start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ania nie wiem dokladnie o co tez chodzi ale ja mam waska miednice czy cos takiego i juz na jakims etapie ciazy lekarz mi pow, ze zastanawia se na cc a potem juz nie bylo problemu bo mialam ulozenie posladkowe co jest wskazaniem do cesarki
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ale po cesarce tez umierasz z bolu
-
nick nieaktualnywiesz co ja bylam taka wystraszona zee ale na wypisie mam napisane to co już tu keidys pisałam niewspolmiernosc porodowa brak postepow w fazie pierwszej czy cos takiego bym musiala zobaczyć i nie wiem teraz czy lekarz mi mowil na porodówce ze jestem waska w miednicy dlatego cc albo jak rozmawial z moja mama , kurde bo moja mama to samo mi gada ze nie mogłam urodzić bo waska w miednicy jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejoooo ale się dzis porozpisywałyscie:) widze Klaudia że w łozku cały czs;D Ja tam dzis po sklepach po szkole jezdziłam z mężem:) byłam w fashion husie uwielbiam tam jezdzic zleciał mi dzis dzień mega;) a zaraz jade z mężem do teściów po chleb bo teść sam robi swój chleb:) poźniej jakis filmik:P
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:hejoooo ale się dzis porozpisywałyscie:) widze Klaudia że w łozku cały czs;D Ja tam dzis po sklepach po szkole jezdziłam z mężem:) byłam w fashion husie uwielbiam tam jezdzic zleciał mi dzis dzień mega;) a zaraz jade z mężem do teściów po chleb bo teść sam robi swój chleb:) poźniej jakis filmik:P
Witamy:) No to aktywnie spedzilas dzien w przeciwienstwie do mnie:P Az wstyd sie przyznac ale ja caly dzien w pizamie przechodzilam:P
PS. Bylo cos ciekawego w fashion housie? Tez tam jezdzimy na zakupy ale bardziej po takie sportowe ubrania:P -
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:Klaudiaa powiem Ci ze dzis było dużo -50% wiec sie oplacalo:) choc w sumie jak patrzyłam z moim Dawidkiem na rekawiczki to akurat kosztowaly z 350...masakryczn eceny ale ogólnie zadowolona jestem z zakupów;)
Co kuzwa????? 350zl za rekawiczki? A moj Dawid wymyslil sobie, ze chce takie zestaw czapka,rekawiczki i szalik wiec az sie boje ile to bd kosztowalo:P -
nick nieaktualnyno w himountai takie ceny są haha ale spoko znajdziesz na pewno coś mój w końcu sobie kupił super buty zimowe:D a ja znalazłam plaszczyk taki zimowy jeszcze buty mi tylko do kupienia zostały ale w fashion hausie nie było akurt fajnych butów co by mi sie podobały:D ok milego wieczoru ja wam życze bo ja jade z mężem do jego rodziców po ten chlebus;)