X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby tak ale jak dla mnie mi smutno jak czytam o tych ich objawach...nie widza tego ze nam przykrość robią i nie porównujcie mnie do kady!Poprostu pisze co myśle...

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan na pewno sie uda :) musi! innej opcji nie ma :* na bierzaco rozsiewamy wirusy :)

Dukan23 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    niby tak ale jak dla mnie mi smutno jak czytam o tych ich objawach...nie widza tego ze nam przykrość robią i nie porównujcie mnie do kady!Poprostu pisze co myśle...

Dziewczyno wez sie ogarnij i nie wydzieraj sie tu po mnie bo ja tego nie robie. To nie dawaj ludziom powodow do tego...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa nie stresuj się bo to nie jest wskazane :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty chyba nie widziałas poprzez napisanie Klaudia krzyków;) ja psize spokojnie:)

od dzis tu jzu jest wątek cięzarnych:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    No bez przesady! Karolcia wrzuć na luz. Dziewczyny są w tym wątku od początku, a że zaszły to bardzo dobrze. Może przestań się do nich odzywać, bo są w ciąży. Też mi mega kurewsko przykro, że nie jestem w ciąży, bo chciałam od razu po poronieniu być, ale to nie znaczy, że mam zabić wszystkie kobiety w ciąży czy dzieci, bo one są a ja nie! Luuuudzie...

Tak poza tym - wróciłam od fryzjera i jestem zachwycona!:) Mam taki dobry humor, w ogóle przypomniało mi się, co to znaczy cieszyć się życiem i sobą :) Niedługo śmigamy do kina :)

Margotka87, iza30, mungo lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Ty chyba nie widziałas poprzez napisanie Klaudia krzyków;) ja psize spokojnie:)

od dzis tu jzu jest wątek cięzarnych:)

wiesz co może najlepiej sobie zaloz watek pt zakaz wstepu ciezarnym :/
    ja chyba jestem albo za glupia albo za stara pomimo 26lat :/ ale kompletnie Cie dziewczyno nie potrafie zrozumiec:) stwierdzenie ze to jest teraz watek dla ciezarnych to dla mnie wyolbrzymienie tematu naszego "sporu". jak bys njie zauwazyla raz mi sie zdarzyło napisac cos o moicgh objawach a Ty z tego robisz problem na skale swiatowa :) albo jestes aspołeczna albo po prostu lubisz sobie problemow dokladac :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Karolcia masz racje. To, ze napisalam, ze zaczynam 10 tydzien i ze mnie odrzuca od miesa to od razu zalozylam watek ciezarnych. Widzialas zebym tu dziennie wypisywala swoje objawy albo dolegliwosci? Staram sie dostosowac do wszystkich tematow jakie tu sa na tym watku. A mi sie przykro zrobilo po Twoim komentarzu bo odnioslam wrazenie, ze nie potrafisz sie cieszyc ze szczescia innych dziewczyn. Ja przechodzilam przez to samo co Ty i staralam sie 5 miesiecy zanim zobaczylam 2 kreseczke na tescie. Na Ciebie tez przyjdzie pora.

Margotka87, Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie wiem po co sie spinacie ja wam tylko napsiałam ze mi przykro jak tak to czytam i tyle...a zreszta teraz sobie bede tylko wykresy notowac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 13:31

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanowilabym sie czy My sie spinamy czy Ty niepotrzebnie robisz spine :) a my tylko zareagowałyśmy :) nie wiem po co co chwiel dopisujesz ze juz tu pisac nie bedziesz albo ze tylko wykres bedzieszz prowadzic itd ? to troche jak bys z siebie robila mala rozkapryszona dziewczynke ktora nie dostala lizaka i jest nie po jej mysli :) to zrobi na zlosc i juz pisac z nami nie bedzie :/

mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:

karolcia nie ma o co robić afery :)
    dziewczyny tu zaczynały na tym wątku swój cykl no i im sie poszczęściło są w ciązy i super bardzo się z tego ciesze :)
    nie widzę powodu żeby miały zmieniać wątek

też jestem zła ze mi sie nie udało i jest mi przykro że mnie mogę z nimi pogadać o moich objawach ciążowych ale to nie jest powód żebym ich odrazu nienawidziła i nie chciała z nimi pisać na wątku

a po drugie to sądzę że gdybyś to ty była na ich miejscu i by ci sie udało to tez byś pisała o ciążowych objawach więc nie przesadzaj ;)

starasz sie drugi cykl wiec nie ma co dramatyzować uda ci sie napewno tu są dziewczyny które sie starają kilka lat ( ja sama od 1,5 roku ) i nie obrażają sie na te co zaszły tak wiec luzik :)

Margotka87, Plumb80, iza30, mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze i mnie ponioslo sorki :(przepraszam was ehhh co to mi sie dzieje;(

mungo lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu na sile nikogo trzymac nie bedziemy a nikt Cie stad nie wyrzucil i nie wiem czym jest spowodowane Twoje oburzenie... Przykro mi, ze nie potrafisz sie cieszyc ze szczescia innych osob i patrzysz tylko na czubek wlasnego nosa

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko ;)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia nie oto chodzi ze patrze na czubek swojego nosa coś mnie poniosło eh ze mna...wybaczcie mi ;)

Margotka87 lubi tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Klaudia nie oto chodzi ze patrze na czubek swojego nosa coś mnie poniosło eh ze mna...wybaczcie mi ;)

Kochana wiem że jest ci przykro i smutno i jesteś zła na cały świat że nie wyszło ja tez jestem nawet nie wiesz jak bardzo ale nie wylewam tej złości na te którym sie udało to nic nie da a tylko nie potrzebnie dojdzie do jakich konfliktów a to nie o to chodzi tu mamy sie wspierać a nie kłocić :)

głowa do góry i ruszamy pełną parą w nowy cykl :) powodzenia ci życzę i wszystkim które zaczynają od nowa :) <3

mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spaliłam mięsko !

mungo lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem mycha28 nie iwem co to mi się porobiło ;/

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    wiem mycha28 nie iwem co to mi się porobiło ;/

to wszystko przez te hormony :D

201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    spaliłam mięsko !

brawoo ;) ciekawe co maż na taki obiadek :)

Margotka87, mungo lubią tę wiadomość

201602151781.png
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ