start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinka to szkoda tylko tego dziecka. Bo ono nie jest nieczemu winna. Moze nie powinnam tam pisac ale dla mnie kazda tak matka zalicza sie do patologii. Ja nie mowie, ze nigdy nie zostawie swojego dziecka pod opieka moich rodzicow bo bedziemy chcieli gdzies wyjsc z Dawidem i ze znajomymi ale zeby co weekend?! To trzeba bylo myslec o tym wczesniej.
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:tak dokładnie 21 listopada stuknie mi 27
Jezu Ania to Ty juz w podeszlym wieku jestes Z tego co pamietam to masz wlosy ciemny blad tak? To teraz mozemy liczyc pojedyncze siwe ale tak za 2 lata to bd te blad wyliczac bo bedzie nam latwiej -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Malinka to szkoda tylko tego dziecka. Bo ono nie jest nieczemu winna. Moze nie powinnam tam pisac ale dla mnie kazda tak matka zalicza sie do patologii. Ja nie mowie, ze nigdy nie zostawie swojego dziecka pod opieka moich rodzicow bo bedziemy chcieli gdzies wyjsc z Dawidem i ze znajomymi ale zeby co weekend?! To trzeba bylo myslec o tym wczesniej.
-
nick nieaktualny
-
ewcia2337196 wrote:uczę się wieczorowo, trzy razy w tygodniu
No to masz juz jakies zajecie Idzieci razem na spacer, do kina, na basen Jest tyle sposobow na sedzenie milo czasu we 2 i nie zawsze musi sie to konczyc w lozku Taki seks po czasie nie jest przyjemnoscia ale koniecznascia w dazeniu do celu. Wiem sama po sobie. Ja juz momentam mialam dosyc a robilam to tylko dlatego zeby zajsc w ciaze i podczas serduszkowania myslalam sobie: boze niech juz bedzie koniec...a jak byl koniec to myslalam: boze zeby tym razem sie udalo...przyjemnosci ZERO -
malinka19 wrote:ale napisałam ze nie pije a tu ze smakowe hehehe nie mam potrzeby o może tak spozywac alkohol codziennie bądź co weekend.. laski ja mykam do tego tesco bo mąz się nie cierpliwi
Alkohol jest dla ludzi ale trzeba znac umiar i okolicznosci. Wiadomo, ze nie pojdziesz z corka na plac zabaw np w niedziele usiadziesz na lawke i powiesz jej: No Milenka to Ty sie idz bawic a matka se teraz w pluco strzeli i browarka trzasnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Babki
ja tylko tak na chwilę, pokazać się, że żyję
jak tak Was poczytałam, to podobnie jak Ania doszłam do wniosku, że stara jestem w porównaniu z Wami (28 skończone)
idę rzucić okiem po wykresach i wracam do kuchni (gąska mi się piecze) jutro będzie gotowanie z głowy
branocPlumb80, Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No to masz juz jakies zajecie Idzieci razem na spacer, do kina, na basen Jest tyle sposobow na sedzenie milo czasu we 2 i nie zawsze musi sie to konczyc w lozku Taki seks po czasie nie jest przyjemnoscia ale koniecznascia w dazeniu do celu. Wiem sama po sobie. Ja juz momentam mialam dosyc a robilam to tylko dlatego zeby zajsc w ciaze i podczas serduszkowania myslalam sobie: boze niech juz bedzie koniec...a jak byl koniec to myslalam: boze zeby tym razem sie udalo...przyjemnosci ZERO
przyjemość to miałam ale Ci powiem że tak tak sobie czasami myslałam czy długo jeszcze;) staram sie nie myslec o dziecku 24h i powiem wam że dobrze mi zaczyna to wychodzic jak narazie;)
-
nick nieaktualnyja ide sie kapac i bede z męzulkiem ogladac REVENG :d
ja w lipcu dopiero 2014 skończe 27 wiec jeszcze mam czas a ten wiek co teraz mam 26 mi sie podoba bo lubie te liczbe:P jutro wolne nie musze gotować chwała Bogu bo ide do teściów na obiadek zaprosili nasPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny