X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Na karcie ciazowej mam wpisane 11 czerwca ale bd miala robiona cesarke pod koniec maja/poczatek czerwca
    a czemu cc? mogę sobie tez np.zyczyc cc jak miałam pierwsza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    CZEGO? :P
    Taki nam przykład dajesz? a warzywka ekologiczne to nie łaska?divers2296.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ania nie wiem dokladnie o co tez chodzi ale ja mam waska miednice czy cos takiego i juz na jakims etapie ciazy lekarz mi pow, ze zastanawia se na cc a potem juz nie bylo problemu bo mialam ulozenie posladkowe co jest wskazaniem do cesarki
    ja tak samo mam dlatego miałam cc teraz to nie wiem jak to można zbadac czy cos

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Taki nam przykład dajesz? a warzywka ekologiczne to nie łaska?divers2296.gif

Mam pizze z brokulami hahaha

c55fgywlzep4egh7.png

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ale po cesarce tez umierasz z bolu :P
    nie jest tak zle po cc fakt dochodziłam miesiąc do siebie ale wiesz co nawet ta blizna mi nie przeszkadza nie wstydzę się jej i nie jest tak zle hehe widok po cc na drugi dzień mnie przerazil a jak się obudziłam już po cc to się balam spojrzeć na brzuch ale miałam opatrunek, fakt milene mi wyciagnal lekarz z brzucha to praiwe odleciałam i zwymiotowałam prawie, hehe aniu każdy woli inaczej ja naturalnie bym nie chciała bol taki i wogole zee...

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a czemu cc? mogę sobie tez np.zyczyc cc jak miałam pierwsza?

A jakie mialas wskazania do cc?

c55fgywlzep4egh7.png

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    A jakie mialas wskazania do cc?

c55fgywlzep4egh7.png
    wiesz co ja bylam taka wystraszona zee ale na wypisie mam napisane to co już tu keidys pisałam niewspolmiernosc porodowa brak postepow w fazie pierwszej czy cos takiego bym musiala zobaczyć i nie wiem teraz czy lekarz mi mowil na porodówce ze jestem waska w miednicy dlatego cc albo jak rozmawial z moja mama , kurde bo moja mama to samo mi gada ze nie mogłam urodzić bo waska w miednicy jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisze tak na tym wypisie
    C.I.P.I POŁ.PODŁ.GŁ.POROD W 39 TYG.NIEWSPOLMIERNOSC PORODOWA-BRAK POSTEPOW W 1 OKRESIE PORODU C.Ż.D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec polozenie było okej

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to jest ale pewnie jakbys sie juz uparla to by Ci zrobili cc :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejoooo ale się dzis porozpisywałyscie:) widze Klaudia że w łozku cały czs;D Ja tam dzis po sklepach po szkole jezdziłam z mężem:) byłam w fashion husie uwielbiam tam jezdzic ;D zleciał mi dzis dzień mega;) a zaraz jade z mężem do teściów po chleb bo teść sam robi swój chleb:) poźniej jakis filmik:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nie wiem jak to jest ale pewnie jakbys sie juz uparla to by Ci zrobili cc :P
    hehe musze spadac malej bajki poczytać i później do tesco na zakupy z męzem wiec może później wejde jeszcze albo jutro dopiero wiec na zapas milej nocy

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    hejoooo ale się dzis porozpisywałyscie:) widze Klaudia że w łozku cały czs;D Ja tam dzis po sklepach po szkole jezdziłam z mężem:) byłam w fashion husie uwielbiam tam jezdzic ;D zleciał mi dzis dzień mega;) a zaraz jade z mężem do teściów po chleb bo teść sam robi swój chleb:) poźniej jakis filmik:P

Witamy:) No to aktywnie spedzilas dzien w przeciwienstwie do mnie:P Az wstyd sie przyznac ale ja caly dzien w pizamie przechodzilam:P

PS. Bylo cos ciekawego w fashion housie? Tez tam jezdzimy na zakupy ale bardziej po takie sportowe ubrania:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hehe musze spadac malej bajki poczytać i później do tesco na zakupy z męzem wiec może później wejde jeszcze albo jutro dopiero wiec na zapas milej nocy

Do jutra :) Trzymam kciuki za testowanie :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa powiem Ci ze dzis było dużo -50% wiec sie oplacalo:) choc w sumie jak patrzyłam z moim Dawidkiem na rekawiczki to akurat kosztowaly z 350...masakryczn eceny ale ogólnie zadowolona jestem z zakupów;):P

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Klaudiaa powiem Ci ze dzis było dużo -50% wiec sie oplacalo:) choc w sumie jak patrzyłam z moim Dawidkiem na rekawiczki to akurat kosztowaly z 350...masakryczn eceny ale ogólnie zadowolona jestem z zakupów;):P

Co kuzwa????? 350zl za rekawiczki? A moj Dawid wymyslil sobie, ze chce takie zestaw czapka,rekawiczki i szalik wiec az sie boje ile to bd kosztowalo:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam zazwyczaj kupuje kurtki zimowe sportowe bo sie udaje kupic taniej niz np w SCC albo innych sklepachtego typu:P No i oczywiscie adidasy

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w himountai takie ceny są:) haha ale spoko znajdziesz na pewno coś ;) mój w końcu sobie kupił super buty zimowe:D a ja znalazłam plaszczyk taki zimowy :D jeszcze buty mi tylko do kupienia zostały ale w fashion hausie nie było akurt fajnych butów co by mi sie podobały:D ok milego wieczoru ja wam życze bo ja jade z mężem do jego rodziców po ten chlebus;)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajć dziwnie się tutaj czuję :(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    ajć dziwnie się tutaj czuję :(

Dlaczego?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ