Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    dziewczyny chyba sobie kupie dzis COSTANGUSA bo moim koleżanka pomogł zajść w ciąże mam nadzieje ze mi tez pomoże...mam nadzieje że mi nie rozleguluje @ bo mi sie nei spoźnia i jest z nia w porządku jak myśliscie?

Zaszkodzic raczej nie powinien bo z tego co wiem to jest to lek ziolowy. Ja jednak nie wierze w te cuda, ze pomagaja w zajsciu w ciaze. Po co masz sie faszerowac tabletkami? To juz lepiej jak zaczniesz brac kwas foliwy lub jakis kompleks witamin :) A przypomni mi, ktory to Twoj cykl staran?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Zaszkodzic raczej nie powinien bo z tego co wiem to jest to lek ziolowy. Ja jednak nie wierze w te cuda, ze pomagaja w zajsciu w ciaze. Po co masz sie faszerowac tabletkami? To juz lepiej jak zaczniesz brac kwas foliwy lub jakis kompleks witamin :) A przypomni mi, ktory to Twoj cykl staran?

2 ale ziołowe to nie powinny zaszkodzic no nie...

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    2 ale ziołowe to nie powinny zaszkodzic no nie...

No nie powinny ale nie nastawiaj sie tez na to, ze wezmiesz 10 tabletek i zajdziesz w ciaze. 2 cykl to naprawde bardzo malo i malo komu sie udaje. Ja w poprzedniej ciazy zanim zaszlam to jakies 9-10 miesiecy wspolzylam bez zabezpieczenia i dopiero zaskoczylo. Co prawda nie planowalismy dziecka, nie szukalam inforacji na temat tego kiedy przypadaja mi dni plodne i sreduszkowalismy jak mielismy ochote :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no wlansie ja to mysle ze po tym cyklu jak sie nei uda nie bede mierzyc temp ani ni c bo to mnie bardziej dołuje jak widze ze nie rosnie a spada...a chce 2 cykl zroboc z ovu aby miec porównanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Kochana a co z tym Twoim cieniem na tescie? Nie wiem czy dobrze wyczytalam i to o Ciebie chodzilo bo mialam duzoo do nadrabianie bo prawie 2 dni mnie tu nie bylo z powodu awarii internetu...;/
    no pojawila się slaba krecha testowa i potem jej nie było

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    hej:-)
    ja wrocilam wlasnie z drugiej pod rzad nocki, niestety ide znow do pracy na 16:/ ale coz.. kolezanka co jest w 13 tyg ciazy dostala cisnienia wysokiego i musialam awaryjnie za nia leciec.. chciala pracowac do konca roku, ale pewnie pojdzie juz na zwolnienie, zreszta chyba jej do dupy nakopie jak bedzie chciala jeszcze wrocic, niech siedzi w domu i dba o siebie:-)

malinka oby @ juz nie przyszla:-)
    wiesz coraz bardziej mam stresa hehe mam nadzieje ze sobie nie wkrecilam żeby mi @ nie przyszla później chyba test kupie

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no pojawila się slaba krecha testowa i potem jej nie było

To moze warto powtorzyc?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    aha no wlansie ja to mysle ze po tym cyklu jak sie nei uda nie bede mierzyc temp ani ni c bo to mnie bardziej dołuje jak widze ze nie rosnie a spada...a chce 2 cykl zroboc z ovu aby miec porównanie

Ja nadal przystaje przy swoim, ze takie nakrecanie w niczym nie pomoze. Ja tez tak mialam, ze ciagle patrzalam na ten swoj idealny wykres a potem plakalam jak dziecko jak przyszla @ i to jeszcze z opoznieniem. Juz nawet cienie na testach widzialam, ktorych nikt poza mna nie widzial

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie moje drogie :)

ja wczoraj zaczęłam nowy cykl @ niestety @ przylazł no trudno te ten to następny nie mam zamiaru sie poddawać :)

i wszystkie dziewczeta ktory w tym cyklu lub na tym wątku sie nie udało tez sie nie poddają SŁYSZĄ WSZYSTKIE ??!!!

zaczynamy od nowa MIKOŁAJKOWY CYKL z najpiekniejszym prezentem o jakim marzymy :D
    życze go wam wszyskim kochane a te które swoj prezencik otrzymały wcześniej niech nas wspierają i roznoszą tą cudna zarazę :D :)

Buziaki <3

Klaudiaa, karmelek, nick nieaktualny, mungo, nick nieaktualny, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

ja wczoraj zaczęłam nowy cykl @ niestety @ przylazł no trudno te ten to następny nie mam zamiaru sie poddawać :)

i wszystkie dziewczeta ktory w tym cyklu lub na tym wątku sie nie udało tez sie nie poddają SŁYSZĄ WSZYSTKIE ??!!!

zaczynamy od nowa MIKOŁAJKOWY CYKL z najpiekniejszym prezentem o jakim marzymy :D
    życze go wam wszyskim kochane a te które swoj prezencik otrzymały wcześniej niech nas wspierają i roznoszą tą cudna zarazę :D :)

Buziaki <3

Masz racje! Dalej jestem z Wami i goraco Wam kibicuje. Dla tych, ktore zaczely kolejny cykl staran wysylam swierze wiruski zeby Was pozararzac :)

mycha28, nick nieaktualny, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• karmelek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie tak pieknie zasypialo, a tu wpadl mąż w przerwie z pracy i mnie obudzil:-) ale wybaczam mu bo przyjechal z prezencikiem dla mnie:-) kupil mi perfumy:-)
    na poprawe humoru, nie powiem bo juz mi troche lepiej:-)

karolcia poczekaj jeszcze z tymi tabletkami, chociaz jeszcze z jeden cykl:-)

malinka moze powtorz jutro test:-)

nick nieaktualny, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

Buziaki <3
    Wspieram,wspieram i roznoszę cudną zarazę :)
    Mikołajkową zarazę !!! <3

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jak humorki dzisiaj? Proszę się nie poddawać i z uśmiechem witamy dzień !!!
    Te,których dopadła @ przytulam mocno,a te które mają testować - powodzenia :)

Ja dzisiaj idę popołudniu do pizzerii,umówiłam się z przyjaciółką.Ona jest już w 4 miesiącu ciąży.Wie,że się staramy,ale nie wie że się udało ;) Będzie miała niespodziankę ;)

Dzisiaj mam takiego lenia,że nic mi się nie chce. Siedzę pod kocykiem z herbatką i jest mi dobrze :)Pozdrawiam i całuję !!!

mycha28, ilonek, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Jak humorki dzisiaj? Proszę się nie poddawać i z uśmiechem witamy dzień !!!
    Te,których dopadła @ przytulam mocno,a te które mają testować - powodzenia :)

Ja dzisiaj idę popołudniu do pizzerii,umówiłam się z przyjaciółką.Ona jest już w 4 miesiącu ciąży.Wie,że się staramy,ale nie wie że się udało ;) Będzie miała niespodziankę ;)

Dzisiaj mam takiego lenia,że nic mi się nie chce. Siedzę pod kocykiem z herbatką i jest mi dobrze :)Pozdrawiam i całuję !!!

Kochana zdrówka życzę Tobie i Fasolce :D

ściskam mocno <3

201602151781.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plumb a wypoczywaj sobie:-) nalezy ci sie:-)
    ja wlasnie spijam druga kawe i biore sie za jakas robote bo prasowania mam wiecej niz ustawa przewiduje:/

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis mam wolne :) długi weekand zaczynam :)

gotuje rosołek dzis na obiadek udka pieczone i kalafior :)

ilonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane :* mam nadzieje ze humorki dopisuja :) u mnie sloneczko swieci na calego wiec i nastroj lepszy :) Plumb wczoraj mnie dopadla migrena dla odmiany ale dzis juz na szczescie lepiej :) wlasnie gotuje obaidek dla mojego R bo ja za bardzo miesa jesc nie potrafie :)
    Plumb na kiedy ovu wyznaczyl date porodu? :>

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Czesc Kochane :* mam nadzieje ze humorki dopisuja :) u mnie sloneczko swieci na calego wiec i nastroj lepszy :) Plumb wczoraj mnie dopadla migrena dla odmiany ale dzis juz na szczescie lepiej :) wlasnie gotuje obaidek dla mojego R bo ja za bardzo miesa jesc nie potrafie :)
    Plumb na kiedy ovu wyznaczyl date porodu? :>

Nie jeszcz miesa juz jakis czas czy od momentu jak jestes w ciazy?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa od dwoch dni nie mam smaka na mieso :) a normalnie to jadlam zawsze :) w pierwszej ciazy tez mialam awersje do miesnych potraw :D u mnie to chyba standard :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Klaudiaa od dwoch dni nie mam smaka na mieso :) a normalnie to jadlam zawsze :) w pierwszej ciazy tez mialam awersje do miesnych potraw :D u mnie to chyba standard :)

To jedziemy na tym samym wozku :P Tylko, ze u mnie problem polega jeszcze na tym, ze ja wgl nie umie go ugotowac. Kazde miesa mi smierdzi jakby bylo stare. Moja mama pracuje w sklepie miesnym i jak do niej wchodze to mnie dzwiga normalnie...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ