start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ja to w 12-13dpo powinnam dostac juz plamien heh noi druga sprawa pierwszy raz mi wyszla krecha(cien ) na tescie o czulosci 25 , nic mnie nie boli tylko czasem brzuch i jajniki ale to takie cmnienie ciagniecie
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ja to w 12-13dpo powinnam dostac juz plamien heh noi druga sprawa pierwszy raz mi wyszla krecha(cien ) na tescie o czulosci 25 , nic mnie nie boli tylko czasem brzuch i jajniki ale to takie cmnienie ciagniecie
Ja tu nie chce nikogo nakrecac ale ja wiem jak sie to u Ciebie zakonczyEwelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:kochana przykro
Ale ustawilas takie zdjecie ze myslalam ze juz duza jest . A zapomialam o tym co pisalas wczesniej :/Ale ja glupia jestem wybacz mi ale dzis przez tamta moj mozg nie mysli
Nic sie nie staloJa mam dni,ze tez o tym zapominam...Moze nie tyle co zapominam ale nie umie sie z tym pogodzic i staje sie to dla mnie takie niezrozumiale, ze az nieprawdziwe...
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Nic sie nie stalo
Ja mam dni,ze tez o tym zapominam...Moze nie tyle co zapominam ale nie umie sie z tym pogodzic i staje sie to dla mnie takie niezrozumiale, ze az nieprawdziwe...
buziaki