X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Pracujesz, uczysz sie?

uczę się wieczorowo, trzy razy w tygodniu

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hehe ojj tam mój mąż tak mowi ze przy mnie się czuje staro ;p a ma 27 lat chyba jak ty aniu bo widze rocznik ;p
    tak dokładnie 21 listopada stuknie mi 27 :(

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka to szkoda tylko tego dziecka. Bo ono nie jest nieczemu winna. Moze nie powinnam tam pisac ale dla mnie kazda tak matka zalicza sie do patologii. Ja nie mowie, ze nigdy nie zostawie swojego dziecka pod opieka moich rodzicow bo bedziemy chcieli gdzies wyjsc z Dawidem i ze znajomymi ale zeby co weekend?! To trzeba bylo myslec o tym wczesniej.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hehe mój maz w czerwcu miał i slub braliśmy w jego urodziny

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

Jezu Ania to Ty juz w podeszlym wieku jestes :P Z tego co pamietam to masz wlosy ciemny blad tak? To teraz mozemy liczyc pojedyncze siwe ale tak za 2 lata to bd te blad wyliczac bo bedzie nam latwiej :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Malinka to szkoda tylko tego dziecka. Bo ono nie jest nieczemu winna. Moze nie powinnam tam pisac ale dla mnie kazda tak matka zalicza sie do patologii. Ja nie mowie, ze nigdy nie zostawie swojego dziecka pod opieka moich rodzicow bo bedziemy chcieli gdzies wyjsc z Dawidem i ze znajomymi ale zeby co weekend?! To trzeba bylo myslec o tym wczesniej.
    no wlasnie zal mi tych dziecki bo np.na wakacjach tu pod blokiem gdzie ludzie widzaa i wgoloe siedziały jakies dwie i piwo zlopaly a dzieci lataly po podworku patologia ja z mezem wogole nie pijemy wyrosłam z tego i jakos nie ciagnie mnie do piwka wiadomo jedno od czasu do czasu sobie wypije i to smakowe hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale napisałam ze nie pije a tu ze smakowe hehehe nie mam potrzeby o może tak spozywac alkohol codziennie bądź co weekend.. laski ja mykam do tego tesco bo mąz się nie cierpliwi

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    uczę się wieczorowo, trzy razy w tygodniu

No to masz juz jakies zajecie :) Idzieci razem na spacer, do kina, na basen Jest tyle sposobow na sedzenie milo czasu we 2 i nie zawsze musi sie to konczyc w lozku :P Taki seks po czasie nie jest przyjemnoscia ale koniecznascia w dazeniu do celu. Wiem sama po sobie. Ja juz momentam mialam dosyc a robilam to tylko dlatego zeby zajsc w ciaze i podczas serduszkowania myslalam sobie: boze niech juz bedzie koniec...a jak byl koniec to myslalam: boze zeby tym razem sie udalo...przyjemnosci ZERO

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ale napisałam ze nie pije a tu ze smakowe hehehe nie mam potrzeby o może tak spozywac alkohol codziennie bądź co weekend.. laski ja mykam do tego tesco bo mąz się nie cierpliwi

Alkohol jest dla ludzi ale trzeba znac umiar i okolicznosci. Wiadomo, ze nie pojdziesz z corka na plac zabaw np w niedziele usiadziesz na lawke i powiesz jej: No Milenka to Ty sie idz bawic a matka se teraz w pluco strzeli i browarka trzasnie :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa dopiero teraz sie zorientowalam ze wszedzie pisala BLAD a mialo byc BLOND :P:P Chyba musze poczytac slownik ortograficzny a nie ciagle tu na forum siedze

mungo, Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak na razie seks jest dla mnie przyjemnością, ale masz rację nic nie będę robić na siłę :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ide wziac prysznic i moze jakis film w tv poleci :) Dobranoc i do jutra wszystkim :*

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Kochane ide wziac prysznic i moze jakis film w tv poleci :) Dobranoc i do jutra wszystkim :*

dobranoc, słodkich snów :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Niekoniecznie :) Mnie tez boli :P
    Mnie też ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    co tu taka cisza sie zrobila ?? Anita where are You ???
    Jestem :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Babki :)
    ja tylko tak na chwilę, pokazać się, że żyję :P
    jak tak Was poczytałam, to podobnie jak Ania doszłam do wniosku, że stara jestem w porównaniu z Wami (28 skończone) :/

idę rzucić okiem po wykresach i wracam do kuchni (gąska mi się piecze) :D jutro będzie gotowanie z głowy :)
    branoc :D

Plumb80, Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Oj babciu,ja mam 33 - chyba czas się szykować na tamten świat ;) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No to masz juz jakies zajecie :) Idzieci razem na spacer, do kina, na basen Jest tyle sposobow na sedzenie milo czasu we 2 i nie zawsze musi sie to konczyc w lozku :P Taki seks po czasie nie jest przyjemnoscia ale koniecznascia w dazeniu do celu. Wiem sama po sobie. Ja juz momentam mialam dosyc a robilam to tylko dlatego zeby zajsc w ciaze i podczas serduszkowania myslalam sobie: boze niech juz bedzie koniec...a jak byl koniec to myslalam: boze zeby tym razem sie udalo...przyjemnosci ZERO

przyjemość to miałam ale Ci powiem że tak tak sobie czasami myslałam czy długo jeszcze;) staram sie nie myslec o dziecku 24h i powiem wam że dobrze mi zaczyna to wychodzic jak narazie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ide sie kapac i bede z męzulkiem ogladac REVENG :d

ja w lipcu dopiero 2014 skończe 27 wiec jeszcze mam czas a ten wiek co teraz mam 26 mi sie podoba bo lubie te liczbe:P jutro wolne nie musze gotować chwała Bogu bo ide do teściów na obiadek zaprosili nas :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 skad jestes...?? :)

‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ