaskoczylo. Co prawda nie planowalismy dziecka, nie szukalam inforacji na temat tego kiedy przypadaja mi dni plodne i sreduszkowalismy jak mielismy ochote :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no wlansie ja to mysle ze po tym cyklu jak sie nei uda nie bede mierzyc temp ani ni c bo to mnie bardziej dołuje jak widze ze nie rosnie a spada...a chce 2 cykl zroboc z ovu aby miec porównanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Kochana a co z tym Twoim cieniem na tescie? Nie wiem czy dobrze wyczytalam i to o Ciebie chodzilo bo mialam duzoo do nadrabianie bo prawie 2 dni mnie tu nie bylo z powodu awarii internetu...;/
    no pojawila się slaba krecha testowa i potem jej nie było

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    hej:-)
    ja wrocilam wlasnie z drugiej pod rzad nocki, niestety ide znow do pracy na 16:/ ale coz.. kolezanka co jest w 13 tyg ciazy dostala cisnienia wysokiego i musialam awaryjnie za nia leciec.. chciala pracowac do konca roku, ale pewnie pojdzie juz na zwolnienie, zreszta chyba jej do dupy nakopie jak bedzie chciala jeszcze wrocic, niech siedzi w domu i dba o siebie:-)

malinka oby @ juz nie przyszla:-)
    wiesz coraz bardziej mam stresa hehe mam nadzieje ze sobie nie wkrecilam żeby mi @ nie przyszla później chyba test kupie

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no pojawila się slaba krecha testowa i potem jej nie było

To moze warto powtorzyc?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    aha no wlansie ja to mysle ze po tym cyklu jak sie nei uda nie bede mierzyc temp ani ni c bo to mnie bardziej dołuje jak widze ze nie rosnie a spada...a chce 2 cykl zroboc z ovu aby miec porównanie

Ja nadal przystaje przy swoim, ze takie nakrecanie w niczym nie pomoze. Ja tez tak mialam, ze ciagle patrzalam na ten swoj idealny wykres a potem plakalam jak dziecko jak przyszla @ i to jeszcze z opoznieniem. Juz nawet cienie na testach widzialam, ktorych nikt poza mna nie widzial

Plumb80 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie moje drogie :)

ja wczoraj zaczęłam nowy cykl @ niestety @ przylazł no trudno te ten to następny nie mam zamiaru sie poddawać :)

i wszystkie dziewczeta ktory w tym cyklu lub na tym wątku sie nie udało tez sie nie poddają SŁYSZĄ WSZYSTKIE ??!!!

zaczynamy od nowa MIKOŁAJKOWY CYKL z najpiekniejszym prezentem o jakim marzymy :D
    życze go wam wszyskim kochane a te które swoj prezencik otrzymały wcześniej niech nas wspierają i roznoszą tą cudna zarazę :D :)

Buziaki <3

Klaudiaa, karmelek, Plumb80, mungo, Dukan23, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

ja wczoraj zaczęłam nowy cykl @ niestety @ przylazł no trudno te ten to następny nie mam zamiaru sie poddawać :)

i wszystkie dziewczeta ktory w tym cyklu lub na tym wątku sie nie udało tez sie nie poddają SŁYSZĄ WSZYSTKIE ??!!!

zaczynamy od nowa MIKOŁAJKOWY CYKL z najpiekniejszym prezentem o jakim marzymy :D
    życze go wam wszyskim kochane a te które swoj prezencik otrzymały wcześniej niech nas wspierają i roznoszą tą cudna zarazę :D :)

Buziaki <3

Masz racje! Dalej jestem z Wami i goraco Wam kibicuje. Dla tych, ktore zaczely kolejny cykl staran wysylam swierze wiruski zeby Was pozararzac :)

mycha28, Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• karmelek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie tak pieknie zasypialo, a tu wpadl mąż w przerwie z pracy i mnie obudzil:-) ale wybaczam mu bo przyjechal z prezencikiem dla mnie:-) kupil mi perfumy:-)
    na poprawe humoru, nie powiem bo juz mi troche lepiej:-)

karolcia poczekaj jeszcze z tymi tabletkami, chociaz jeszcze z jeden cykl:-)

malinka moze powtorz jutro test:-)

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

Buziaki <3
    Wspieram,wspieram i roznoszę cudną zarazę :)
    Mikołajkową zarazę !!! <3

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jak humorki dzisiaj? Proszę się nie poddawać i z uśmiechem witamy dzień !!!
    Te,których dopadła @ przytulam mocno,a te które mają testować - powodzenia :)

Ja dzisiaj idę popołudniu do pizzerii,umówiłam się z przyjaciółką.Ona jest już w 4 miesiącu ciąży.Wie,że się staramy,ale nie wie że się udało ;) Będzie miała niespodziankę ;)

Dzisiaj mam takiego lenia,że nic mi się nie chce. Siedzę pod kocykiem z herbatką i jest mi dobrze :)Pozdrawiam i całuję !!!

mycha28, ilonek, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Jak humorki dzisiaj? Proszę się nie poddawać i z uśmiechem witamy dzień !!!
    Te,których dopadła @ przytulam mocno,a te które mają testować - powodzenia :)

Ja dzisiaj idę popołudniu do pizzerii,umówiłam się z przyjaciółką.Ona jest już w 4 miesiącu ciąży.Wie,że się staramy,ale nie wie że się udało ;) Będzie miała niespodziankę ;)

Dzisiaj mam takiego lenia,że nic mi się nie chce. Siedzę pod kocykiem z herbatką i jest mi dobrze :)Pozdrawiam i całuję !!!

Kochana zdrówka życzę Tobie i Fasolce :D

ściskam mocno <3

201602151781.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plumb a wypoczywaj sobie:-) nalezy ci sie:-)
    ja wlasnie spijam druga kawe i biore sie za jakas robote bo prasowania mam wiecej niz ustawa przewiduje:/

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis mam wolne :) długi weekand zaczynam :)

gotuje rosołek dzis na obiadek udka pieczone i kalafior :)

ilonek, Plumb80 lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane :* mam nadzieje ze humorki dopisuja :) u mnie sloneczko swieci na calego wiec i nastroj lepszy :) Plumb wczoraj mnie dopadla migrena dla odmiany ale dzis juz na szczescie lepiej :) wlasnie gotuje obaidek dla mojego R bo ja za bardzo miesa jesc nie potrafie :)
    Plumb na kiedy ovu wyznaczyl date porodu? :>

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Czesc Kochane :* mam nadzieje ze humorki dopisuja :) u mnie sloneczko swieci na calego wiec i nastroj lepszy :) Plumb wczoraj mnie dopadla migrena dla odmiany ale dzis juz na szczescie lepiej :) wlasnie gotuje obaidek dla mojego R bo ja za bardzo miesa jesc nie potrafie :)
    Plumb na kiedy ovu wyznaczyl date porodu? :>

Nie jeszcz miesa juz jakis czas czy od momentu jak jestes w ciazy?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa od dwoch dni nie mam smaka na mieso :) a normalnie to jadlam zawsze :) w pierwszej ciazy tez mialam awersje do miesnych potraw :D u mnie to chyba standard :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Klaudiaa od dwoch dni nie mam smaka na mieso :) a normalnie to jadlam zawsze :) w pierwszej ciazy tez mialam awersje do miesnych potraw :D u mnie to chyba standard :)

To jedziemy na tym samym wozku :P Tylko, ze u mnie problem polega jeszcze na tym, ze ja wgl nie umie go ugotowac. Kazde miesa mi smierdzi jakby bylo stare. Moja mama pracuje w sklepie miesnym i jak do niej wchodze to mnie dzwiga normalnie...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ