start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:niby tak ale jak dla mnie mi smutno jak czytam o tych ich objawach...nie widza tego ze nam przykrość robią i nie porównujcie mnie do kady!Poprostu pisze co myśle...
Dziewczyno wez sie ogarnij i nie wydzieraj sie tu po mnie bo ja tego nie robie. To nie dawaj ludziom powodow do tego... -
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:niby tak ale jak dla mnie mi smutno jak czytam o tych ich objawach...nie widza tego ze nam przykrość robią i nie porównujcie mnie do kady!Poprostu pisze co myśle...
Tak poza tym - wróciłam od fryzjera i jestem zachwycona! Mam taki dobry humor, w ogóle przypomniało mi się, co to znaczy cieszyć się życiem i sobą Niedługo śmigamy do kinaMargotka87, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Karolcia26 wrote:Ty chyba nie widziałas poprzez napisanie Klaudia krzyków;) ja psize spokojnie:)
od dzis tu jzu jest wątek cięzarnych:)
wiesz co może najlepiej sobie zaloz watek pt zakaz wstepu ciezarnym
ja chyba jestem albo za glupia albo za stara pomimo 26lat ale kompletnie Cie dziewczyno nie potrafie zrozumiec:) stwierdzenie ze to jest teraz watek dla ciezarnych to dla mnie wyolbrzymienie tematu naszego "sporu". jak bys njie zauwazyla raz mi sie zdarzyło napisac cos o moicgh objawach a Ty z tego robisz problem na skale swiatowa albo jestes aspołeczna albo po prostu lubisz sobie problemow dokladac -
Tak Karolcia masz racje. To, ze napisalam, ze zaczynam 10 tydzien i ze mnie odrzuca od miesa to od razu zalozylam watek ciezarnych. Widzialas zebym tu dziennie wypisywala swoje objawy albo dolegliwosci? Staram sie dostosowac do wszystkich tematow jakie tu sa na tym watku. A mi sie przykro zrobilo po Twoim komentarzu bo odnioslam wrazenie, ze nie potrafisz sie cieszyc ze szczescia innych dziewczyn. Ja przechodzilam przez to samo co Ty i staralam sie 5 miesiecy zanim zobaczylam 2 kreseczke na tescie. Na Ciebie tez przyjdzie pora.
Margotka87, Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zastanowilabym sie czy My sie spinamy czy Ty niepotrzebnie robisz spine a my tylko zareagowałyśmy nie wiem po co co chwiel dopisujesz ze juz tu pisac nie bedziesz albo ze tylko wykres bedzieszz prowadzic itd ? to troche jak bys z siebie robila mala rozkapryszona dziewczynke ktora nie dostala lizaka i jest nie po jej mysli to zrobi na zlosc i juz pisac z nami nie bedzie
mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
karolcia nie ma o co robić afery
dziewczyny tu zaczynały na tym wątku swój cykl no i im sie poszczęściło są w ciązy i super bardzo się z tego ciesze
nie widzę powodu żeby miały zmieniać wątek
też jestem zła ze mi sie nie udało i jest mi przykro że mnie mogę z nimi pogadać o moich objawach ciążowych ale to nie jest powód żebym ich odrazu nienawidziła i nie chciała z nimi pisać na wątku
a po drugie to sądzę że gdybyś to ty była na ich miejscu i by ci sie udało to tez byś pisała o ciążowych objawach więc nie przesadzaj
starasz sie drugi cykl wiec nie ma co dramatyzować uda ci sie napewno tu są dziewczyny które sie starają kilka lat ( ja sama od 1,5 roku ) i nie obrażają sie na te co zaszły tak wiec luzikMargotka87, Plumb80, iza30, mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:Klaudia nie oto chodzi ze patrze na czubek swojego nosa coś mnie poniosło eh ze mna...wybaczcie mi
Kochana wiem że jest ci przykro i smutno i jesteś zła na cały świat że nie wyszło ja tez jestem nawet nie wiesz jak bardzo ale nie wylewam tej złości na te którym sie udało to nic nie da a tylko nie potrzebnie dojdzie do jakich konfliktów a to nie o to chodzi tu mamy sie wspierać a nie kłocić
głowa do góry i ruszamy pełną parą w nowy cykl powodzenia ci życzę i wszystkim które zaczynają od nowamungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny