start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonek wrote:Chyba wszystkich wywiało ....:-)Ja wiem.nowe cykle i koniec ...po kobitach tylko
<3<3<3
Teraz rzadko bywam w tych okolicach. U mnie
nie ma jeszcze, bo M. nie lubi po czerwonym morzu pływać
-
myszkaazi wrote:Rok temu to wiem, że był Deichmann przy Koronie
Teraz rzadko bywam w tych okolicach. U mnie
nie ma jeszcze, bo M. nie lubi po czerwonym morzu pływać
To witaj w klubie...jutro od 9tej bede u fryzjera...No moj maz tez tego nie lubi mowi ze nie jest Apaczem
Udanej fryzurki :-*
-
ilonek wrote:To witaj w klubie...jutro od 9tej bede u fryzjera
...No moj maz tez tego nie lubi mowi ze nie jest Apaczem
Udanej fryzurki :-*Widzę, że nawet na tę samą godzinę mamy
Ja farbuję i skracam troszkę
Wczoraj myślałam, że nawet bardzo obetnę i grzywę sobie bardziej wytnę (mam taką wręcz niewidoczną skośną), ale szkoda mi włosów, bo mam do połowy pleców i tylko zetnę tyle, ile potrzeba, żeby ładnie wyglądały
Dobrej nocy :* Teraz to już lecę na pewno
iza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Tobie również
Widzę, że nawet na tę samą godzinę mamy
Ja farbuję i skracam troszkę
Wczoraj myślałam, że nawet bardzo obetnę i grzywę sobie bardziej wytnę (mam taką wręcz niewidoczną skośną), ale szkoda mi włosów, bo mam do połowy pleców i tylko zetnę tyle, ile potrzeba, żeby ładnie wyglądały
Dobrej nocy :* Teraz to już lecę na pewno
Lec ja robie balejage :-)i grzywke....Spij dobrze ja tez mykam...Śpijcie dobrze
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc laseczki
a ja nie dawno wrocilam od mamusi hehe okresu nie mam jeszcze tylko jak jechaliśmy do mojej mamy strasznie mi się siku chciało pierwszy raz tak miałam ze nie pęcherz mnie boli tylko jakby ktoś mi cewnik podlaczyl, zle się trochę czułam ale już okej ... noo najlepsze ze moja mama do mojego taty mowi tak ; będziesz drugi raz dziadkiem hehe a ja mamuska jeszcze nie zapeszaj bo może @ przyjść w każdej chwili .. kurcze chciałabym zostać dluzej tu ale ide się wykapac i polozyc , troszkę zmeczona jestem ;*:*:*:* wiec milej nocki i spokojnej wam zycze i wybaczcie ze już uciekam ;* do jutra trzymajcie kciuki żeby wredna malpa nie nawiedzila mnie z rana
iza30 lubi tę wiadomość
-
jej babki
a ja wczoraj tak zaorana robota byłam, że nawet nie miałam chwili zajrzeć do was
lecę zaraz do pracki. a tak się cieszę, zę 3dniowy weekend terazbo za tydzień będe musiała sobota i niedziela być w delegacji- akurat na owulkę
miłego dzionkaiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:A ja zbijam bąki... Bym się wzięła za jakąś konkretną pracę, a tak to muzyczka sobie leci, świeczki się palą, gazeta, laptop i się zastanawiam, co tu robić, żeby nie myśleć o pragnieniu posiadania dziecka w tym cyklu, żeby to było na spontanie. Czyli inaczej mówiąc, myślę o tym, jak nie myśleć
Też bym tak chciala ale zawsze w podswiadomosci zostaje pragnienie:)iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:czesc dziewczyny
a ja wlasnie kawke będę pila nie mierzyłam tempki bo jakos mi się nie chce , okresu dalej nie mam i zle się czuje cos
Kochana a co z tym Twoim cieniem na tescie? Nie wiem czy dobrze wyczytalam i to o Ciebie chodzilo bo mialam duzoo do nadrabianie bo prawie 2 dni mnie tu nie bylo z powodu awarii internetu...;/ -
nick nieaktualny
-
hej:-)
ja wrocilam wlasnie z drugiej pod rzad nocki, niestety ide znow do pracy na 16:/ ale coz.. kolezanka co jest w 13 tyg ciazy dostala cisnienia wysokiego i musialam awaryjnie za nia leciec.. chciala pracowac do konca roku, ale pewnie pojdzie juz na zwolnienie, zreszta chyba jej do dupy nakopie jak bedzie chciala jeszcze wrocic, niech siedzi w domu i dba o siebie:-)
malinka oby @ juz nie przyszla:-)Plumb80, ilonek, mungo lubią tę wiadomość