X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkich wywiało ....:-)Ja wiem.nowe cykle i koniec ...po kobitach tylko <3<3<3<3 :-D

Plumb80 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczynki :* Kładę się, bo jutro wolne, ale z rana do fryzjera lecę. Później z mężem do kina i po dniu :) Długi weekend, więc przynajmniej miło czas spędzimy :)

iza30 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Chyba wszystkich wywiało ....:-)Ja wiem.nowe cykle i koniec ...po kobitach tylko <3<3<3<3 :-D
    Rok temu to wiem, że był Deichmann przy Koronie ;) Teraz rzadko bywam w tych okolicach. U mnie <3 nie ma jeszcze, bo M. nie lubi po czerwonym morzu pływać ;)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Rok temu to wiem, że był Deichmann przy Koronie ;) Teraz rzadko bywam w tych okolicach. U mnie <3 nie ma jeszcze, bo M. nie lubi po czerwonym morzu pływać ;)

To witaj w klubie...jutro od 9tej bede u fryzjera :-D...No moj maz tez tego nie lubi mowi ze nie jest Apaczem :-D
    Udanej fryzurki :-*

63b363a823.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    To witaj w klubie...jutro od 9tej bede u fryzjera :-D...No moj maz tez tego nie lubi mowi ze nie jest Apaczem :-D
    Udanej fryzurki :-*
    Tobie również :) Widzę, że nawet na tę samą godzinę mamy :) Ja farbuję i skracam troszkę :) Wczoraj myślałam, że nawet bardzo obetnę i grzywę sobie bardziej wytnę (mam taką wręcz niewidoczną skośną), ale szkoda mi włosów, bo mam do połowy pleców i tylko zetnę tyle, ile potrzeba, żeby ładnie wyglądały :) Dobrej nocy :* Teraz to już lecę na pewno :D

iza30 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Tobie również :) Widzę, że nawet na tę samą godzinę mamy :) Ja farbuję i skracam troszkę :) Wczoraj myślałam, że nawet bardzo obetnę i grzywę sobie bardziej wytnę (mam taką wręcz niewidoczną skośną), ale szkoda mi włosów, bo mam do połowy pleców i tylko zetnę tyle, ile potrzeba, żeby ładnie wyglądały :) Dobrej nocy :* Teraz to już lecę na pewno :D

Lec ja robie balejage :-)i grzywke :-)....Spij dobrze ja tez mykam...Śpijcie dobrze :-)

iza30 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Dobrej nocy dziewczynki :* Kładę się, bo jutro wolne, ale z rana do fryzjera lecę. Później z mężem do kina i po dniu :) Długi weekend, więc przynajmniej miło czas spędzimy :)
    Ja tez jutro ide z Andrzejem do kina :P

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki Słoneczka moje i spokojnej nocy Wam życzę <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc laseczki ;) a ja nie dawno wrocilam od mamusi hehe okresu nie mam jeszcze tylko jak jechaliśmy do mojej mamy strasznie mi się siku chciało pierwszy raz tak miałam ze nie pęcherz mnie boli tylko jakby ktoś mi cewnik podlaczyl, zle się trochę czułam ale już okej ... noo najlepsze ze moja mama do mojego taty mowi tak ; będziesz drugi raz dziadkiem hehe a ja mamuska jeszcze nie zapeszaj bo może @ przyjść w każdej chwili .. kurcze chciałabym zostać dluzej tu ale ide się wykapac i polozyc , troszkę zmeczona jestem ;*:*:*:* wiec milej nocki i spokojnej wam zycze i wybaczcie ze już uciekam ;* do jutra trzymajcie kciuki żeby wredna malpa nie nawiedzila mnie z rana

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej babki :)
    a ja wczoraj tak zaorana robota byłam, że nawet nie miałam chwili zajrzeć do was :/
    lecę zaraz do pracki. a tak się cieszę, zę 3dniowy weekend teraz :D bo za tydzień będe musiała sobota i niedziela być w delegacji- akurat na owulkę :(

miłego dzionka :D

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek dziewczyny :)
    Milego dzionka zycze wszystkim.
    Jak samopoczucie? Ja siedze i wlasnie dopijam kawe i czuje ze zbliza sie do mnie wredna @ wielkimy krokami :P

Plumb80, ilonek lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej :)A ja wcinam moja owsianke na sniadanko i na 9ta pedze do fryzjera na 13sta dentysta więc dzień rozbiegany :)
    Izuś smaczej kawki :*
    Do mnie tez niedługo @ zawita

iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    A ja zbijam bąki... Bym się wzięła za jakąś konkretną pracę, a tak to muzyczka sobie leci, świeczki się palą, gazeta, laptop i się zastanawiam, co tu robić, żeby nie myśleć o pragnieniu posiadania dziecka w tym cyklu, żeby to było na spontanie. Czyli inaczej mówiąc, myślę o tym, jak nie myśleć :D

Też bym tak chciala ale zawsze w podswiadomosci zostaje pragnienie:)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz po sniadanku ;) i nie wiem co mam robic chyba posprzatam dom bo weekend mam szkole;/

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was:) Ja tez dopiero teraz wstalam i zastanawiam sie co dalej robic :P Nic mi sie nie chce :P

iza30, Plumb80, ilonek lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ;) a ja wlasnie kawke będę pila nie mierzyłam tempki bo jakos mi się nie chce , okresu dalej nie mam i zle się czuje cos

iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    czesc dziewczyny ;) a ja wlasnie kawke będę pila nie mierzyłam tempki bo jakos mi się nie chce , okresu dalej nie mam i zle się czuje cos

Kochana a co z tym Twoim cieniem na tescie? Nie wiem czy dobrze wyczytalam i to o Ciebie chodzilo bo mialam duzoo do nadrabianie bo prawie 2 dni mnie tu nie bylo z powodu awarii internetu...;/

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chyba sobie kupie dzis COSTANGUSA bo moim koleżanka pomogł zajść w ciąże mam nadzieje ze mi tez pomoże...mam nadzieje że mi nie rozleguluje @ bo mi sie nei spoźnia i jest z nia w porządku jak myśliscie?

• karmelek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:-)
    ja wrocilam wlasnie z drugiej pod rzad nocki, niestety ide znow do pracy na 16:/ ale coz.. kolezanka co jest w 13 tyg ciazy dostala cisnienia wysokiego i musialam awaryjnie za nia leciec.. chciala pracowac do konca roku, ale pewnie pojdzie juz na zwolnienie, zreszta chyba jej do dupy nakopie jak bedzie chciala jeszcze wrocic, niech siedzi w domu i dba o siebie:-)

malinka oby @ juz nie przyszla:-)

Plumb80, ilonek, mungo lubią tę wiadomość

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ