start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:OoO jaka ladna To Wy robicie remont calego mieszkania?[/QUOTE
No tak, nigdy nie mieliśmy czasu na to aby zrobić porządny remont. Teraz jak stanęliśmy na nogi to stwierdziliśmy że skoro chcemy mieć dziecko, to powinniśmy zrobić wszystko żeby temu maleństwu żyło sie jak najlepiej -
nick nieaktualnykarmelek wrote:uff... doczytalam was:-)
ania ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam faze na grzyby! wszystkie pod kazda postacia, ale najbardziej lubilam grzybki marynowane, same wyjadalam ze sloika i sledzie!! do tej pory ze mnie sie smieja ze tak jadlam .
a powiedz mi robilas nastepny test? bo nie moge Twoich notatek odczytac
malinka ty tez powtorz test!!
lece szykowac obiad . dobrze ze mieso jest z wczoraj . do tego mialam ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy ktoras tu wczoraj miala to samo czytalam . ale dzis chyba zwykle ziemniaki wstawie bo juz mi sie nie chce kombinowac . -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:dzis leci a taki balagan zostawila rozjebala sie z cala walizka i ciuchami na caly salon zwrocilam jej uwage zeby to ogarnela bo nie mozna przejsc a ta do mnie z ryjem bo inaczej tego nie mozna nazwac sorrki ze tak bluznie no alle nie wytrzymam zaraz
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Co tu taka cisza? Myslalam, ze bd musiala Was nadrabiac a tu zaledwie 1 str zapisalyscie Ja dalej siedze w domu i brak pomyslow na niedzielne popoludnie...;/ I pewnie tak caly dzien spedze w lozku z laptopem na kolanach
-
malinka19 wrote:a ja z corcia pospalam sobie z półtorej godziny bo mnie tak zlapalo ze zasnelam hehe
Ja po obiedzie tez sie polozylam;p I tak oto tym sposobem leze juz prawie caly dzien Mysle jak urzadzic pokoj dzieciecy. Mowilam, ze nic nie bd robila, nie kupie ani 1 rzeczy zanim sie nie urodzi a teraz juz najchetniej bym latala po sklepach -
Dukan23 wrote:Klaudiaa wrote:OoO jaka ladna To Wy robicie remont calego mieszkania?[/QUOTE
No tak, nigdy nie mieliśmy czasu na to aby zrobić porządny remont. Teraz jak stanęliśmy na nogi to stwierdziliśmy że skoro chcemy mieć dziecko, to powinniśmy zrobić wszystko żeby temu maleństwu żyło sie jak najlepiej
My tez tak to odkladamy w czasie. Tu cos wyskoczy tu znow cos i ie umiemy sie do tego zabrac...Mam nadzieje, ze do czerwca zdarzymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-