Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    mi sie marzy jakies fajne spedzenie niedzieli ale nie wiem co wymyslic? :(

No i wlasnie tu jest ten problem...Ja tez go zawsze mam w kazdy wolny weekend. Jak mowie do Dawida, ze porobilabym cos "tworczego" to zawsze mi mowi: no ja tez to wymysl cos...Zazwyczaj konczylo sie na tym, ze szylismy do knajpy ze znajomymi albo oni przychodzi do nas/ my do nich...

Margotka87, iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka tak patrze na Twoj wyres to naprawde szalony :P Tempke mierzylas od polowy cyklu, serduszek nie ma zaznaczonych:P Mam nadzieje, ze zielona krope chociaz zaznaczysz :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia u mnie pdoobny problem ze jak przyjdzie co do czego to ja mam cios wymyslic :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u mnie jest identycznie a pomyslow tez brak...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja spedzam niedziele w pracy:(\

ale mam male pocieszenie.... ide z dzieciakiem do kina dziś...

( pracuje prywatnym domu jako opiekunka dziecieca)

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane jednak sie nie zmienilo dzis nie moge nic zaznaczyc bo dzisiejszy dzien mialam wczoraj i dzis mam na wykresie 10 no i nic zaznaczyc nie moge usune ten ovu w cholere zaraz im napisze wiadomosc bo mi wczoraj nie odpisali .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Malinka tak patrze na Twoj wyres to naprawde szalony :P Tempke mierzylas od polowy cyklu, serduszek nie ma zaznaczonych:P Mam nadzieje, ze zielona krope chociaz zaznaczysz :)
    cos tam zaznaczyłam nie zaczelam od początku cyklu bo jak mi się skonczyla @ to dopiero po tyg.tu was znalazłam i ta strone ;p a @ jeszcze nie ma mąż ciagle mi gada ze cycki mi urosły no ja tez zauwazylam ze jakos odrobine większe się zrobily musze staniki pokupywac bo sa za male ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ewcia2337196 nie da się nie myslec:) poprostu trzeba sie nastawic co ma byc to bedzie ;) i nie szukac sobiej objawów bo później jest wielkie rozczrowanie wiem po sobie jak ja plakałam ze @ przyszła przez 3h nei mogłam do siebie dojść...Lepiej się ucieszyć z ciaży z zaskoczanie jak znowu się rozczarowac...Nie myśl sobie że mi sie to łatwko pisze bo nie raz mam kryzysy poplacze się ale wtedy wchodze na ovu i dziewczyny zawsze pomoga posawić na nogi za co je uwielbiam:*

dobrze napisałyscie ze serduszkuja :) i pija a co trezeba ja wlansie sobie pije piwko z mężem i zaczynamy ogladac film tak więc wam życze kochane spokojnej nocy

Klaudia Margotka Plumb przepraszam was jeszcze raz za moją akcje ostatnią...dzieki ze mnie sprowadziłyscie na ziemie;)

Kochana,jak już pisałam - każda ma swoją chwilę słabości ;) I tak Cię kocham <3 Nie przejmuj się,było - minęło.Odwiedź nas czasem na naszym forum ;) I dołącz do nas jak najszybciej :) Trzymamy za Was wszystkie kciuki codziennie !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    to jaka ty to luteinę bierzesz ze nie dobra? ja miałam dopochwowo ja
    ja mam podjezykowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Ania,cały czas trzymam kciuki za Ciebie <3
    Kada i Malinka - mam nadzieję,że się zazieleni niebawem ;)
    Jak tam dziewczyny?Pozdrawiam i miłej niedzieli dla Was wszystkich !!!

iza30 lubi tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    cos tam zaznaczyłam nie zaczelam od początku cyklu bo jak mi się skonczyla @ to dopiero po tyg.tu was znalazłam i ta strone ;p a @ jeszcze nie ma mąż ciagle mi gada ze cycki mi urosły no ja tez zauwazylam ze jakos odrobine większe się zrobily musze staniki pokupywac bo sa za male ;p

TRZYMAM KCIUKI :)

oby te duże cycusie były zwiastunem fasolki ;)

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez trzymam &&& za wszystko i za wszystkie:)

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc kochane jednak sie nie zmienilo dzis nie moge nic zaznaczyc bo dzisiejszy dzien mialam wczoraj i dzis mam na wykresie 10 no i nic zaznaczyc nie moge usune ten ovu w cholere zaraz im napisze wiadomosc bo mi wczoraj nie odpisali .

kochana a sprobuj tak :
    - wejdź w Moje ovu i wybierz Przeglad cykli
    pod poprzednim wykresem będzie bodajże Udostepnij wykres wybierz to i powinno ci na obecnym wykresie zaznaczyć taka strzałkę dzieki której bedziesz mogła sie cofnać do poprzedniego wykresu
    -wybierz potem wczorajszy dzień i bedziesz mogła zmienić plamienie na krwawienie i zaczniesz wykres o 9 listopada

spróbuj ja tak zrobiłam może tobie tez sie uda ;)

201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    ja tez trzymam &&& za wszystko i za wszystkie:)

witam nowa kolezanke :) powodzenia :)

Anka10222 lubi tę wiadomość

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ja mam podjezykowa
    to smakuje jak tynk hehe mama moja mi opowiadala

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Powodzenia Ania,cały czas trzymam kciuki za Ciebie <3
    Kada i Malinka - mam nadzieję,że się zazieleni niebawem ;)
    Jak tam dziewczyny?Pozdrawiam i miłej niedzieli dla Was wszystkich !!!
    tez mam taka nadzieje jutro się okaze ale test chyba za pare dni zrobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    TRZYMAM KCIUKI :)

oby te duże cycusie były zwiastunem fasolki ;)
    hehehe już nie bawem się okaze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    kochana a sprobuj tak :
    - wejdź w Moje ovu i wybierz Przeglad cykli
    pod poprzednim wykresem będzie bodajże Udostepnij wykres wybierz to i powinno ci na obecnym wykresie zaznaczyć taka strzałkę dzieki której bedziesz mogła sie cofnać do poprzedniego wykresu
    -wybierz potem wczorajszy dzień i bedziesz mogła zmienić plamienie na krwawienie i zaczniesz wykres o 9 listopada

spróbuj ja tak zrobiłam może tobie tez sie uda ;)
    nie moge kochana zrobic dobra niech tak zostanie jeden dzien @ mi znikl to nie bedzie na owulke ze zle wskaze

• iza30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)
    Sorki ze mnie prawie wogole nie ma ale mam weekend w ciaglym biegu, kiedy ja to wszystko nadrobie maskara, milej niedzieli wszystkim zycze :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff... doczytalam was:-)
    ania ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam faze na grzyby! wszystkie pod kazda postacia, ale najbardziej lubilam grzybki marynowane, same wyjadalam ze sloika i sledzie!! do tej pory ze mnie sie smieja ze tak jadlam :-).
    a powiedz mi robilas nastepny test? bo nie moge Twoich notatek odczytac :/

malinka ty tez powtorz test!!

lece szykowac obiad :-). dobrze ze mieso jest z wczoraj :-). do tego mialam ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy :-) ktoras tu wczoraj miala to samo czytalam :-). ale dzis chyba zwykle ziemniaki wstawie bo juz mi sie nie chce kombinowac :-).

iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość

‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ