start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Margotka87 wrote:mi sie marzy jakies fajne spedzenie niedzieli ale nie wiem co wymyslic?
No i wlasnie tu jest ten problem...Ja tez go zawsze mam w kazdy wolny weekend. Jak mowie do Dawida, ze porobilabym cos "tworczego" to zawsze mi mowi: no ja tez to wymysl cos...Zazwyczaj konczylo sie na tym, ze szylismy do knajpy ze znajomymi albo oni przychodzi do nas/ my do nich...Margotka87, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Malinka tak patrze na Twoj wyres to naprawde szalony Tempke mierzylas od polowy cyklu, serduszek nie ma zaznaczonych:P Mam nadzieje, ze zielona krope chociaz zaznaczysz
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:ewcia2337196 nie da się nie myslec:) poprostu trzeba sie nastawic co ma byc to bedzie i nie szukac sobiej objawów bo później jest wielkie rozczrowanie wiem po sobie jak ja plakałam ze @ przyszła przez 3h nei mogłam do siebie dojść...Lepiej się ucieszyć z ciaży z zaskoczanie jak znowu się rozczarowac...Nie myśl sobie że mi sie to łatwko pisze bo nie raz mam kryzysy poplacze się ale wtedy wchodze na ovu i dziewczyny zawsze pomoga posawić na nogi za co je uwielbiam:*
dobrze napisałyscie ze serduszkuja i pija a co trezeba ja wlansie sobie pije piwko z mężem i zaczynamy ogladac film tak więc wam życze kochane spokojnej nocy
Klaudia Margotka Plumb przepraszam was jeszcze raz za moją akcje ostatnią...dzieki ze mnie sprowadziłyscie na ziemie;)
Kochana,jak już pisałam - każda ma swoją chwilę słabości I tak Cię kocham Nie przejmuj się,było - minęło.Odwiedź nas czasem na naszym forum I dołącz do nas jak najszybciej Trzymamy za Was wszystkie kciuki codziennie !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:cos tam zaznaczyłam nie zaczelam od początku cyklu bo jak mi się skonczyla @ to dopiero po tyg.tu was znalazłam i ta strone ;p a @ jeszcze nie ma mąż ciagle mi gada ze cycki mi urosły no ja tez zauwazylam ze jakos odrobine większe się zrobily musze staniki pokupywac bo sa za male ;p
TRZYMAM KCIUKI
oby te duże cycusie były zwiastunem fasolki -
Ewelina23 wrote:Czesc kochane jednak sie nie zmienilo dzis nie moge nic zaznaczyc bo dzisiejszy dzien mialam wczoraj i dzis mam na wykresie 10 no i nic zaznaczyc nie moge usune ten ovu w cholere zaraz im napisze wiadomosc bo mi wczoraj nie odpisali .
kochana a sprobuj tak :
- wejdź w Moje ovu i wybierz Przeglad cykli
pod poprzednim wykresem będzie bodajże Udostepnij wykres wybierz to i powinno ci na obecnym wykresie zaznaczyć taka strzałkę dzieki której bedziesz mogła sie cofnać do poprzedniego wykresu
-wybierz potem wczorajszy dzień i bedziesz mogła zmienić plamienie na krwawienie i zaczniesz wykres o 9 listopada
spróbuj ja tak zrobiłam może tobie tez sie uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Powodzenia Ania,cały czas trzymam kciuki za Ciebie
Kada i Malinka - mam nadzieję,że się zazieleni niebawem
Jak tam dziewczyny?Pozdrawiam i miłej niedzieli dla Was wszystkich !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:kochana a sprobuj tak :
- wejdź w Moje ovu i wybierz Przeglad cykli
pod poprzednim wykresem będzie bodajże Udostepnij wykres wybierz to i powinno ci na obecnym wykresie zaznaczyć taka strzałkę dzieki której bedziesz mogła sie cofnać do poprzedniego wykresu
-wybierz potem wczorajszy dzień i bedziesz mogła zmienić plamienie na krwawienie i zaczniesz wykres o 9 listopada
spróbuj ja tak zrobiłam może tobie tez sie uda -
uff... doczytalam was:-)
ania ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam faze na grzyby! wszystkie pod kazda postacia, ale najbardziej lubilam grzybki marynowane, same wyjadalam ze sloika i sledzie!! do tej pory ze mnie sie smieja ze tak jadlam .
a powiedz mi robilas nastepny test? bo nie moge Twoich notatek odczytac
malinka ty tez powtorz test!!
lece szykowac obiad . dobrze ze mieso jest z wczoraj . do tego mialam ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy ktoras tu wczoraj miala to samo czytalam . ale dzis chyba zwykle ziemniaki wstawie bo juz mi sie nie chce kombinowac .iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość